الان که اپدیت RealTek و گرفتم احساس می کنم صدام بهتر شده ولی هنوز درست نشده
انگار Rear صدای ریز تیوتر پخش می کنه
الان که اپدیت RealTek و گرفتم احساس می کنم صدام بهتر شده ولی هنوز درست نشده
انگار Rear صدای ریز تیوتر پخش می کنه
شاهین داداش ، شما وقتی ویندوز 7 رو نصب میکنی ، بعد از نصب فورا درایور صدای RealTek رو نصب میکنی ؟ با درایور پیش فرض 7 امتحان کردی ؟ شما درایور RealTek رو آنیستال کن و از درایور پیش فرض 7 استفاده کن .
تمام تنظیمات صدا رو تک به تک امتحان کردی ؟ مثلا تنظیمات مربوط به تب های مختلف مسیر زیرو چک کردی ؟
روی آیکون صدای ویندوز یک بار کلیک کن و از پایین Mixer رو انتخاب کن . بعد روی آیکون اسپیکر کلیک کن تا وارد Properties اون بشی . در این قسمت تمام تب های مختلف اونو آزمایش کن . مثلا در تب Enhancements داخل کادر گزینه های مختلف اونو Enable کن ببین تفاوتی نمیکنه ؟
اما پیشنهاد من اینه که شما از درایور پیش فرض 7 استفاده کنین .
تو فروم های خارجی اکثرا این مشکل رو داشتن و به این نتیجه رسیده بودند که چون 7 از دایرکت ایکس 11 برای صدا و تصویر استفاده میکنه ، با سخت افزارهای قدیمی که دایرکت ایکس 11 رو ساپورت نمی کنند کاملا سازگار نیست .
میخوای از یک نرم افزار جانبی که برای تقویت صدا بکار میره و خیلی باکیفیت هم هست استفاده کن :
لینک دانلود و توضیحات اونو از فایل متنی پایین دریافت کن : حتما توضیحات اونو بخون چون برای هر پخش کننده ورژن مخصوص خودش رو داره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
RealTek و که پاک کردم اصلا دیگه صدا نداشتم
همه ی اون تنضیمات هم انجام دادم
از این نرم افزار هم استفاده کردم یه ذره بهتر کرد ولی هنوز همون جوریه
دمت گرم از اینکه جواب دادی
راه حل دیگه ای نیست؟
راستی یه سوال دیگه من کارت --- SKYSTAR HD2 دارم ولی تو 7 نمی شناسه تو XP حله از سایتشم گرفتم ولی همون طوریه کار نمی کنه درایوشو داری ؟ تست کرده باشه رو 7
به جان دو تا زنم ، دیگه راه حلی به ذهنم نمی رسهراه حل دیگه ای نیست؟
کارت من SkyStar 2 هست که ورژنش از کارت شما قائدتا پایین هست و از سایتش درایورش رو دانلود کردم و بخوبی تو 7 هم جواب داده . شما باید از اتوران اختصاصی خود برنامه اقدام به نصب درایور و برنامه --- Viewer کنینراستی یه سوال دیگه من کارت --- SKYSTAR HD2 دارم ولی تو 7 نمی شناسه تو XP حله از سایتشم گرفتم ولی همون طوریه کار نمی کنه درایوشو داری ؟ تست کرده باشه رو 7
Last edited by saeed774; 07-01-2012 at 22:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)