بهترین برنامه برای اینکار کورل من فقط کورل رو توصیه میکنم هم از لحاظ سهولت کار وهم از لحاظ کیفیت
بهترین برنامه برای اینکار کورل من فقط کورل رو توصیه میکنم هم از لحاظ سهولت کار وهم از لحاظ کیفیت
سلام
عزیز با ایلاستراتور خیلی راحت فقط با 3-4 تا کلیک میتونی این کا رو انجام بدی .
دیگه دوره ،دوره نرم افزارهای برداریه مخصوصا ایلاستراتور . کورل دیگه از رده خارجه .
ببخشید یک سوال برام پیش اومد اونوقت کورل برداری نیست؟![]()
کورل هم برداری هست
منظور محمد این نیست که کورل برداری نیست منظورش اینه که ایلاستراتور قوی تر از کورل هست![]()
با تشکر از شما دوست خوب....میشه خیلی خلاصه روششو توضیح بدید، یه دایره ی ضخامت دار..
اگه به مشکلی برخوردی بگو یا من یا دوستان کمکت میکنن
موفق باشی
![]()
Last edited by mohammadrm; 20-01-2012 at 16:46.
دوستان منظرتون از برداری چیه؟ اصلا bordari هست یا berdari هست؟
یه سرچ کوچیک تو گوگل بکنی متوجه قضیه میشی .
کلا 2 دسته تصاویر داریم . تصاویر برداری یا وکتور و تصاویر پیکسلی .
درستش Bordari هست . تو نرم افزارهای برداری تصاویر بر اساس معادلات ریاضی رسم میشن . وقتی یک شکلی مثل دایره رو رسم میکنی در واقع این دایره رسم شده یک شکل کامل شده هست .
نرم افزارهای پیکسلی هم مثل فتوشاپ و ...
یه نکته ای رو گفتم بگم که احتمالا برای سایر دوستان هم مفید باشه...
من کار طراحی تابلو و یک مهر رو توی فتوشاپ و ایلاستریتور انجام دادم، و امروز که برای چاپ رفتم چند جا صحبت کردم، جالب بود که همه فقط میگفتن باید تو کورل باشه...فکر کن همش رو دوباره باید تو کورل انجام بدم (تازه کورل هم پاک شده از روی کامپیوترم و باید داونلود کنم.)
نتیجه اینکه در حال حاضر اگه دارین طراحی گرافیکی برای چاپ و... انجام میدید بهتره از اول تو کورل باشه که مثل من دچار مشکل نشید...الان اکثر جاهایی که کار چاپ انجام میدن فقط کورل رو قبول میکنن (و احتمالا واردترن) جالبه کورل حتی eps رو بصورت عکس باز میکنه، چون من eps مهرم رو داشتم ولی مشکل حل نشد..
جدا؟
واجب شد بعد تعطیلات از چاپ خونه های شهرمون بپرسم با چی کار میکنن تا به مشکل شما بر نخورم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)