دوست من نگاه کردم.همشون غیرفعال بودن.
سلام.
این پست رو کامل انجام بده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی.
با سلام دوباره
میخواستم ازتون بخوام تا اگه براتون مقدوره لینک دانلود aviraبه همراه کلید های فعال سازیشو و طریقه آپدیت کردنشو برام بزارید.
ممنون از لطفتون
سلام.
Avira internet security 2012
آپدیت
فعلا نیاز به کلید ندارین از 30 روز خود برنامه استفاده کنید ، هر وفت که در حین تمام کردن این کلید بودین ،
برین به تاپیک آویرا و اونجا درخواست کلید میدین
اول خود آویرا رو بگیرین و نصب کنید ، بعد اکانت بسازین درحین نصب ، تا بهتون اکانت 30روزه رو بده،
بعد هم بعد از نصب به منوی Update برین و Manual update رو بزنید و آدرس اون فایل Vdf_fusebundle.zip
رو بدین و صبر کنید تا آپدیت بشه، بعد هم ریستارت کنید و اسکن انجام بدین.
برنامه ی MBAM فراموش نشه.
با سلام
با تشکر و قدردانی از شما دوستان و مخصوصا dr.smith.
مشکل حل شد.لازم میدونم تا این مطلب و بگم که دوستانی که به مشکل برخوردن مثل بنده استفاده کنن.
بنده طبق گفته dr.smithابتدا با کاسپر و ناد32آپدیت شده ویروس یابی کردم .
بعد با برنامه فوق العاده MBAMعمل اسکن رو انجام دادم.
در نهایت هم از autorun virus removerاستفاده کردم.
اما بعد از این همه کار در قسمت task manager-processمتوجه فعالیت یه فایل exeغیر عادی شدم.ابتدا به location فایل exeرفتم و پس از end procss کردن فعالیت آن اقدام به shift -deleteفایل مذکور نمودم.بعد از یک دور resetخبری از ویروس ها و فایل های مخرب در سیستم بنده تاکنون مشاهده نشده است .
اما ذکر این نکته را لازم میدانم که تمامی فعالیت های بنده در حالتی صورت گرفت که کلیه ی فایل های hiddenهمگی نمایان بودن که از folder optionsدوستان میتوانند این کار را با برداشتن تیک گزینه های مربوطه انجام دهند.فایل exe ای هم که بنده اقدام به حذف آن نمودم به صورت دستی به شکل hidden بود.
در آخر هم از کمک همگی شما دوستان عزیز و گرانقدر به خصوص جناب dr.smithتشکر و قدردانی میکنم و امیدوارم تا در تمامی مراحل زندگیتان خوش و خرم باشید و همواره زندگیتان تهی از هرگونه ویروس و اتفاقات ناخوش آیند باشد.
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)