راستی یه چیز دیگه یادم رفت بگم یکی دیگه از عواملی که میتونه موثر باشه " جوگیری" هست !!!!!
اگر یک روز جو بازیسازی پیدا کردید اعتماد به نفستون چند برابر میشه
راستی یه چیز دیگه یادم رفت بگم یکی دیگه از عواملی که میتونه موثر باشه " جوگیری" هست !!!!!
اگر یک روز جو بازیسازی پیدا کردید اعتماد به نفستون چند برابر میشه
خوبی کتاب خوندن اینه که ادم خیلی چیزها به علومش اضافه میشه ((مثلا من دارم کتاب می خونم!))
میگن ادم وقتی می خواد یه کاری رو بسازه حالا چه بازی و چه هرچی باید تکلیفش رو با خودش مشخص کنه . واسه چی می خواد این کار رو کنه ؟ می خواد مهارت هاش رو اضافه کنه ؟ یه شرکت داره ؟ می خواد بندازه توی رزومه و سوابق کاریش مردم ببینن به به و چه چه کنن حالا هرچی ادم باید اولا تکلیفش رو با این کار که می کنه مشخص کنه . دوما باید بدونه چی می خواد بسازه . چه جوری می خواد بسازه . برنامه داشتن هم خیلی مهمه . بعد هم باید با اصول بسازه . اینطوری اگه توی ساخت یه بازی اشتیاق از دست دادی بیا یقه من رو بگیراگه روی اصول پیش بری و توی هر مرحله بدونی که چه کار می کنی و نتیجه مطلوب بگیری مطمئن باش تا اخرش میری .
من هم یه خورده حالت M0hsen3D داشتم!ولی با جواب های شما دوستان یه خورده چشمه ی انگیزه ام خروشان شد![]()
اره دمت گرم اینم خوبه
ولی دوستان تا حالا براتون تجربه شده اول یه پروژه ای بازی هرچی میخواین استارت بزنین یکم ادم سختیش میاد؟یعنی یکم ادم اینجا تنبلیش اوت میکنه ولی بعد اینکه شروع کردین و رو خط افتادین دیگه ولش نمیکنی من اینو خیلی تجربه کردم.
پیشنهاد من: اول استارت ساخت بازیتون یا هر پروژه ای که میخواین بزنین به هیچی فکر نکنین فقط شروع کنین به ساخت چون اینجوری دیگه رو قلتک ساختش میفتین و دیگه راحت ادامه ی کار.
خب من میدونم ایرانیا تو ک..گشادی مقام اولو تو جهان دارن این تاپیک زدم از این حالت یکم فاصله بگریم!
همیشه به خاطر بسپارید یک بازی بدون تکسچرها و شیدرهای با کیفیت همچنان بازی تلقی میشود ولی یک محیط با تکسچرها و شیدرهای با کیفیت چیزی بیش از یک محیط نیست.
پس تکلیف خود را روشن کنید,بازی میسازید یا چیزی غیر از آن,اگر بازی میسازید پس به فکر سرگرم کردن باشید,اگر میخواهید سرگرم کنید باید به فکر ایده های نوین باشید,اگر میخواهید ایده های جدید خلق کنید دنیای اطرافتان بهترین ایده ها را به شما میدهد,پس تمام دنیای پیرامون خود را به شکل بازی ببینید تا بتوانید بازی با ایده های نو و سرگرم کننده خلق کنید,حال همانطوری که یک ایده به ذهنتان رسید ساخت بازی را شروع کنید,اینگونه است که اجزای یک بازی به هم می پیوندند تا در حین ساخت از هم گسسته نشوند و روند تولید به شکست منجر نشود.
انواع روش برای وقوع جوگیریخب جو بده!![]()
-موسیقی( که آقااحسان گفت)
-دیدن تریلر بازیها ( این مورد به نظر من تاثیر داره!)
-یادآوری اهدافتون از بازیسازی( اگر کسی هدفش فقط پول باشه بیخیال این قسمت شه)
-خوندن حرفای Hotsun(اسمتون یادم رفته بود)
و ....................
جان خودت بی خیال شوجوگیرشدم ...
![]()
اصلي ترين عامل جوگيري ، پيام خودمونه ( محيط رقابتي ) از نظر من
هر وقت هركي اومد رويه پيامو كم كنه كلي مطلبو چيز ميز رفت تو فروم از اونطرفم كلي گشادي رفت كنار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)