تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 24 از 24

نام تاپيک: این بار با msi 990 fx gd 80

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری ali2424's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

علی ولتاز سی پی یو ت یکم بالا نیست ؟
    زیاده روی نکردی یکم ؟
    الان دما تو لود با این کلاک چنده ؟
    الان این با air اور شده ؟؟؟
    فکر کنم با ln2 اور کردی آره ؟
    ولی خوب اور کردی آفرین
    چرا ولتاژ که بالایه فقط میخواستم بدونم میشه روی این مین حساب کرد یا نه دما هم با اینکه دور فن 5500 دور بود( صداش مثل هیلیکوپتر بود ) حداکثر به 74درجه رسید این نشون میده که روی air نمیشه زیاد حساب کرد در صورتی که با همین فنی که 18 تومن خریدم در فرکانس 4 دمای پردازنده توی لود از 45 بیشتر نرفت واقعا فنش به انداره یک پنکه باد میده اگه با فن خود تونیک بود فکر کنم تا 120 درجه میرفت البته من زیاد تست نگرفتم فقط نیم ساعت چون دما داشت باز هم بالاتر میرفت فقط میخواستم مدار تغذیه مین رو بررسی کنم

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

چرا ولتاژ که بالایه فقط میخواستم بدونم میشه روی این مین حساب کرد یا نه دما هم با اینکه دور فن 5500 دور بود( صداش مثل هیلیکوپتر بود ) حداکثر به 74درجه رسید این نشون میده که روی air نمیشه زیاد حساب کرد در صورتی که با همین فنی که 18 تومن خریدم در فرکانس 4 دمای پردازنده توی لود از 45 بیشتر نرفت واقعا فنش به انداره یک پنکه باد میده اگه با فن خود تونیک بود فکر کنم تا 120 درجه میرفت البته من زیاد تست نگرفتم فقط نیم ساعت چون دما داشت باز هم بالاتر میرفت فقط میخواستم مدار تغذیه مین رو بررسی کنم
    این فن 18 تومنی مگه چیه گرفتی ؟
    مدلش چیه ؟

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری ali2424's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این فن 18 تومنی مگه چیه گرفتی ؟
    مدلش چیه ؟
    مهرداد جان این فنش از برند avc که من از سعدی تهیه کردم 220 ولته و دورش هم از 4000 دور تا حداکثر 5500 دور برای کارهای صنعتی و تابلوهای برق استفاده میشه البته من سیستم رو بردم حیاط وروی این ولتاژ تست زدم چون دمای بیرون هم دیشب -5 درجه بود (ادم چه کارا میکنه برای رکورد زدن) فقط چیزی که من از اون مطمئنم اینه که این مین واقعا پیشرفت قابل ملاحظه ای نسبت به مدل های قبلیش داشته

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

مهرداد جان این فنش از برند avc که من از سعدی تهیه کردم 220 ولته و دورش هم از 4000 دور تا حداکثر 5500 دور برای کارهای صنعتی و تابلوهای برق استفاده میشه البته من سیستم رو بردم حیاط وروی این ولتاژ تست زدم چون دمای بیرون هم دیشب -5 درجه بود (ادم چه کارا میکنه برای رکورد زدن) فقط چیزی که من از اون مطمئنم اینه که این مین واقعا پیشرفت قابل ملاحظه ای نسبت به مدل های قبلیش داشته
    اوکی avc آره این خوب خنک میکنه و نویز زیادی داره
    خوبه آفرین

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •