تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 44

نام تاپيک: برای کمتر مصرف شدن حجم اینترنت چه راهی پیشنهاد میدین

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

محتوای مخفی: . 
    سـی پـروکــسی ، آن اسپــید ، ترافیک کمپرسور ، Etraffic و ....

هیچ کدوم از این برنامه ها تو حالت فری چندان بدرد نمی خورن و یه سری محدودیت ها در حالت فری دارن
    وقتی از این برنامه ها استفاده کنید می تونید تنظیم کنید عکس ها و .... تا چه حد Compress بشن مثلا من یکیشون رو برای این که بببنید چطور این کارو انجام میدن اجرا و براتون عکس گرفتم ببینید
    الان عکس ها یه مقدار Compress شدن که با همین یه مقدار کلی تو مصرف حجم اینترنت صرفه جویی میشه
    آقا خیلی لطف کردین
    خیلی راهنماییتون کمکم کرد
    فقط یه چیز دیگه،این نرم افزارا فقط عکسارو کیفیتشونو میارن پایین تا حجم کمتری مصرف شه یا گزینه های دیگه ایم دارن
    بازم خیلی ممنون

2. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

آقا خیلی لطف کردین
    خیلی راهنماییتون کمکم کرد
    فقط یه چیز دیگه،این نرم افزارا فقط عکسارو کیفیتشونو میارن پایین تا حجم کمتری مصرف شه یا گزینه های دیگه ایم دارن
    بازم خیلی ممنون
    خواهش می کنم ، گزینه های دیگه هم دارن مثلا می تونید بنرهای تبلیغاتی و فلش ها رو بلاک کنید
    اینطوری هم سایت ها زودتر باز میشن هم تو مصرف حجم خیلی صرفه جویی میشه

4. این کاربر از DrXoX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نرم افزار cproxy به صورت چشمگیری عکس ها متن و ... کمپرس میکند و ترافیک شما رو تا 50% کمپرس میکند
    به غیر از فایل های rar , zip

6. 2 کاربر از athlon64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خواهش می کنم ، گزینه های دیگه هم دارن مثلا می تونید بنرهای تبلیغاتی و فلش ها رو بلاک کنید
    اینطوری هم سایت ها زودتر باز میشن هم تو مصرف حجم خیلی صرفه جویی میشه
    نرم افزار cproxy به صورت چشمگیری عکس ها متن و ... کمپرس میکند و ترافیک شما رو تا 50% کمپرس میکند
    به غیر از فایل های rar , zip
    ممنون دوستان
    اگه کسی لینک دانلود این برنامه سی پروکسیو داره که ف ی ل ت ر نیست لطف کنه بذاره،یا سایتی که برنامه رو واسه دانلود گذاشته(حالا ف ی ل ت ر یا نه)
    آخه سرعت چیز پی ان من خیلی پایینه،و سایهایی که بعد یه ساعت واسم باز شد بدردنخور بود
    بازم ممنون از همه زحمتکشان

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون دوستان
    اگه کسی لینک دانلود این برنامه سی پروکسیو داره که ف ی ل ت ر نیست لطف کنه بذاره،یا سایتی که برنامه رو واسه دانلود گذاشته(حالا ف ی ل ت ر یا نه)
    آخه سرعت چیز پی ان من خیلی پایینه،و سایهایی که بعد یه ساعت واسم باز شد بدردنخور بود
    بازم ممنون از همه زحمتکشان
    از سایت اصلی خودش (سـی پـروکــسی دات کام) برنامه رو دانلود کنید البته در حالت فری برنامه محدودیت سرعت داره و فکر می کنم 256 هست
    Last edited by DrXoX; 23-12-2011 at 21:16.

