من مشخصات لپ تاپهای مادیران رو همیشه توی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میبینم . مثل اینکه برای لپ تاپهاشون سایت جداگانه ای دارن .
من مشخصات لپ تاپهای مادیران رو همیشه توی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میبینم . مثل اینکه برای لپ تاپهاشون سایت جداگانه ای دارن .
سلام
من خودم از ايران اچ پي يكدستگاه 4540 خريد كردم كه بعد از دو ماه يهو مشكل پيدا كرد و ديگه تصوير نميداد بردم براي گارانتي بلافاصله پذيرش كردن گفتن بهتون خبر ميديم يك برگه دادن كه يك كد روش بود براي اينكه وضعيت دستگاه رو كه در حال پروسه خدمات بود اعلام مي كرد (شماره 30008363 شماره سامانه پيامكيشون هست) بعد از دو روز يك اس ام اس اومد كه دستگاه حاضر هست منم رفتم اونجا مسئولش گفت قطعه فلت كيبل براتون تعويض شده منم دستگاه رو تحويل گرفتم تا حالا هم كه 4 ماهه گذشته هيچ مشكلي نداشته و خيلي خوب كار مي كنه. فكر مي كنم بهترين گزينه همين ايران اچ پي هست چون هم دو سال گارانتي ميده هم يك سال "بيمه ايران" ضمنا چيزي كه جالب بود اينه كه همون لحظه كه خريدم رو انجام دادم از طريق اس ام اس شماره بيمه نامه رو برام فرستادند منم با بيمه ايران چك كردم گفتن شماره بيمه درسته . در كل خدايي هم خيلي خوب برخورد مي كردند هم سرعت عملشون خوب بود.
آدرس سايت ايران اچ پي برا كسايي كه ميخوان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)