عمق میشکی local dimm ها دقیقا صفر هست ! یعنی شما از اون هم راضی نیستید ؟! نکنه میخواید منفی باشه ؟ (شخوی)حیف که local dimm ها پلاسما نیستند
![]()
عمق میشکی local dimm ها دقیقا صفر هست ! یعنی شما از اون هم راضی نیستید ؟! نکنه میخواید منفی باشه ؟ (شخوی)حیف که local dimm ها پلاسما نیستند
![]()
local dimm ها که به نظر من اصلا بدرد دیدن فیلم تاریک با عمق زیاد توی تاریکی نمی خوره.باز صد رحمت به پلاسما.
من اصلا مشکلم تولید رنگ مشکی نیست.منظورم حفظ جزییات تو نماهای تاریکه.میشه گفت VT30 بهترینه تو این تکنولوژی ولی باز راضی کننده نیست.
دوست من کیورو بوده یا ELITE PRO بوده (همون ELITE kuro)مثلا elite pro 111fd یا 151 ??؟؟ یعنی اگه ELITE بوده باشه شما انتظاراتتون فضایی هم رد میکنه.اون tv هنوز هم بی رقیبه حتی vx300 هم که جاگزینش میگن شده که البته نظر اون ادیتور avfroums بوده باز هم عمق مشکی کمتری نسبت به اون محصول پایونیر داره].
مهرداد جان همین locall ها من 10 ها بار جار زدم که در حشیه نقاط نورانی در یک تصویر یکدست مشکی ایجاد halo effect میکنن بنابر این مشکی 0.0 اشون در محیط کامپلکس از پلاسما نه تنها عقب تره بلکه همونطور که دوستان گفتن در نواحی مشکی جزئیات از دست میده.این متاسفانه از مشکلات بارز local dimming هاست و کلا led/lcd هاست
Last edited by ramincybran; 11-01-2012 at 21:21.
از لحاظ تکنولوژیک در مصرف یکسان برایتنس مدلهای 2012 بالاتر از مدلهای 2011 خواهد بود (50 درصد بنا به ادعای پاناسونیک) اما به شرطی که از پاور یکسان استفاده کرده باشن تا زمانیکه مشخصات مدلهای 2012 منتشر نشده و پیک مصرف پاور مورد استفاده پنل رو اعلام نکرده باشن نمیشه اظهار نظر کرد که این مسئله تئوریک هست یا در عمل هم اتفاق میوفته (و اگر اتفاق بیوفته در چه حدی) مثلا پاور مدلهای 2011 درصدی از پاور مدلهای 2010 ضعیفتر هست یعنی با وجود اینکه به صورت تکنولوژیک مدلهای 2011 توانایی تولید برایتنس بیشتر نسبت به مدلهای 2010 داشتند بخشی از این پیشرفت رو در عمل با کم کردن توان پاور پنل برای مصرف انرژی کمتر و گرفتن گواهینامه های انرژی استار هزینه کرده بودن من حدس میزنم این توانایی 50 درصد درخشش بیشتر رو حدود 20 تا 30 درصدشو برای کم کردن توان پاور پنل هزینه کنن و حدودا 20 تا 30 درصد به برایتنس پنل روی حالت Store Mode (داینامیک و یا ویوید) اضافه کنن که با مقایسه حداکثر توان پاور مدلهای هم سایز 2012 با 2011 میشه به صورت حدودی حدس زد.
Panasonic launch their new US Plasma range at CES. AVForums Reviewer Steve Withers gives his initial impressions.
HD 1080p downloadکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این چندتا عکس از سایت engadget:
![]()
ممنون از پاسخ جامعتون.
پس در کل باید بین 20 تا 30 درصد در برایتنس نهایی از مدلهای 2012 انتظار داشت همینشم جای تشکر داره
همین که پاناسونیک به نظر مشتریهاش احترام گذاشت (البته سود خودش هم در گرو این احترامه و از طرفی دنیای رقابته و اگه کم بذاره کمپانی رقیب اونرو از گردونه خارج خواهد کرد) و این حقیقت که برایتنس پنلهاش هنوز جای کار داره رو پذیرفت و روی این مسئله کار کرد و در 2012 این نوید رو به مشتری هاش داد که با برایتنس بیشتر خواهد اومد از دید من شایسته بهترین سپاس هاست.
به عنوان یه سوال اینکه چرا تمام مانور این سازندگان روی رنگ سیاه هست؟ چرا همه دنبال رنگ سیاه 100% هستند چرا روی سفید مانور نمیدن؟ رنگ سفید طیف کاملی از رنگ هاست, و بالاترین فرکانس در بین رنگ ها رو داره هرچقدر نمایشگر خلوص سفید بیشتری داشته باشه در نمایش دیگر رنگ ها به واقعیت سورس نزدیک تر می شه
به نظر من توی نمایش رنگ سفید همانطور که خودتون هم ذکر کردید پلاسما ضعف داره حداقلش VT30 من تا حالا یه بکگراند سفید ناب نمایش نداده![]()
سلام
منم از عدم نمایش رنگ سفید در st30 خودم رنج میبرم و کاملا با شما موافق هستم اما این مشکل در مدلهای EU و امریکای با اپدیت کاملا حل شده.
مشکل اصلی ما ST30 - VT30 یا ST50 و VT50 نیست. مشکل ما اینه که اگر TV رو از بانیان با گارانتی بگیری بعد از تمام این مدلها یک پسوند R میخوره که این به معنی از دست دادن تمام اپدیتهای رسمی و اسمارت بودن این TVهاست.
این در حالی که برندهای دیگه این کار رو با مشتری نمیکنن.
راههای مقابله با این کار هم خرید دستگاه بدون گارانتی میباشد ولی با این کار پانا باز سودش رو میبره و در مدلهای بعدی که برای ایران تولید میکنه به شعور مشتریان ایرانی بی احترامی میکنه.
پس راههای موجود افتادن همه ما بجون شرکت بانیانه که باید تلاش کنه این محدودیتها رو از روی مدلهای ورودی برداره و برای مدلهای فروخته شده هم اپدیت بده.
آدرس و شمارههای بانیان هم در زیر گذاشتم اگه خواستین تماس بگیرید.
بانیان ، نماینده رسمی و انحصاری محصولات صوتی و تصویری پاناسونیک در جمهوری اسلامی ایران می باشد.
تلفن: 19-88870417 و 88664934 و 88664935
فکس: 88664892
آدرس ایمیل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرس: بزرگراه حقانی، قبل از تقاطع جهان کودک، خیابان دیدار شمالی، شماره 3
ربطی به این تاپیک نداره ولی تنها جایی که در مورد مدل های 2012 حرف میزنن اینجاست پس اینو هم بخونید که بسی جالب ناک است!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که با رنگ سفید VT30 و ST30 مشکل دارید بنظرم بخاطر اینه که چشمتون به لامپ های بک گراند LCDها عادت داره.
LCD وقتی رنگش سفیده مثل لامپ مهتابی می مونه. LCD بیشتر از اینکه رنگ سفید رو نشون بده نور لامپ رو نشون میده.
پلاسما سفیدش، واقعاً سفیده اما لامپ مهتابی که نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)