امروز نهایتا یک بار دیگه با خانواده به نمایندگی ها رفتم تا شانس دیدن این TVها رو تو روز هم داشته باشم!!
نتیجتا:
در بین تمام TV ها دو مدل
42VT30 و
42ST30 از برند Panasionic بهترین انتخاب ها هستند!! و اینو بگم که با مقایسات زیادی که کردم
کیفیت این دو مدل فوق العادست و جای هیچ حرفی رو نمیذاره!! و همچنین
دیزاین VT30 در بین TV ها یکه یکه!!
پس اگه کسی میخواد حدودا 2.000.000 تومان خرج tv کنه بدون شک 42VT30 بهترین انتخابه!!
ولی متاسفانه باید بگم به دلیل قیمت VT30 که بالاتر از بودجه من هست و دیزاین خیلی بد ST30 که مورد پسند نشد علی رقم میل باطنیم باید ازین دو مدل چشم پوشی کنم!! (اگه برا اتاقم میخاستم حتما ST30 میگرفتم) گزینه ی سامسونگم که خیلی وقته حذفش کردم از بین گزینه هام!!
سوالی که هنوز واسم مونده فرق بین دو مدل LED سونیه
40ex720 و 40hx800 :
فرق موشن فلور تو این دو مدل.. موتور ex720 رو زده x-reality و از hx800 رو زده bravia engine 3 که من نمیدونم کدوم بهتره؟؟ فقط حدس میزنم چون ex720 مدل 2011 هست و اون 2010 باید پیشرفته تر باشه... یا مثلا بکلایت در ex720 ،از نوع Edge LED ولی در hx800 از نوع Dynamic LED که فرق این دوتاروهم نمیدونم...
در ضمن امروز صبح که رفتم مدل
46CX520 رو هم دیدم رنگاش خیلی با شب فرق داشت خیلی بهتر شده بود (کنار LED ها که بود حس میکردم اونا فقط الکی زیادی روشن ترن و تو چشم میزنن) یجورایی این مدلم داره وسوسم میکنه به خاطر سایز بزرگترش.. که البته تنها مشکلی که میدونم داره مشکل هرتزه پایینه!!