IGN...: 9.1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ten Ton Hammer...:9.3
Hardcore Gamer Magazine...:9
gameinformer...:9.25
ویرایش..: Gamespot...: 8.5
IGN...: 9.1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ten Ton Hammer...:9.3
Hardcore Gamer Magazine...:9
gameinformer...:9.25
ویرایش..: Gamespot...: 8.5
Last edited by Layken; 28-09-2012 at 22:48.
درود دوستان واقعا بازیه توپیه
یه مشکل من میخوام مالتی شو بزنم با تانگل وارد بازی میشم و تو قسمت لن به هر هاستی جوین میشم ارور connection failed میده . جریانش چیه ؟ چتو درستش کنم؟
دوستان سلام ...من در ماموریت Grant Regret موندم نمی دونم باید کجا رفت ...میگه برو به Frosted Hill و معبد Temple Watchweald....لول 15 هستم...آخرین غاری هم که رفتم مال اون دزدان دریایی بود....چکار کنیم الان؟
برام عجیبه که این تاپیک خالیه به خصوص که دوستان زیادی در انتظار کرکی برای دیابلو 3 بودن.
این یه مدت همه جا رو گشتم دنبال بازی اما هیچ مغازه ای نداشتش چون به قول خودشون طرفدار نداشت و حتی اکثرا خودشونم اسمشو نشنیده بودن.برای همین دیشب گذاشتم نسخه کم حجم و Repacked دانلود بشه و امروز صبح تموم شد دانلودش.
نسخه 1.06 گیگی رو دانلود کردم از سیب دانلود و کاملا سالمه و دارم بازی هم میکنم.
یعنی خیلی زیبا کار شده بازی.کنترلش روونه.گرافیک فانتزی قشنگی داره.تنوع اسپل ها هم خیلی زیاده اگرچه که 4 تا class بیشتر نداره.تنوع آیتم و لولشم بالاست و یه Pet هم همیشه دارید کنار خودتون که من پلنگشو برداشتم!
البته کم بازی کردم چون خیلی وقت بازی کردن ندارم این روزا ولی واقعا بهم چسبیده.
(فعلا Berserker برداشتم چون به استیلش میومد ازش خوشم بیاد!)
یه عکس از کاراکترم:
Berserker
لول 12
Helm و Shoulder و یکی از این Claw های دستم از باس افتادن.زره اینا از یونیتو Chest و اینجور چیزا.اون یکی Claw (آتیشیه) از یه باس دیگه.دمیجش کمه ولی انقدر Enchant کردم خیلی شاخ شده!
بازی تا الآن عالی بوده!گیم پلی فوق العاده فوق العاده و تقریبا بی نقص.سیستم باس ها و یونیتا و دانجن ها هم خفن.Loot System که دیگه ترکونده.گرافیکشم خیلی دوست داشتم به خصوص مواقعی که جمعیت میره بالا.در نظر بگیر توی یه جنگل سرسبز کلی غول با یه Elite بریزن سرت همه ضربه هات Crit بشن!همینطوری همه جا قرمز و خونی میشه!
یونیت ها تنوعشون عالیه!انواع یونیتا طریقه زدن متفاوت دارن.Explosive ها مثلا بکشیشون جسدشون بعد از مرگ یه 2 یا 3 بار میترکه هی دمیج خیلی بالا میده.یا باس هایی که اتکاشون Heavy باشن یکی میزنن لهت میکنن باید حتما تا سلاحو بردن بالا در بری و بذاری اگه اسپل دیگه ای هم دارن که نباید نزدیک باشی بزنن بعد دوباره بری نزدیک.
فقط دو بدی دیدم:
الف)داستان خیلی خاصی نداره.
ب)راحته : دی
من الآن روی سطح Normal بار اولو بازی میکنم تا الآن جونم یکی دوبار زیر نصف شده.باس هاشم هر کی بوده راحت زدم.یا من شاخم یا راحته!
چون عاشق این سبکم چند وقتیه که دنبال بازی بودم ولی متاسفانه نه جایی برای خرید پیدا میشد و نه می تونستم اونو دانلود کنم
ولی بعد از یک ماه بالاخره امروز بازی به دستم رسید و چند ساعتی هم اونو بازی کردم
در مورد بازی چی میشه گفت؟!
یعنی هر چی از اول تاپیک در مورد اون تعریف کردم کاملا حقشه!
گیم پلی بازی به شدت معتاد کننده ست و فوق العاده خوش ساخته و از این لحاظ خیلی راحت میشه اونو حتی با سری دیابلو مقایسه کرد!
فقط همون طور که قبلا گفتم بازی از لحاظ داستان و گرافیک اون چنان سطحش بالا نیست وگرنه بقیه قسمت ها در بالاترین سطح قرار دارن و در سطح یک اکشن نقش آفرینی ناب...
بازی می تونه یکی از مدعی های جدی برای بهترین بازی نقش آفرینی و همین طور بهترین بازی پی سی امسال باشه
اگه از طرفدارای سبک نقش آفرینی و به خصوص دیابلو هستین این بازی رو به هیچ وجه نباید از دست بدین
به اعتقاد من کسانی که طرفدار سبک نقش آفرینی هستن ولی میونه خوبی با اکشن نقش آفرینی به صورت دوربین ایزومتریک ندارن این بازی می تونه اونا رو به این نوع بازی ها هم علاقه مند کنه...
