تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 36

نام تاپيک: انتخاب بین 3 مدل LED چهل اینج 3D

داره خودمونی میشه sm.khalili's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

امروز نهایتا یک بار دیگه با خانواده به نمایندگی ها رفتم تا شانس دیدن این TVها رو تو روز هم داشته باشم!!

نتیجتا:
    در بین تمام TV ها دو مدل 42VT30 و 42ST30 از برند Panasionic بهترین انتخاب ها هستند!! و اینو بگم که با مقایسات زیادی که کردم کیفیت این دو مدل فوق العادست و جای هیچ حرفی رو نمیذاره!! و همچنین دیزاین VT30 در بین TV ها یکه یکه!!

پس اگه کسی میخواد حدودا 2.000.000 تومان خرج tv کنه بدون شک 42VT30 بهترین انتخابه!!

ولی متاسفانه باید بگم به دلیل قیمت VT30 که بالاتر از بودجه من هست و دیزاین خیلی بد ST30 که مورد پسند نشد علی رقم میل باطنیم باید ازین دو مدل چشم پوشی کنم!! (اگه برا اتاقم میخاستم حتما ST30 میگرفتم) گزینه ی سامسونگم که خیلی وقته حذفش کردم از بین گزینه هام!!

سوالی که هنوز واسم مونده فرق بین دو مدل LED سونیه 40ex720 و 40hx800 :
    فرق موشن فلور تو این دو مدل.. موتور ex720 رو زده x-reality و از hx800 رو زده bravia engine 3 که من نمیدونم کدوم بهتره؟؟ فقط حدس میزنم چون ex720 مدل 2011 هست و اون 2010 باید پیشرفته تر باشه... یا مثلا بکلایت در ex720 ،از نوع Edge LED ولی در hx800 از نوع Dynamic LED که فرق این دوتاروهم نمیدونم...

در ضمن امروز صبح که رفتم مدل 46CX520 رو هم دیدم رنگاش خیلی با شب فرق داشت خیلی بهتر شده بود (کنار LED ها که بود حس میکردم اونا فقط الکی زیادی روشن ترن و تو چشم میزنن) یجورایی این مدلم داره وسوسم میکنه به خاطر سایز بزرگترش.. که البته تنها مشکلی که میدونم داره مشکل هرتزه پایینه!!

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

سلام پونل جان من خودم یک ال سی دی نایاب C650 دارم سامسونگ 46 اینچ اون خوبه وایا این ال ای دیهای پاناسونیک تو ایران ----T دارند یا خیر ؟ از چه جهتی ال ای دی پاناسونیک خوب نیست ایا بافلش USB فیلم پخش میکنند؟
    والا من زیاد تو نخ LED پاناسونیک نیستم.
    پاناسونیک میخواین پلاسماهاش خوبن نه LED LCD ش.
    صرف نظر از مدل و بطور کل از نظر کنتراست و کیقیت رنگ و امکانات LED-LCD سامسونگ خیلی بهتر از پاناسونیک هست.
    بخصوص C650 که دارید از بهترین LCD هاست.

----T رو خبر ندارم.
    پلاسماهاش که همشون جدیداً گیرنده دیجیتال دارن. قاعدتاً باید LEDهاش هم گیرنده داشته باشن.
    از نظر مدیا ، پاناسونیک ها فیلم پخش می کنند ولی نه مثل سامسونگ.
    Last edited by poonel; 13-12-2011 at 18:26.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

امروز نهایتا یک بار دیگه با خانواده به نمایندگی ها رفتم تا شانس دیدن این TVها رو تو روز هم داشته باشم!!

نتیجتا:
    در بین تمام TV ها دو مدل 42VT30 و 42ST30 از برند Panasionic بهترین انتخاب ها هستند!! و اینو بگم که با مقایسات زیادی که کردم کیفیت این دو مدل فوق العادست و جای هیچ حرفی رو نمیذاره!! و همچنین دیزاین VT30 در بین TV ها یکه یکه!!

پس اگه کسی میخواد حدودا 2.000.000 تومان خرج tv کنه بدون شک 42VT30 بهترین انتخابه!!

