تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 27 از 27

نام تاپيک: راهنمایی خرید بهترین LED از نوع Local Dimming غیر سه بعدی!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

آخه بدجوری عجله ایی، باشه به روی چشم

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

...ضمنا سه بعدی اونرو هم چک کردم هرچند به پای ال جی نمیرسید اما خوب بود و خوشم اومد...

3. 3 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

...ضمنا سه بعدی اونرو هم چک کردم هرچند به پای ال جی نمیرسید اما خوب بود و خوشم اومد...

.................................................. ......................... هنوز نمیدونم چی بگم

اول اینکه من فعلا توو کما هستم تا اطلاع ثانوی .
    دوم اینکه از مدیر انجمن خواهش میکنم تا این مطلب این دوست عزیز رو بصورت زرنگار و طلا کوب ، قاب کنن و سر دره p30 world نصب بشه تا مایه عبرت اوون عزیزانی بشه که در مورد برند پانی اطلاعات اشتباه دست مردم میدنننننننننننننننننننننن نننننن . معلومه 3d ال.جی از پانی بهترههههههههه
    من اصلا موندم چرا تاپیکای پاناسونیک حذف نمیشه که باعث تخریب افکار عمومی نشه .
    راستی پسر تو فوق العاده ای ............ خدا خیرت بده که جو تاپیک ها رو عوض میکنی و مایه نشاط دوستان میشی .
    Last edited by infernal_a; 07-12-2011 at 13:18.

5. 3 کاربر از infernal_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramincybran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

.................................................. ......................... هنوز نمیدونم چی بگم

دوم اینکه از مدیر انجمن خواهش میکنم تا این مطلب این دوست عزیز رو بصورت زرنگار و طلا کوب ، قاب کنن و سر دره p30 world نصب بشه تا مایه عبرت اوون عزیزانی بشه که در مورد برند پانی اطلاعات اشتباه دست مردم میدنننننننننننننننننننننن نننننن . معلومه 3d ال.جی از پانی بهترههههههههه
    راستی پسر تو فوق العاده ای ............ خدا خیرت بده که جو تاپیک ها رو عوض میکنی و مایه نشاط دوستان میشی .
    wtf

خداااااااااااااا دهنتون ..... قیژ

7. 3 کاربر از ramincybran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

عکس جالبیه اما دلیل این عکس رو...

عزیزم مدلی که من تست کردم (از ال جی) lw5700 دارای تکنولوژی cinema 3d ال جی بود با عینک passive خودتون حتما از من بهتر میدونید این چیزارو...من در تست پانا - سونی و سامسونگ در حین دیدن تصویر 3 بعدی لرزش شدید میدیدم توی سونی بقدری لرزش داشت که بعد از 2-3 دقیقه سرم درد گرفت اما توی ال جی نه لرزشی دیدم و نه سر درد گرفتم، کاری به کیفیت تصویر 3 بعدی عمق تصاویرش و....ندارم اولین نکته از دید من برای دیدن تصاویر 3 بعدی اینه که تصویر لرزش نداشته باشه و آدم دچار سردرد نشه که فقط ال جی این قابلیت رو داشت البته بگم که منظور نتیجه کلی برای برند ها نیست من ال جی lw5700 و سونی ex720 و سامسونگ D6XXX(شش هزارو چند بود یادم نیست) و پانا ST30(مغازه دار گفت رو VT30 سه بعدی ندارم الان بیا رو ST30 چک کن مثل VT30 هست فرقی نداره)رو چک کردم و ممکنه سونی HX925 خدای تصاویر 3 بعدی باشه یا دیگر مدل های 2011 سامسونگ یا حتی VT30 ! اما بین مدلهایی که من تست کردم ال جی از دید من از همه بهتر بود.

wtf

خداااااااااااااا دهنتون ..... قیژ
    عجب!
    Last edited by arash_a59; 07-12-2011 at 16:20.

9. این کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

mzy

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اینجا ایرانه! عجیبه،همه شادن

11. این کاربر از mzy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه manutd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    پیشنهاد بنده اگر بتونی گیر بیاری lg lx9500

فوق العادست

13. این کاربر از manutd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •