به نظر من یه هار ssd 32g بگیر تقریبا 100 تومنه/بنداز برا ویندوزت/سیستم سه سوت میاد بالا
به نظر من یه هار ssd 32g بگیر تقریبا 100 تومنه/بنداز برا ویندوزت/سیستم سه سوت میاد بالا
سلام
این کار شدنی هست . پیشنهادم اینکه قبل از باز کردن باکس ، با نحوه انجام اینکار از طریق یـوتـیـوبـــ آشنا بشید تا آسیبی به باکس و هارد وارد نشه .
سلام دوستان/کسی میدونه الان هاردای سیگت رو کدوم کشور تولید میکنه؟ من یک هارد اینترنال یه ترا گرفتم منتها برا چینه/به نظرتون مشکلی پیش نمیاد؟
سلام دوست من
خب چند کشور هستند که خط تولید هارد رو دارند . مثلا دوتا هارد سیگیت باراکودا 7200.11 دارم که ساخت تایلند هست .
به نظر من تفاوت چندانی در کیفیت بین هاردهایی که در چند کشور مختلف ساخته میشه وجود ندارد چون همگی تحت لیسانس کمپانی مادر فعالیت میکنند .
اگر میخواهید مشکلی برای هارد پیش نیاد حتماً از پاور مناسب استفاده کنید و ضربه وارد نکنید و دمای هارد رو پایین نگه دارید و .....
ممنون بابت راهنماییت/خودم یه 500 دارم که برا تایلنده گفتم این چینیه یوقت قلابی نباشه چون موقع خرید حواسم نبود/پاورم هم گرین 535 هستش/امیدوارم که مشکلی پیش نیاد/ممنون دوست عزیز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)