ولی متاسفانه باید بگم به دلیل قیمت VT30 که بالاتر از بودجه من هست و دیزاین خیلی بد ST30 که مورد پسند نشد علی رقم میل باطنیم باید ازین دو مدل چشم پوشی کنم!! (اگه برا اتاقم میخاستم حتما ST30 میگرفتم) گزینه ی سامسونگم که خیلی وقته حذفش کردم از بین گزینه هام!!

سوالی که هنوز واسم مونده فرق بین دو مدل LED سونیه 40ex720 و 40hx800 :
    فرق موشن فلور تو این دو مدل.. موتور ex720 رو زده x-reality و از hx800 رو زده bravia engine 3 که من نمیدونم کدوم بهتره؟؟ فقط حدس میزنم چون ex720 مدل 2011 هست و اون 2010 باید پیشرفته تر باشه... یا مثلا بکلایت در ex720 ،از نوع Edge LED ولی در hx800 از نوع Dynamic LED که فرق این دوتاروهم نمیدونم...

در ضمن امروز صبح که رفتم مدل 46CX520 رو هم دیدم رنگاش خیلی با شب فرق داشت خیلی بهتر شده بود (کنار LED ها که بود حس میکردم اونا فقط الکی زیادی روشن ترن و تو چشم میزنن) یجورایی این مدلم داره وسوسم میکنه به خاطر سایز بزرگترش.. که البته تنها مشکلی که میدونم داره مشکل هرتزه پایینه!!
    اگه HX800 از نوع Dynamic LED هست جاش تو محصولات سونی یه Level بالاتر از Edge Led هست.
    البته Dynamicش در واقع همون Edge است.
    از اون گذشته سری HX سونی بالاتر از سری EX هست.

تو سایتهای رویو واست سرچ کردم ، تنها مقایسه که پیدا کردم از سری اروپایی این دو تا است :
    EX720 = EX723
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    HX800 = HX803
    کد:
    اولش رو خوندم نوشته HX803 تصویر دو بعدی عالی داره و بطور یقین بهترین تصویریه که از مدلهای Edge تا این تاریخ دیده ایم.
    EX723 تصویر دو بعدیش رو متوسط گفته.

4. 3 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

اگه HX800 از نوع Dynamic LED هست جاش تو محصولات سونی یه Level بالاتر از Edge Led هست.
    البته Dynamicش در واقع همون Edge است.
    از اون گذشته سری HX سونی بالاتر از سری EX هست.

تو سایتهای رویو واست سرچ کردم ، تنها مقایسه که پیدا کردم از سری اروپایی این دو تا است :
    EX720 = EX723
    کد:
    HX800 = HX803
    کد:
    اولش رو خوندم نوشته HX803 تصویر دو بعدی عالی داره و بطور یقین بهترین تصویریه که از مدلهای Edge تا این تاریخ دیده ایم.
    EX723 تصویر دو بعدیش رو متوسط گفته.
    واقعا مرسی دوست عزیز!! معادل cx520 رو هم اسمشو میدونی؟ که تو همین سایت trustedreviews سرچ کنم؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

واقعا مرسی دوست عزیز!! معادل cx520 رو هم اسمشو میدونی؟ که تو همین سایت trustedreviews سرچ کنم؟؟
    کد:
    میگه اگر چه با کیفیت عالی فاصله داره اما بطور کلی خوبه.

ببخشید لینک 40 اینچ EX723 اینه:
    کد:
    قبلی که گذاشتم 32 بود که رویو متفاوتی داشت.واسه 40EX73 از کیفیت دو بعدی و SDش خیلی تعریف کرده و گفته عالیه.
    Last edited by poonel; 13-12-2011 at 19:18.

7. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

کد:
    میگه اگر چه با کیفیت عالی فاصله داره اما بطور کلی خوبه.

ببخشید لینک 40 اینچ EX723 اینه:
    کد:
    قبلی که گذاشتم 32 بود که رویو متفاوتی داشت.واسه 40EX73 از کیفیت دو بعدی و SDش خیلی تعریف کرده و گفته عالیه.

پس با این تفاسیر باز به نتیجه نرسیدم خودت بودی hx800 رو انتخاب میکردی یا ex720 رو؟ اون cx520 هم با توجه به اینکه سالنومون یکوچولو بزرگه گزینه بدی نباید باشه!! (راستی این review جدید هم مال 40 اینچه cx520 هست نه 46 اینچش اینام تفاوت دارن؟)
    Last edited by sm.khalili; 13-12-2011 at 19:35.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

والا من اگه باشم فقط VT30 می خرم یا اگه LED-LCD بخوام با بودجه متوسط، D7000 می گیرم. اصلاً به EX720 و HX800 فکر نمی کنم.

عزیز از ساعت 11 شب تا الآن که 1:30 هست دارم براتون سرچ می کنم و کلی کاتالوگ سونی که داشتم رو زیر و رو کردم. آخرش به نتیجه نرسیدم!
    می ترسم یکی رو بگم باب میلتون در نیاد فردا آه و نفرینش بمونه واسم.
    شرمندام، نمی دونم.

10. 5 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

والا من اگه باشم فقط VT30 می خرم یا اگه LED-LCD بخوام با بودجه متوسط، D7000 می گیرم. اصلاً به EX720 و HX800 فکر نمی کنم.

عزیز از ساعت 11 شب تا الآن که 1:30 هست دارم براتون سرچ می کنم و کلی کاتالوگ سونی که داشتم رو زیر و رو کردم. آخرش به نتیجه نرسیدم!
    می ترسم یکی رو بگم باب میلتون در نیاد فردا آه و نفرینش بمونه واسم.
    شرمندام، نمی دونم.

ایرادی نداره خیلیم ممنون!! انشالا بتونمو جبران کنم واست داداش

12. 2 کاربر از sm.khalili بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

واااااااااااااااااااییییی یییییی که این فروشنده ها چقدر دری وری میگــــن................

نماینده سونی: پلاسما قدیمیترین نسل تلویزیونه و از رده خارجه!! به دلیل گازی بودنش تصویری که امروز ازش میبینی با تصویری که دو روز بعد (لاکردار حداقل نمیگه 2 ماه بعد) ازش میبینی فرق داره و بعد چند ماه کلا کیفیتش داغون میشه!!!

نماینده سامسونگ: اگه هر کدوم پنل تلویزونای سونی رو باز کنی روش نوشته made by samsung!!! واسه همینه که سونی سایز 42 نداره!! چون سامسونگ این سایزو نمیزنه!!

نماینده ال جی: چند تا tv گذاشته دورش قاب زده که برنداش معلوم نباشه و تا تونسته رنگ و کیفیتشو عمدی گند زده توش یه ال جی هم گذاشته کنارش که مردم مقایسه کنند!! یعنی جان پدرم اوناهم ال جی بود!!!
    منم رفتم 1نمایندگی سونی واسه همکارم میخواست بخره،گفتم این مدل چند هرتزه؟ گفت مثلا 200. گفتم مصرف برقشو روش نزده چندواته؟ گفت نه مهم نیست کمه اون پلاسماست که مصرفش بالاس. گفتم ولی فکرکنم تصویرش بهتر باشه. گفت پلاسما قدیمی شده سونی 10-15ساله تولید نمیکنه. تازه پاناسونیک فقط واسه کشورهای خاورمیانه مثل ایران افغانستان پاکستان عراق و... میزنه. گفتم فکرنکنم اینجور باشه هااااااااا! گفت چرا آقا همینجوره........ منم معذرت خواهی کردمو فرارو برقرار ترجیح دادم.
    Last edited by mzy; 16-12-2011 at 18:53.

14. 2 کاربر از mzy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان وپونل جان سلام میخواستم کسی میدونه مدا ال ای دی پاناسونیک مدل TH-L42E3R ایا ----T داره ویا خیر وچرا مدل
    TH-L42E30 پاناسونیک ال ای دی 200 تومن گرونتره منتظر جوابم خیلی لازم دارم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •