توی حرفاتون ننوشتید واسه بازی میخواید یا چیز دیگه ولی در کل توصیه من به شمل تو سری های F دو مدل :
F227FX/B
F226FX/B
هستش همچنین شما میتونید به مدل ASUS-N55 sf هم فک کنید
توی حرفاتون ننوشتید واسه بازی میخواید یا چیز دیگه ولی در کل توصیه من به شمل تو سری های F دو مدل :
F227FX/B
F226FX/B
هستش همچنین شما میتونید به مدل ASUS-N55 sf هم فک کنید
مرسی ممنون از چه نظر؟مگه F224 مشکلی داره 26 و27 چه مزیتهایی نسبت به 224 داره مرسی.؟تا 1800 فوقش یعنی اخرش پول دارم و میخوام هزینه کنم مرسی.
Last edited by fokahi110; 30-12-2011 at 19:56.
F226fx/b 8gb رم داره
با این بودجه من به شما asus-N55 sf رو پیشنهاد میدم هم کانفیگ بالاتری داره هم ارزونتره که خودتومن میتونید یه سری جزئیات بسته به خودتون براش بخرید
سلام از همه دوستان تقاضا دارم بیان و نظرشونو بگن مرسی ممنون.
خرید Sony Vayo F224FX/B
دوسته عزیز حرفاتون درسته و گاهی اوقات اعلام خرابی در سطح کلان میتونه یه برند رو از اعتبار بندازه مانند دل و گاهی اوقات هم میتونه یه برند رو مث سونی تا این حر بالا بکشونه که بابت اسمش هم پول بگیره
دوست عزيز ميزان خرابي هربرندي رابايست باتوجه به ميزان تعدادفروش وزمان كاركرد ودرصد خرابي وحتي نوع خرابي وقطعه مقايسه نمود ودرصد صحيح رابه دست آورد البته بنده آمار موثقي دراختيار ندارم ومتاسفانه مشاهده نموده ام كه اغلب دوستان براساس اتفاقات پيرامون خود اظهار نظر مي كنند . درموسسه اي كه مشغولم تعداد 32 لپ تاپ كار مي كنند يابهتراست بگويم كارميكردند چونكه 3لب تاپ سوني 1لب تاپ اچ پي و1 لب تاپ دل ازكار افتاده اند آمار ابتدائي 13 اچ پي 8 دل و11سوني بوده است حال قاعدتا بايد بگويم سوني بيشترين خرابي رادارد كه اين گونه اظهارنظر منطقي نيست اينجا اينطور اتفاق افتاده ممكن است ممكن است درموسسه ديگري كاملا موضوع عكس اين اتفاق بيفتد لذا داشتن آمار تمام موسسات ميتواند نظر درستي بما بدهد...
سلام مرسی ممنون با تشکر از شما منتظر نظر دادن بقیه اساتید هم میمونم.تشکر.![]()
دوسته گلم شما بهتره اصلا بیخیال ایران و اطراف شید
شما برو به فروم های خارجی یه نگاه بنداز!!!
اگه دقت کنی میبینی که من گفتم در سطح کلان نگفتم که در حد اطرافیان و شرکت و یه کشور..چون ممکنه جنس درجه 3 از اون کارخونه وارد یه کشور خاص بشه..مث ایران و بعضی اجناس چینی.
در ضمن همون سونی هم تو بعضی رنج های قیمتی اصلا مدل های خوبی نداره همونطور که من به دوستمون به جای سونی asus-N55 sf رو پیشنهاد دادم
من فقط میخواستم بگم این ذهنبت غلطه که بگیم سونی اصلا خرابی نداره و بقیه برندها خرابیشون زیاده .
من خودم برای چندتا از دوستان و فامیل که با هم رفتیم لپتاب خریدیم همه رو سونی خریدم براشون .
100 % با نظرتون در مورد کیفیت سونی موافقم .
در کل برند hp برند سلیقه ای هستش که تو کاربراش طرفدار زیاد داره .
در مورد dell هم میتونم بگم که همه اشتباه میکنن چون dell برندیه که اگه میخوای کمتر هزینه کنی میتونی بری سراغش و اصلا هم پشیمون نمیشی بابت انتخابش .
ممنون دوست عزیز
سلام دوست عزیز نظرت راجب Sony F224FX/B چیه کارش خوبه؟تا 1800 دیگه چی هست سونی پر قدرت گرافیک 540 ؟؟؟مرسی دوستان همه دوستان خواهش دارم تو این رنج قیمت فقط سونی اگه مدل دیگه ای هست بهم معرفی کنند مرسی ممنون تا 1800 .
Last edited by fokahi110; 03-01-2012 at 12:47.
دوسته عزیز f224fx/b همون کانفیگ F227FX/B رو داره و تلی چیزی که هست توصیه من اینه که شما
F226fx/b رو خریداری کنید با همون قطعات قبلی با این تفاوت که 8 گیگ رم داره البته اینم بگم که این مبزان رم کارایی چندانی نخواهد داشت
توصیه اکید من به شما برای خرید لپ تاپ
F23EFX
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)