شرمنده ولی آرک سی پی یوش 1000هنوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرک اس ه که اورکلاک شده و 1.4 شده
شرمنده ولی آرک سی پی یوش 1000هنوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرک اس ه که اورکلاک شده و 1.4 شده
یه چیزیم من اضافه کنم اولا که سی پی یو ارک اس اورکلاک شده نیست یه سی پی یو 1.4
در مورد فرکانس سی پی یو هم میشه این گوشی ها رو با Doom کرنل تا 2 گیگ هم اورکلاک کرد
درسته CPU های این مدل از سنپدراگون بدجوری جون میده واسه اورکلاک البته 2000 یکم ترسناکهدر مورد فرکانس سی پی یو هم میشه این گوشی ها رو با Doom کرنل تا 2 گیگ هم اورکلاک کردولی تو حالت عادی شیرین تا 1600 اور میشن
یادمه یه جا خوندم cpu دیزایر زد رو تا 1800 به سلامت اور کرده بودن و تو 1900 به فناش داده بودن![]()
سلام
من هم میخوام گوشی بخرم از گالکسی اس بیشتر خوشم مییاد ! بودجم هم همون نهایت 500 تومن!
قیمت گالکسی اس رو اشتباه نگفتید ؟! آخه این گوشی دومدل داره 8 گیگ و 16 گیگ ، قیمتاش یکییه ؟! تو سایت جی اس ام قیمت های هر دو رو یکی زده ؟:
اگه ساخت کره باشه گوشی قیمتش بالا میره ؟ از کجا اطمینان کنیم که واقعاً اصل کره ساخته ؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به چند تا سایت سر زدم یکی نوشته با گارانتی،اصل کره، 16 گیگ، 700 تومن ؟!!! بدون گارانتی 560 تومن !!!!!
بیشتر گوشی ها الان چینی هستن ، بنظرتون خوب از آب درمییان ؟از کجای تهران میتونم اصلش رو با قیمت اصل پیدا کنم ؟ در آخر لطف کنید، قیمت این گالکسی اس 16 گیگ و 8 گیگ بدون گارانتی چنده ؟ با گارانتی چنده رو برام بنویسید
.
خیلی ممنون میشم ، منتظرم![]()
اره درسته اون دیگه بستگی بازم به کاربر داره اول اخر خودش تائین می کنهاون کسی که رو 1800 یا 2000 میزاره باید بره همون گوشی های دو هسته ایی رو بگیره بهتره
![]()
کسی هست جواب بده به درخواست من ؟؟؟!!!
ممنون میشم عجله دارم یکم
بله قیمت ها درست بوده!
مدل 16فکر کنم
بالا پایین داره باز!
کره و چین هیچ فرقی ندارن دیدید چینی سالمه چینی بخرید!
گارانتی رو بیخیال شید که متاسفانه دزده!
بدون گارانتیش با افزایش قیمت اخیر بین 440 تا 470 هست
@ آدرنالین عزیز:
بله خوب اون سی پی یو فرق داره مدلشبرای راحتی مشاوره گفته میشه اور کلاک
وگرنه به وضوح دیده میشه مدل تفاوت داره
در مورد اور حتی خود آرک هم قابلیت اور بالایی داره
ولی از نظرم همون کلاک اصلیش فعلا بهتره تا دهن گوشی آسفالت نشه!رو 2 یکم ناپایدار میشه!
عزیز در مورد گارانتی منظور اینه نسبت به پول یامفتی که میگیره هیچ کاری انجام نمیده
فروشنده های تهرانی اگر رفتی بخری
گفتند نرم افزار بریزیم برات بگو نمیخوام!
گفتن سیم کاردتو بده نده
بگو میخوام گوشی رو تست کنم برات باز میکنه روشن میکنه ببین توی صفحه نمایش لکه خش نباشه پیکسل سوخته هم نداشته باشه!
و این که فاکتور برات میزنه بگو ففط گوشی با قیمت طی شده بزنه
قیمتش دقیق 440-450 تومنه بالاترم نده!
تمام حرف ها رو دوست عزیزمون h!tmanگفتن تائید میشه بالاتر از اون قیمتی هم که دوستمون گفتن نخرید چون دیگه بیشتر از اون ارزش نداره چون احتمال میره واسه یه خورده قدیمی شدن این گوشی و تولید کمتر قیمتش بالاتر هم پیدا بشه همین
عزیز این گوشی همه چیزش مثل نئو هست... فقط QWERTY ــه... مطمئن باش مشکلی نداره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)