من که کاری نمیکنم و دو دستی مدارک رو تحویل آقایون خلافکار میکنمگور بابای مدارک و پول جونم مهمتره
![]()
من که کاری نمیکنم و دو دستی مدارک رو تحویل آقایون خلافکار میکنمگور بابای مدارک و پول جونم مهمتره
![]()
چند توصیه به دوستان :(با توجه به چیزهای که برای دوستان نزدیکم و خودم اتفاق افتاده)
سر ظهر و شب ها از کوچه های خلوت رد نشین
توی کوچه های خلوت وبی موقع سعی کنید همیشه هوشیار باشید مثلا زمانی که صدای موتور می شنوید برگردید و نگاه کنید یا به ادم های که پشت سرتون راه میان به قیافه هاشون توجه کنید و اگر دیدی طرف قیافش خلاف میزنه خودتون رو برای هر چیزی اماده کنید یا سرعت قدم هاتون رو زیاد کنید
پول زیاد با خودتون حمل نکنید
کمتر تو خیابون از موبایل استفاده کنید وقتی که نیاز ندارید یا به جای گپ زدن با رفیقتون سعی کنید یه جای امن باشید بعد تماس بگیرید
مثلا شب یا بی موقع میخواید برید از سر کوچه یه چیزی بخرید با خودتون موبایل نبرید
دوستم جلوی در خونشون طرف هلش داد گوشیش رو گرفت
همچین اتفاقی واسه من خوشبختانه تا حالا اتفاق نیفتاده ولی به نظرم بهترین گزینه همون اسپری فلفل هست
البته ناگفته نماند که پیش اومده که کسی تو دعوایی که ظاهرا واسه یه تصویه حساب شخصی بود 2 نفر اومدن یکی رو بزنن اون فرد تنها اومده اسپری زده فرار کرده بعد اونها اومدن ازش شکایت کردن !
البته همون تسلیم شدن بهترین روش خلاص شدن هست منتی اگه وسایل قیمتی و با ارزش دارین بدونین که احتمالش خیلی کمه بتونن دزد رو پیدا کنن !
کاملا مخالفماگر واقعا تمام موارد ابی رنگ روبه طور کامل توی خودتون تقویت کنید میتونید به راحتی چند نفر رو از پار در بیارید.
دعوای خیابانی اصلا کاری به ورزش های رزمی و دفاع شخصی نداره
تنها در صورتی مفید میتونه باشه که طرف های مقابل قمه و زنجیر و از این وسایل نداشته باشه و دست خالی باشه که تو 99 درصد اینطوری نیست کافی یکیشون یه نصه اجر بزنه به سر ادم و کار دیگه تموم بشه
چند بار شده که همین جرائت بیخودی شخص جونشو به خطر انداخته
و در ثانی برای فرد مهاجم مهم نیست که اخر دعوا چی میشه ولی برای مدافع مسئله بسیار مهمیه !
فرضا اگه شخصی یه چاقو به دزد ها بزنه و خدای ناکرده یه مسئله مهمی پیش بیاد و اون دزد هم سابق دار نباشه
حالا بیا ثابت کن که دفاع از خود بوده !
اما دزده میاد یه چاقو میزنه و میره و ككش هم نمي گزه !
برای منم یکبار این اتفاق افتاد توی شوش من چون رزمی کارم همیشه یک لانچیکو همرام هستش زدم همه کسشو جلو چشش آوردم ولی حالا که برده فقط اعلام کن که اتفاقی نیفته
اینقدرکوچه تاریک بود و من هم هول شده بودم، نه پلاکش رو دیدم نه الان چهره هاشون یادمه.
لعنتی، سبب شده از این به بعد همیشه راهم را دورتر کنم تو اوج خستگی در آخر شب...
پولو اگه ببرن دوباره میشه به دستش آورد
مدارک اگه ببرن میشه المثنی گرفت...
ولی جون که المثنی نداره!!!دوباره هم نمیشه پسش گرفت!!!
پ.ن. ولی اگه کیفمو بزنن خیلی ناراحت میشم!!!نه بخاطر پول مول ! آخه لوازم آرایشاییم رو که دوسشون دارم همیشه تو کیفم میذارمشون!!!!!!:43:
رفیق من هم گفتم که این رفتار اصلا مناسب یک انسان نیست و فقط در مواقع بسیار خطرناک به کار میاد.کاملا مخالفم
دعوای خیابانی اصلا کاری به ورزش های رزمی و دفاع شخصی نداره
تنها در صورتی مفید میتونه باشه که طرف های مقابل قمه و زنجیر و از این وسایل نداشته باشه و دست خالی باشه که تو 99 درصد اینطوری نیست کافی یکیشون یه نصه اجر بزنه به سر ادم و کار دیگه تموم بشه
چند بار شده که همین جرائت بیخودی شخص جونشو به خطر انداخته
و در ثانی برای فرد مهاجم مهم نیست که اخر دعوا چی میشه ولی برای مدافع مسئله بسیار مهمیه !
فرضا اگه شخصی یه چاقو به دزد ها بزنه و خدای ناکرده یه مسئله مهمی پیش بیاد و اون دزد هم سابق دار نباشه
حالا بیا ثابت کن که دفاع از خود بوده !
اما دزده میاد یه چاقو میزنه و میره و ككش هم نمي گزه !
وقتی یکی به شما توی خیابون حمله میکنه شما صبر میکنید تا شما رو بزنه؟ مسلما وقتی میبینید میخواد بزنه شما پیش قدم میشید و برای دفاع از خودتون با فرد ضارب درگیر میشید.حالا چه کارد داشته باشه چه دست خالی باشه ...
تمام مواردی هم که گفتم برای این جور مواقع خطرناک بود که فرد به ناچار مجبور به درگیر شدن هست.
شما یه بار با دقت و کامل کل پست من رو بخون متوجه منظورم میشی.
به نظر من اگه همیشه یه کلت کمری همراه داشته باشیم بد نیست. من کلت گازی رو پیشنهاد میکنم. چون مجوز براش میدن و حدود 12 متر برد مفید داره .
اینو جدی گفتی؟
تو فاصله 12 متر کمتر آدم میکشه؟
به کیا مجوز میدن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)