9. 2 کاربر از DrXoX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از سایت اصلی خودش (سـی پـروکــسی دات کام) برنامه رو دانلود کنید البته در حالت فری برنامه محدودیت سرعت داره و فکر می کنم 256 هست
    نه دوست من،مرسی که راهنمایی کردی اما free بدرد من نمیخوره،من 512 دارم
    سایهای دیگه ای نیستن واس دانلودش؟با کرک بدن؟
    بعد روش کارشم میگین؟
    نیاز به تنظیمات خاصی از طرف من داره؟یا خودش اتومات عکس و پیامو کمپرسور میکنه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت

پيش فرض

نه دوست من،مرسی که راهنمایی کردی اما free بدرد من نمیخوره،من 512 دارم
    سایهای دیگه ای نیستن واس دانلودش؟با کرک بدن؟
    بعد روش کارشم میگین؟
    نیاز به تنظیمات خاصی از طرف من داره؟یا خودش اتومات عکس و پیامو کمپرسور میکنه؟
    این نرم افزار کرک نداره از سایت خودش دانلود کنید یا سایتهای دیگه فرقی نمی کنه
    برای استفاده از نرم افزار به صورت free تو سایتش یه ایمیل معتبر وارد می کنید ، و بعد از طریق سایت یه ایمیل شامل یوزر نیم و پسورد براتون فرستاده میشه این یوزر نیم و پسورد رو داخل برنامه وارد می کنید و می تونید 3 روز (حداکثر 30MB) ازش استفاده کنید
    نرم افزار رو دانلود و نصب کنید تنظیمات خاصی نداره و تنظیمات خیلی خیلی ساده هست که خودتون اگه برنامه رو نصب کنید متوجه می شید

12. 2 کاربر از DrXoX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این نرم افزار کرک نداره از سایت خودش دانلود کنید یا سایتهای دیگه فرقی نمی کنه
    برای استفاده از نرم افزار به صورت free تو سایتش یه ایمیل معتبر وارد می کنید ، و بعد از طریق سایت یه ایمیل شامل یوزر نیم و پسورد براتون فرستاده میشه این یوزر نیم و پسورد رو داخل برنامه وارد می کنید و می تونید 3 روز (حداکثر 30MB) ازش استفاده کنید
    نرم افزار رو دانلود و نصب کنید تنظیمات خاصی نداره و تنظیمات خیلی خیلی ساده هست که خودتون اگه برنامه رو نصب کنید متوجه می شید
    دوست عزیز برنامه free بدرد من نمیخوره
    برنامه حرفه ایشو جایی واس دانلود نمیذاره؟
    من کلی گشتم پیدا نکردم،شما چجوری از برنامه استفاده میکنین؟دیگه تاالان باید free تموم شده باشه دیگه!

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزیز برنامه free بدرد من نمیخوره
    برنامه حرفه ایشو جایی واس دانلود نمیذاره؟
    من کلی گشتم پیدا نکردم،شما چجوری از برنامه استفاده میکنین؟دیگه تاالان باید free تموم شده باشه دیگه!
    سلام
    این برنامه فری و حرفه ای نداره ، یک برنامه هست که شما میتونید به صورت فری ازش استفاده کنید یا با خرید اکانت به اصطلاح به صورت پریمیوم ازش استفاده کنید
    سایت مورد نظر برای تست برنامه توسط کاربرا ، این امکان رو فراهم کرده که بتونن قبل از خرید اکانت برنامه رو تست کنن
    شما می تونی هر چند روز یه ایمیل یاهو ، گوگل یا ... بسازید و با این ایمیل یه اکانت (فری) بگیرید و ازش استفاده کنید
    ولی همون طور که گفتم در حالت فری یه سری محدودیت هایی داره که از طرف سایت سازنده گذاشته شده
    یکی از این محدودیت ها اینه که وقتی شما توسط این برنامه 30MB صرفه جویی کنید اکانت فری Expire میشه یعنی دیگه امکان استفاده ازش نیست ولی اگر اکانت رو خریده باشید هیچ محدویتی تو سرعت و حجم وجود نداره
    اکانت 1ماهه 3.6 دلار هست ، 3ماهه و ... هم داره که خودتون تو سایتش می تونید قیمت ها رو ببینید

موفق باشید

15. این کاربر از DrXoX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من بعد اینکه نتونستم از برنامه cproxy حالا به همون دلیل غیر free بودنش استفاده کنم،TrafficCompressor رو نصب کردم و استفاده میکنم
    فک کنم که کمی تو مصرف حجمم داره صرفه جویی میکنه(البته کمی!)اما سرعتمو خیلی آورده پایین!!
    دیگه بعضی وقتا چندین دقیقه طول میکشه یه صفحه باز بشه!
    این برنامه ام تنظیمات خاصی داره؟
    آیا این طبیعی هس که روسرعت اینترنتم تاثیر بذاره؟
    اساتید شرمنده انقد سوالام زیاده ها

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •