تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 44

نام تاپيک: درخواست ارزانترين سرويس Adsl

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض لطفا راهنماییم کنید !

سلام دوست عزیز آقای b.ghadaksaz من زیاد از ADSL و شرکتهای ارائه دهنده این خدمات سر در نمیارم , شما همون اول که آفتاب سپنتا رو توضیح داده بودید گفته بودید که :

فقط یکی از پکیجها را مقایسه می کنم .
    پکیج 128 تابستانی :
    قیمت مودم 50 هزار تومان
    هزینه نصب 10 هزار تومان
    آبونمان سه ماه مخابرات 9000 تومان
    عوارض و مالیات 9 هزار تومان

میشه اینو برای من بیشتر توضیح بدید ( اگر زحمتی نیست ) یعنی ما مثلا 50 هزار تومان پول مودم داده ایم 10 هزار تومان هم هزینه نصب و بقیه موارد . خوب بعد از گذشت سه ماه اگر دوباره بخواهیم از همون نوع سرویسش استفاده کنیم باید همون 119 هزار تومان رو بدیم یا اینکه دیگه 50 هزار تومان پول مودم و 10 هزار تومان پول نصب رو نباید پرداخت کنیم ؟

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

10 جواب!

نقل قول نوشته شده توسط karimi_1366
    سلام دوست عزیز آقای b.ghadaksaz من زیاد از ADSL و شرکتهای ارائه دهنده این خدمات سر در نمیارم , شما همون اول که آفتاب سپنتا رو توضیح داده بودید گفته بودید که :

پکیج 128 تابستانی :
    قیمت مودم 50 هزار تومان
    هزینه نصب 10 هزار تومان

میشه اینو برای من بیشتر توضیح بدید ( اگر زحمتی نیست ) یعنی ما مثلا 50 هزار تومان پول مودم داده ایم 10 هزار تومان هم هزینه نصب و بقیه موارد . خوب بعد از گذشت سه ماه اگر دوباره بخواهیم از همون نوع سرویسش استفاده کنیم باید همون 119 هزار تومان رو بدیم یا اینکه دیگه 50 هزار تومان پول مودم و 10 هزار تومان پول نصب رو نباید پرداخت کنیم ؟
    سلام.
    ببينيد اين پكيچ سرعت ارسال و دريافت 128kb در ثانيه را داره. خود شركت سپنتا اومده اينجوري حساب كرده:
    50 تومان مودم + 10 تومان هزينه نصب + 9 تومان آبونمان سه ماهه + 9 تومان عوارض و ماليات + 41 تومان (13 تومان هر ماه) هزينه خود اي.دي.اس.ال = 119 تومان هزينه كل.
    در جواب سوالتون هم بگم كه بعد از سه ماه شما فقط بايد 41 تومان بپردازيد!

سوالي بود در خدمتم.
    قربان شما،
    بابك.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

پکیج 128 تابستانی :
    قیمت مودم 50 هزار تومان
    هزینه نصب 10 هزار تومان

سلام
    مقایسه من در حالتی بود که شما بخواهید روز اول سرویس را انتخاب کنید. یعنی اگه می خواستید از هر کدام از همکاران این سرویس را تهیه کنید میبایست این هزینه ها را می پرداختید ( البته منهای داتک که هزینه نصب نمی گیره و در عوض برای هر بار رفع اشکال مبلغ 10 هزار تومان می گیره ).

در صورتی که بعد از سه ماه باز هم از سپنتا بخواهید سرویس بگیرید مبلغ 30 هزار تومان از پول پکیجها کسر خواهد شد .

پیشنهای من تهیه سرویسهای سالانه است .
    شما می توانید به جای مبلغ 119 هزار تومان ، 200 هزار تومان نقد و دو قسط 100 هزار تومانی یک ماهه و دو اهه بپردازید و برای یک سال از این خدمات استفاده کنید .

مقایسه قیمت یک ساله برای پکیج 64 -64 :

50 هزار پول مودم
    10 هزار پول نصب
    36 هزار پول آبونان مخابرات
    12 هزار عوارض و مالیات
    تا اینجا جمعا 108 هزار تومان

اگه 108 را از 199 کم کنیم باقی مانده می شود 90 هزار تومان که تقسیم بر 12 می شود ماهانه 11 هزار تومان.
    Last edited by b.ghadaksaz; 14-07-2006 at 13:36.

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

ممنون از دو دوست خوبم b.ghadaksaz و FEiZ
    من چند تا سوال در باره این موضوع داشتم که آلان دو تا از اونا رو مطرح می کنم : ( هنوز جواب سوال قبلیم رو درست متوجه نشده ام )
    1) خوب با توجه به راهنمایی های شما , فر ض رو بر این می گیریم که از یک پکیج 128 سه ماه استفاده کردم و 119 هزار تومان هم پرداخت نموده ام . حالا اگر بخواهم دوباره از پکیج 128 سه ماهه استفاده کنم باید 41 هزار تومان پرداخت کنم یا 89 هزار تومان ( 89=30-119 ) ؟
    2) بعد از ثبت نام یا خرید پکیج چه مدت زمانی طول می کشد که بتونم ازش استفاده کنم ؟ آیا نیاز به سیم کشی و از این جور حرفا داره یا نه ؟

پروفشنال mshiraz.2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

به نام خدا

با سلام دوستان
    من كاري به اين چيزهايي كه شما گفتين ندارم.
    الان تو شيراز يه سري كارت اينترنت هاي adsl جديد آوردن و ميگن ساعتي 400 تومان.
    مي خواستم بدونم قضيش چيه؟

کسي چيزي از اين کارت ها سر در مياره يا نه....
    مثلا اين کارت ها با مودم 56kb ما سازگاري داره يا نه؟

با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ممنون از دو دوست خوبم b.ghadaksaz و FEiZ
    من چند تا سوال در باره این موضوع داشتم که آلان دو تا از اونا رو مطرح می کنم : ( هنوز جواب سوال قبلیم رو درست متوجه نشده ام )
    1) خوب با توجه به راهنمایی های شما , فر ض رو بر این می گیریم که از یک پکیج 128 سه ماه استفاده کردم و 119 هزار تومان هم پرداخت نموده ام . حالا اگر بخواهم دوباره از پکیج 128 سه ماهه استفاده کنم باید 41 هزار تومان پرداخت کنم یا 89 هزار تومان ( 89=30-119 ) ؟
    2) بعد از ثبت نام یا خرید پکیج چه مدت زمانی طول می کشد که بتونم ازش استفاده کنم ؟ آیا نیاز به سیم کشی و از این جور حرفا داره یا نه ؟
    سلام

بعد از سه ماه باید 89 تومان را پرداخت کنید . البته یه تخفیف 9 درصدی به خاطر اینکه از سابقه شما در سپنتا سه ماه گذشته و به ازای هر ماه 3 درصد تخیف ( تا سقف 15 درصد ) شامل حالتون میشه . یعنی جمعا 9 درصد .

بعد از انتخاب سپنتا از لحظه ای که آخرین قبض پرداخت شده تلفنتون را به دست ما برسانید ، یک هفته زمان نیاز است تا این امکان روی خطتان برقرار گردد .
    نیازی به هیچگونه سیمکشی مجدد نیست ، مگر اینکه سیم کشی داخلی مشکل داشته باشه که خیلی کم پیش میاد ، یک در هزار .

تاريخ عضويت
    Aug 2005

10 جواب دوست عزيزمون + اينترنت Adsl ارزان پارس‌آنلاين

نقل قول نوشته شده توسط mshiraz.2006
    به نام خدا

با سلام دوستان

با تشکر
    دوست عزيز شما اول تحقيق كن و بعد اقدام كن. (منظور من اينه كه اول مطمئن شو كه اين كارتها كار ميكنه و خيلي چيزهاي ديگه و بعد براش اقدام كن.)
    ضمنا براي داشتن سرويس Adsl بايد يك مودم مخصوص Adsl بخري كه قيمتش حدود 40-50 تومان هست.
    شركت هاي زيادي هم سرويس Adsl در شهرستانهايي مانند شيراز ميدهند كه ميتوني از آنها بخري. نمونه آنها شركت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.

اينترنت ADSL ارزان پارس‌آنلاين

سرعت 64/64 (Send/Recive)
    قيمت: حدود 20 تومان در ماه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قربان شما،
    بابك

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan_monster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mshiraz.2006
    به نام خدا

با سلام دوستان

با تشکر
    اینی که شما میگی دقیقا عین adsl ماهانه باید هم مودم بگیری و هم بیان برات نصب کنن ولی می تونی بر اساس استفاده ساعتی خودت پول بدی.
    در اصل یعنی با این مودم ها کار نمی کنه.
    این کارو الان تو تهران داره سپنتا می کنه...
    موفق باشی.

آخر فروم باز mska's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    يزد>کرج<>تهران

پيش فرض

چرا پارس انلاين تو شهرستان اينقدر گرون ميده ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mska
    چرا پارس انلاين تو شهرستان اينقدر گرون ميده ؟
    خب از خود شركت پارس آنلاين بپرس:
    1. گوشي تلفن رو بردار
    2. شماره 82201 را بگير
    3. صبر كن تا به پشتباني وصل شي.
    ببخشيد كه خيلي خسته شدي!
    (شوخي كردما، ناراحت نشي... )

البته دور از شوخي بگم كه اين مسئله بخاطر اينه كه... (شايد شهرستاني ها برن و از ISPهاي محل خودشون بخرن...)
    من كه نميدونم!
    Last edited by Honradez; 15-07-2006 at 17:03.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •