امروز که رفتم از نزدیک دیدم این مدل رو خریدم .واقعا عالی هست صدا نفس رو هم میشنوه
ICD-AX412
درضمن قیمت همین امروز بازارش 150 تمه
امروز که رفتم از نزدیک دیدم این مدل رو خریدم .واقعا عالی هست صدا نفس رو هم میشنوه
ICD-AX412
درضمن قیمت همین امروز بازارش 150 تمه
Last edited by Переклад не; 03-12-2011 at 21:21.
دوستان ریکوردری حول حوش 40 تمن داریم؟یا کمتر
منم ميخام يه ريكوردر برا همين كار بخرم ايني كه شما خريديد ازش راضي هستيد كلا بعد از اين همه بحث به چه نتيجه اي رسيديد كدوم مدل بهتره؟
این مدل یعنی شک نکن که بهترینه .از اونجایی که صفحش دیجیتاله ، دوتا باطری قلمی میندازی روش چند ماه ازش کار میکشی درضمن حافظه ی خوبی هم داره در مورد کیفیت هم که آخرشه یعنی هر چیزی که با گوش میشنوی اینم میشنوه و ضبط میکنه .فقط یادت باشه حین خریدن محافظ صفحه و بند یادت نره و یه کارت حافظه ی 4 گیگ که بشه کلا 6 گیگ با حافظه ی خودش.همچنین یه میکروفن جداگانه هم داره حواست باشه که همراهش باشه. اگه خواستی به غیر از هندزفری (هدفن که نیست نمیدونم بهش در اصل چی میگن) خلاصه همونی که باهاش گوش میدن ، یه باکلاسشو بخر
sony ICD-AX412
ممنون به خاطر جوابتون حالا كلا روي هم چقدر درمياد؟
برای من 157 تمن با مموری 4 گیگ اضافی
این دونوع کارت میخوره
m2 و microsd
بندشم 500 تمن
500 تمنم محافظ صفحه.محافظو واسه این میگم که به دلت بچسبه و راحت بتونی باهاش کار کنی و زیاد وسواس به خرض ندی که ای داد صفش خط و خشی شد و اینحرفا
مبارکت باشه
---------- Post added at 11:57 AM ---------- Previous post was at 11:54 AM ----------
وسواس به خرض ندی چیه منظورم به خرج ندی بود![]()
به نظرتون به کم زیاد نیس این قیمت برا خرید یه دستگاهی که فقط صدا ضبط میکنه؟! یه چیزی ارزون تر سراغ نداری که نهایتا 100 دربیاد
حالا خودمونیم شما این کارو میکنید که صدای استاد رو ضبط کنید و بعدش گوش کنید؟ یعنی من نرم اینو بخرم و این کارو نکنم!
من انقدر پولدار نیستم که جنس ارزون بخرم رفیق![]()
خب نگفتی حالا این کارو میکنی که سر کلاس ضبط کنی و بعدا گوشش بدی؟ اصلا این کار تاثیر داره که منم بخام این کارو بکنم
سلام.
سر کلاس هم امنحانش کردی.صدای ضبط شده قابل استفاده هست.
sony ax412
نمونه صدای ضبط شده سرکلاس ازش میگذاشتید ممنوم میشدم.
Last edited by mohsenmas; 27-02-2012 at 17:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)