مبارک باشه انتخاب خوبی کردید. البته شارپ به نظر من کیفیت تصویرش خصوصا از لحاظ دقت رنگ 20-30 درصد از سامسونگ بیشتره!
شما سری کواترون شارپ رو با دقت در کنار سامسونگ ببینید متوجه میشید
درکل انتخاب خوب و شایسته ای کردید مبارکتون باشه.
مبارک باشه انتخاب خوبی کردید. البته شارپ به نظر من کیفیت تصویرش خصوصا از لحاظ دقت رنگ 20-30 درصد از سامسونگ بیشتره!
شما سری کواترون شارپ رو با دقت در کنار سامسونگ ببینید متوجه میشید
درکل انتخاب خوب و شایسته ای کردید مبارکتون باشه.
مرسی.بستگی به مدلش داره.مثلا6920 کیفیتش خیلی کمتر از 6940 بود.6940 رنگ مشکی خیلی خوبی تولید میکنه.اصلا خاکستری نمیزنه.البته شارپ و 6940 را کنار هم ندیدم.
مورد دیگه اینکه LC46LE830M حدود 200 گرونتر از 6940 بود.(سینمای خانگی را نگرفتم)
و اینکه 6940 400hz هست(البته واقعیش 100hz که آخر فرق این دوتا را در تلوزیون ها نفهمیدم )
در هر صورت ازش راضی هستم.مشکلی با تصویرش ندارم.کیفیت HD را هم به راحتی از فلش مموری پخش میکنه.
Last edited by iceweek; 05-01-2012 at 13:40.
من این مدل را دیدم.دو نکته منفی داشت
اول پنلش مثل آینه هست
دوم عمر پنلشو یکی از دوستان توی سایت کانادای LG پیدا کردن که 20000 ساعت هست خیلی عجیبه که اینقدر عمر پنلش کم هست.
اینم لینکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارک باشه![]()
با سلام لطفا در مورد تلویزیون lg95000 بیشتر اطلاعات بدید . با تشکر
من مدت زیادی در مورد برندهای مختلف تحقیق کردم وبالا خره 46D7770 را انتخاب کردم که بسیار راضی هستم شما هم شک نکن
شما که خریدتون رو کردید و تبریک میگم
ولی برای دوستانه دیگه که تو این رنج دنباله یه LED که سه بعدی هم باشه هستن
ال جی LW65100 و LW 57000 رو پیشنهاد میکنم که از بهترین ها هستند
به نظر من اگه کسی میخواد tv بگیره اگه کیفیت خوب و قیمت مناسب میخواد lg بگیر سامسونگ قیمتاش بالاست سود زیادی میخوره صرف نداره بخرید اگر هم میخواد هم مارک لوکس داشته باشه +کیفیت اول پاناسونیک بعد سونی
دوستان شما بين مدلهاي سامسونگ D770 و 6960 كدومش رو پيشنهاد ميدين؟( حدودا 100 تومن گرونتره!7770)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)