آخه بدجوری عجله ایی، باشه به روی چشم
آخه بدجوری عجله ایی، باشه به روی چشم
.................................................. ......................... هنوز نمیدونم چی بگم
اول اینکه من فعلا توو کما هستم تا اطلاع ثانوی .
دوم اینکه از مدیر انجمن خواهش میکنم تا این مطلب این دوست عزیز رو بصورت زرنگار و طلا کوب ، قاب کنن و سر دره p30 world نصب بشه تا مایه عبرت اوون عزیزانی بشه که در مورد برند پانی اطلاعات اشتباه دست مردم میدنننننننننننننننننننننن نننننن . معلومه 3d ال.جی از پانی بهترههههههههه
من اصلا موندم چرا تاپیکای پاناسونیک حذف نمیشه که باعث تخریب افکار عمومی نشه .
راستی پسر تو فوق العاده ای ............ خدا خیرت بده که جو تاپیک ها رو عوض میکنی و مایه نشاط دوستان میشی .
Last edited by infernal_a; 07-12-2011 at 13:18.
wtf
خداااااااااااااادهنتون ..... قیژ
![]()
عکس جالبیه اما دلیل این عکس رو...
عزیزم مدلی که من تست کردم (از ال جی) lw5700 دارای تکنولوژی cinema 3d ال جی بود با عینک passive خودتون حتما از من بهتر میدونید این چیزارو...من در تست پانا - سونی و سامسونگ در حین دیدن تصویر 3 بعدی لرزش شدید میدیدم توی سونی بقدری لرزش داشت که بعد از 2-3 دقیقه سرم درد گرفت اما توی ال جی نه لرزشی دیدم و نه سر درد گرفتم، کاری به کیفیت تصویر 3 بعدی عمق تصاویرش و....ندارم اولین نکته از دید من برای دیدن تصاویر 3 بعدی اینه که تصویر لرزش نداشته باشه و آدم دچار سردرد نشه که فقط ال جی این قابلیت رو داشت البته بگم که منظور نتیجه کلی برای برند ها نیست من ال جی lw5700 و سونی ex720 و سامسونگ D6XXX(شش هزارو چند بود یادم نیست) و پانا ST30(مغازه دار گفت رو VT30 سه بعدی ندارم الان بیا رو ST30 چک کن مثل VT30 هست فرقی نداره)رو چک کردم و ممکنه سونی HX925 خدای تصاویر 3 بعدی باشه یا دیگر مدل های 2011 سامسونگ یا حتی VT30 ! اما بین مدلهایی که من تست کردم ال جی از دید من از همه بهتر بود.
عجب!
Last edited by arash_a59; 07-12-2011 at 16:20.
سلام دوست عزیز
پیشنهاد بنده اگر بتونی گیر بیاری lg lx9500
فوق العادست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)