The Controller Online - 10 out of 10
Examiner - 5 out of 5
Gamer Living - 5 out of 5
Meristation: 9
Gaming Trend: 9.5
AUSGamers: 9
dragonblogger-4/5/5
AUSGamers: 9
Gaming Trend: 9.5
Meristation: 9
Gamespy: 10
IncGamers: 9
GamesBeat: 8.5
GamesRadar: 9
Ten Ton Hammer: 9.3
3DJuegos: 9.1
IGN: 9.1
MMGN.com:9.5/10
Joystiq:4.5/5
GameBlog.Fr: 8
4Players.de: 8.6
Hardcore Gamer Magazine: 9
Gamereactor Denmark: 9
RPGamer - 4/5
IncGamers - 9/10
Gamespy - 5/5
Gaming Bolt: 9 / 10
Eurogamer : 9 / 10
PC Gamer: 8.8
Gaming Age: 10
Metro GameCentral: 9
DarkStation - 9/10
Gamespot -- 8.5/10
Gamespot -- 8.5/10
GameTrailers - 8.5/10
Game Revolution - 4.5/5
Edge Magazine UK - 8/10
Gaming Nexus - 9/10
DarkZero- 9/10
Digital Spy - 3/5
ActionTrip- 9/10
Game Informer -9.25/10
The Escapist - 4.5/5
Polygon- 8.5/10
Hooked Gamers- 9.3/10
ZTGameDomain- 10/10
VideoGamer- 8/10
Gaming Illustrated - 86/100
PC Gamer - 88/100
Cheat Code Central - 4.6/5
Destructoid- 9/10
Strategy Informer -8.5/10
GameSpot- 8.5/10
DarkStation- 9/10
Gaming Age - A
Eurogamer- 9/10
RPGamer- 4/5
IGN- 9.1/10
Hardcore Gamer - 4.5/5
GamesRadar- 4.5/5
Joystiq- 4.5/5
GamesBeat- 85/100
IncGamers- 9/10
GameSpy- 5/5
AusGamers - 9/10
GamingTrend- 95/100
MMGN.com - 9.5/10
با وجود اینکه طرفدارای دیابلو زیادن عجیبه که این تاپیک ازش استقبال خیلی کمی شده!
وقتی بازی رو میرم احساس عجیبی بهم دست میده و دقیقا خاطرات دیابلو 2 برام زنده میشن
مخصوصا با وجود آهنگساز دیابلو 2 که برای این بازی هم هست یعنی Matt Uelmen که کارش واقعا عالیه
به طور کلی اگه طرفدارای دیابلو این بازی رو از دست بدن به خودشون ظلم کردن...
ممکنه مقداری ضعیف بودن بخش فنی گرافیک این بازی اوایل تو ذوق بزنه ولی وقتی وارد بازی میشی بیشتر طلبش میشی
خودم زیاد بازی نکردم ولی هر PC گیمری که در دنیای واقعی دوربرم هستش مخصوصا اونایی که طالب همچین سبک هایی هستن سریع این بازی رو بهشون پیشنهاد میکنم.
چند روزه بازی رو نمیرم ولی بعد از حدود 33 ساعت بازی کردن اون روی درجه Veteran چند تا نکته جالب در مورد بازی به نظرم می رسه:
- بعد از تموم کردن بازی میشه با New Game Plus رفت که در اون با همون شخصیت و Level خودتون از اول شروه می کنید و دشمنان هم نسبت به قبل خیلی قویترن . روی درجه Veteran که با +NG رفتم واقعا چالش برانگیز بود و خیلی موقع ها می مردم!
یه نکته جالب +NG اینه که آیتم ها هم نسبت به بار اول که بازی رو شروع کردین خیلی فرق دارن و خیلی قدرتمندن و یه جورایی میشه گفت در راستای ادامه بازین
- تنوع آیتم ها به شدت بالاست و می تونم بگم که در بین بازی های نقش آفرینی که بازی کردم کم نظیره و همین خودش یه جذابیت بالا برای بازی ایجاد می کنه
- تعداد Level ها بسیار بالا ست و تقریبا 100 تا Level در بازی موجوده!
- شهرهای هر مرحله مختصر و مفید طراحی شدن یعنی وقتی فرضا با پرتال به شهر میاید خیلی راحت می تونید به خرید و فروش بپردازید ، اسلحه ها رو آپگرید کنید ، آیتم های مختلف رو ترکیب کنید ، یه سری جادوی خاص بخرید و ... و حتی موقع هایی هم که به شهر نمی خواید برید هم میشه حیوون مورد نظر بره آیتم های که در اختیارش هست رو توی شهر در عرض 2 دقیقه بفروشه و پولش رو براتون بیاره که کلا کاربرد خرید و فروش توی بازی زیاده و در خیلی مواقع پول از این راه به دست میاد
- موسیقی بازی که بیشتر تم حماسی داشت منو به شدت راضی کرد و مثل دیابلو بعضی وقتا صدای گیتار به شدت لذت بخشه.
توصیه می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک آهنگای بازی رو که چند تا پست قبل توی تاپیک گذاشتم رو دانلود کنید
- همون طور که قبلا گفتم بازی مدعی جدی برای بهترین بازی نقش آفرینی و پی سی سال هست و می بینیم که تا اینجا همینم شده و فکر می کنم game informer اونو به عنوان بهترین بازی پی سی امسال انتخاب کرده و چند تا سایت دیگه هم اونو نامزد کردن
پ.ن: جالبه تاپیک شماره یک بازی رو هم نگاه کردم یه صفحه بیشتر نبود که نصف پستا رو خودم داده بودم و ظاهرا فقط من به این بازی علاقه دارم : دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)