ماااااااااااادر جان
خیلی راحته که
این هم آموزش تصویری
![]()
ماااااااااااادر جان
خیلی راحته که
این هم آموزش تصویری
![]()
نمنه؟!
اینا کجان؟تو بازین؟کجای بازی؟
بسیار بچ افتضاحی بود وین جان...ببین میتونی 10 تا background یا theme بیدا کنی فدای اون شوتات بشم![]()
پچ افتضاح؟؟؟!!!
مگه قرار بود این پچ چه کنه؟فقط لیگ ایران را درست کرد و قابل بازی
برای عوض کردن بک گراند یا theme می تونید به این سایت برید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توش همه چی هست
این سایت هم بد نیست اما به پای بالایی نمیرسه:
=====================
عزیزم دلم سو تفاهم نشه ها...اما مثلا ببین قد حنیف عمران زاده رو زده 174...خنده دار نیست؟بلند قد ترین بازیکن تاریخ ایران شده هم قده من؟من فوتبال منجیر باز افسانه ایی هستما...تو ایران دومی ندارم...خیلی دوست دارم با هم انلاین بازی کنیم...امکانش هست؟
درسته اما می تونی ادیت کنی.کفش کهنه هم در بیابان نعمته.بهتر از هیچیه
ضمناً از طریق نرم افزار tunngle هم میتونی آنلاین بازی کنی.فعلاً کمی سرم شلوغه حتماً آنلاین میزنیم
لینک دانلود tunngle:
http://www.tunngle.net/#downloads
سلام وین عزیز....خوبی گلم؟میشه بهم بگی که چطوری میتونم themes و پس زمینه و رنگ و کلا چیزای گرافیکی بازیو عوض کنم....از سایت اولی که گفتی چیزی رو نمیتونم دانلود کنم...همش پولیه همه چیزش
یه سایت بهتر گیر اورم اینم توش همه چی هست از تم گرفته تا تاکتیک و ...:
پولی هم نیست برو صفا
آموزش نصب هم تو همه قسمتها هست بگردی پیدا می کنی مثلاً نوشته How to instaal یا برای بک گراند نوشته:
Extract to:
Win Vista/Windows 7: C:\Users\<username>\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2012\graphics
Win 2000/XP: C:\Documents and Settings\<username>\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2012\graphics
Win 98/ME: C:\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2012\graphics
Mac OS X: /Users/<username>/Documents/Sports Interactive/Football Manager 2012/graphics
من یه بچ کیت رو دان کردم...رفتم my documet...sprt inractive و بخش فوتبال منیجیر و یک فولدر گرافیکس ساختم و بعد یه فولدر کیتس و فایل دانلودی رو ریختم اما عمل نکرد///چرا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)