خوب عزیز این بنچمارکی که شما گذاشتین اصلا عدد بالایی محسوب نمیشه
کماکان میگم که Galaxy S بهترین انتخابه... آپدیت نشدنش هم هیچ مشکلی نداره ، مطمئن باشین کلی کاستوم رام بدون باگ واسش میاد...
خوب عزیز این بنچمارکی که شما گذاشتین اصلا عدد بالایی محسوب نمیشه
کماکان میگم که Galaxy S بهترین انتخابه... آپدیت نشدنش هم هیچ مشکلی نداره ، مطمئن باشین کلی کاستوم رام بدون باگ واسش میاد...
نمیدونم چند تا Galaxy S داریم ولی تا اونجایی که تو اون تصویر معلومه Galaxy S کاملا زیر Live قرار داره همچنین گوشی های قدرتمندی مثل Nexus one 2.2 !!خوب عزیز این بنچمارکی که شما گذاشتین اصلا عدد بالایی محسوب نمیشه
ممنون از نظرت
لطفن مقابل این نظرم موضع نگیر کاملن شخصیه
من الان نمیدونم ولی قبلن که تعمیرکار بودم گوشیهای سونی اریکسون آشغالترین طراحی سخت افزاری رو داشتن منم این از همون دوران تو ذهنم مونده الانم به هیچ وجه دوست ندارم ازین مارک گوشی بخرم حتی اگه بهترین نرم افزار و مناسب ترین قیمت رو داشته باشه
عزیز شما بهترین و استیبل ترین رام رو روی گلکسی اس بزن بعد ازش کوادرانت بگیر!![]()
بعد عمری اومدم یه گوشی بخرماون از گرون شدن دلار اینم ازین قر اومدنای سامسونگ
این که میگن لب دریا بره خشک میشه واسه من گفتن
خیلی ممنون از راهنمایی همگیمن انشالا میخوام برا فردا پسفردا دیگه حتمن برم بخرم هرچه بادا باد
فقط اگه به نظرتون یه گوشی با همین قیمت و بهتر از (از نظر سرعت و کیفیت نمایشگر) gs میرسه بگین دعاتون میکنم![]()
یه زمانی دور، دورِ نوکیا بود. همون موقع ها که سونی اریکسون گوشی با صفحه نمایش های 0.5 اینچی می زد
اما الان دور، دورِ سونی اریکسونه. بهترین گوشی رو با ارزونترین قیمت روونه ی بازار کرده.(منظورم neo هستش)
دوستان دیگه هم فرمودن gs سرتره، در جواب باید بگم که:
مصلما سامسونگ هم گوشی های بدی نمی زنه اما به قیمتش هم توجه کنید. gs حدود 540 تومنه در حالی که neo همش 430 تومنه.
اگه قرار باشه گوشی از لحاظ سخت افزاری با gs مقایسه بشه، باید با هم قیمتش یعنی arc s مقایسه شه.
جالب اینجاست اگه به سایت gsm سر زده باشید، یه مقایسه ای گذاشته از کیفیت برترین دوربین های 8 مگاپیکسلی.
اونوقت arc s رو با گوشی های بین 750.000 تا 1.300.000 مقایسه می کنه.
فعلا از لحاظ ارزش خرید، به نظر من سونی اریکسون از همه سرتره.
تنها مشکلی که از neo می گیرن اینکه می گن زاویه دیدش کمه. که به نظر من یه مزیت. چون وقتی دارید sms می نویسید کسی نمی تونه سرک بکشه تو گوشیتون. ( خصوصا وقتی که داخل تاکسی، صندلی عقب، بین 2 نفر نشستید)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
اصلاح شد. ممنون P I R A N H A
Last edited by sina.belyad; 31-12-2011 at 13:27.
ارک اس تک هسته ایه فقط اورکلاکش کردن رو1.4که در اون صورت حرفی مقابل دو هسته ای بودن arc s داره؟
احسنتمیه زمانی دور، دورِ نوکیا بود. همون موقع ها که سونی اریکسون گوشی با صفحه نمایش های 0.5 اینچی می زد
اما الان دور، دورِ سونی اریکسونه. بهترین گوشی رو با ارزونترین قیمت روونه ی بازار کرده.(منظورم neo هستش)
دوستان دیگه هم فرمودن gs سرتره، در جواب باید بگم که:
مصلما سامسونگ هم گوشی های بدی نمی زنه اما به قیمتش هم توجه کنید. gs حدود 540 تومنه در حالی که neo همش 430 تومنه.
اگه قرار باشه گوشی از لحاظ سخت افزاری با gs مقایسه بشه، باید با هم قیمتش یعنی arc s مقایسه شه.
جالب اینجاست اگه به سایت gsm سر زده باشید، یه مقایسه ای گذاشته از کیفیت برترین دوربین های 8 مگاپیکسلی.
اونوقت arc s رو با گوشی های بین 750.000 تا 1.300.000 مقایسه می کنه.
فعلا از لحاظ ارزش خرید، به نظر من سونی اریکسون از همه سرتره.
تنها مشکلی که از neo می گیرن اینکه می گن زاویه دیدش کمه. که به نظر من یه مزیت. چون وقتی دارید sms می نویسید کسی نمی تونه سرک بکشه تو گوشیتون. ( خصوصا وقتی که داخل تاکسی، صندلی عقب، بین 2 نفر نشستید)
خب شما هم بهترین رام نئو رو بذار بعد کوادرانت بگیرعزیز شما بهترین و استیبل ترین رام رو روی گلکسی اس بزن بعد ازش کوادرانت بگیر!![]()
![]()
و اونوقت به نظرتون کوالکوم میتونه Arm رو بزنه؟!
یا مثلا رام استیبل گلکسی اس از رام نئو ضعیف تره
رفیق شوخی نکن : ))
حتی جی پی یو هم ضعیف تره!
دوست من بهترین گزینه برای شما میتونه گوشی گالاکسی ace باشه چون این گوشی هشتمین گوشیه برتر دنیا تو سال 2011 شد گوشیه خیلی خوبیه با توجه به قیمتش البته نئو هم میتونی بگیری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)