باحال شده خوشم اومد,افرین.
موفق باشید.
با مستقیم کردن لینک مشکل حل شد.
آقا خوب بود ولی کلا هدف از ایجادش چیه: دی
راستی بخاری چیزی پیدا کردی گرم بشی![]()
با مستقیم کردن لینک مشکل حل شد.
راستی بخاری چیزی پیدا کردی گرم بشی
باحال شده خوشم اومد,افرین.
موفق باشید.
قربونتون نظر لطفتونه
هدفم دقیقا" بی هدفی بودآقا خوب بود ولی کلا هدف از ایجادش چیه: دی![]()
دم علی رضا گرم شات رسوند...
یک عکس دیدم کیف کردم:-) نامرد داری میری پیکنیک ما هم ببر...![]()
دوستان این یه کاره دیگه که افکارمذخرف منو میرسونه. این به بازیسزی ربطی نداره یه کاره تری دی هست ولی گفتم دیگه همینجا بزارمش کلا" داستانیه . نگید تعریف کردیم پر رو شد دیگه هی میاد چرت و پرت میزاره ها . کلا" اینم ماله چند ماه پیش بود گفتم الان بزارم بیانگر توقعات کمم از زندگی باشه که هیچ وقت هم قرار نیست درست شه![]()
زندگی ایده آل :
زندگی فعلی :
خودمونیم چقدر با رویاهام فاصله دارم منکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
![]()
یه موردی هم هست بگم که من سیگار نمیکشم اینا همینجوریه
Last edited by Reza Azimy_RW; 17-12-2011 at 15:20.
رضا تو درست بشو نیستی که. تو زندگی ایده آلت هم که آهنگ غمگین گذاشتی و از سرما دم آتیش نشستی چه ایده آلی شد اخه ؟
حیف که نه وقتش هست نه حوصلشو دارم و گرنه زندگی ایده آل خودم می ساختم ببینی بری فضا![]()
عجب زندگی مزخرفیتو سرما نشستی آتیش روشن کردی نه کامپیوتری هست نه بازی نه چیزی
بزار دستشوییت بگیره مجبور بشی بری از سر چشمه آب بیاری اون موقع میفهمی زندگی ایده آل یعنی چی
یعنی یه نخ سیگار و یه پاسور بت بدن زندگیت ایده آل میشه ؟
خب عزیزم زودتر میگفتی خودم برات میخرم غصه نخور![]()
رضا تو درست بشو نیستی که. تو زندگی ایده آلت هم که آهنگ غمگین گذاشتی و از سرما دم آتیش نشستی چه ایده آلی شد اخه ؟
حیف که نه وقتش هست نه حوصلشو دارم و گرنه زندگی ایده آل خودم می ساختم ببینی بری فضا
عجب زندگی مزخرفیتو سرما نشستی آتیش روشن کردی نه کامپیوتری هست نه بازی نه چیزی
بزار دستشوییت بگیره مجبور بشی بری از سر چشمه آب بیاری اون موقع میفهمی زندگی ایده آل یعنی چییعنی یه نخ سیگار و یه پاسور بت بدن زندگیت ایده آل میشه ؟
خب عزیزم زودتر میگفتی خودم برات میخرم غصه نخور![]()
اره خداییش الان خودم فک میکنم میبینم عجب ایده الای مذخرفی دارم![]()
از این به بعد خواستی زندگی ایده آل درست کنی یه مشورتی با ما بکناره خداییش الان خودم فک میکنم میبینم عجب ایده الای مذخرفی دارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)