تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 26 از 26

نام تاپيک: نحوه فعالسازي ويندوز اكس پي 2005؟

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

كامران جان من فكر نمي كنم شركت مايكروسافت اينقدر پياده باشه كه شما بدون اينكه كد اكتيويشن رو ازشون بگيري تونسته باشي با يك تيك روي قسمت بعدا اكتيو مي كنم اكتيو كرده باشي. حتما يك مساله اي اين وسط هست كه اينطور شده. در ضمن چند روزه كه داري استفاده مي كني با اين روش؟
    ------------------------------------------

نقل قول نوشته شده توسط Roozedidar
    سلام دوستان
    البته يه راه داره كه شما بدون كرك كردن رجيستر كني. كافي شما از گزينه رجيستر با تلفن استفاده كني و بعد هم بر روي بعدا يادآوري كن كليك كني. به همين سادگي از شرمندگي مايكروسافت در مياي.
    منوفق باشيد...
    سينا جان كامران عزيز نگفتند كه زنگ زده و كد اكتيو رو از مايكروسافت گرفتند كه. ايشون گفتند در هنگام اكتيو كردن شما از قسمت اكتيو با تلفن استفاده مي كني اما گزينه بعدا اكتيو مي كنم رو انتخاب كرده و بدين ترتيب ويندوز اكتيو مي شه كه به نظر من اين كار غيرممكنه. يعني با اينكه مي دونم مايكروسافت خيلي سوتي مي ده و حفره هاي وحشتناكي در نرم افزارهاش هست اما اين ديگه خيلي ضايع است كه چنين باگ بزرگي در ويندوز جديدشون يعني مدياسنتر وجود داشته باشه!!!! :shock: :shock:

پروفشنال Roozedidar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mehdi_best
    كامران جان من فكر نمي كنم شركت مايكروسافت اينقدر پياده باشه كه شما بدون اينكه كد اكتيويشن رو ازشون بگيري تونسته باشي با يك تيك روي قسمت بعدا اكتيو مي كنم اكتيو كرده باشي. حتما يك مساله اي اين وسط هست كه اينطور شده. در ضمن چند روزه كه داري استفاده مي كني با اين روش؟
    ------------------------------------------

نقل قول نوشته شده توسط Roozedidar
    سلام دوستان
    البته يه راه داره كه شما بدون كرك كردن رجيستر كني. كافي شما از گزينه رجيستر با تلفن استفاده كني و بعد هم بر روي بعدا يادآوري كن كليك كني. به همين سادگي از شرمندگي مايكروسافت در مياي.
    منوفق باشيد...
    سينا جان كامران عزيز نگفتند كه زنگ زده و كد اكتيو رو از مايكروسافت گرفتند كه. ايشون گفتند در هنگام اكتيو كردن شما از قسمت اكتيو با تلفن استفاده مي كني اما گزينه بعدا اكتيو مي كنم رو انتخاب كرده و بدين ترتيب ويندوز اكتيو مي شه كه به نظر من اين كار غيرممكنه. يعني با اينكه مي دونم مايكروسافت خيلي سوتي مي ده و حفره هاي وحشتناكي در نرم افزارهاش هست اما اين ديگه خيلي ضايع است كه چنين باگ بزرگي در ويندوز جديدشون يعني مدياسنتر وجود داشته باشه!!!! :shock: :shock:
    عزيزان من به چه زبوني بگم اين كار رو كردم 8) بگيد من به همون زبون ميگم . به هر حال من ديدم هر كسي يه روشي داره براي كارش رو كامپيوتر. دوستان ميتونند روش خودشون رو ادامه بدهند ما هم سعي ميكنيم ياد بگيريم از شما عزيزان...

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

كامران جان من درست متوجه شدم يا اشتباه؟ من اينطور كه برداشت كردم شما كد اكتيو از شركت مايكروسافت كه نگرفتي؟ درسته؟

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

كامران جان من درست متوجه شدم يا اشتباه؟ من اينطور كه برداشت كردم شما كد اكتيو از شركت مايكروسافت كه نگرفتي؟ درسته؟
    عزيز اين بار ويندوز نصب كردن من يه مقدار عجيب بود, يعني براي بار دوم از من شماره سريال خواسته شد و گير داده بود اساسي منم هيچي دمه دست نداشتم. بعد كمي كلنجار رفتن آخر همون كاري رو كه عرض كردم انجام دادم و هم مشكل سريال حل شد و هم ويندوز اكتيو شد. حالا جريان چيه خودمم موندم. خلاصه كه ما هم يكي از حفره هاي ويندوز رو كشكي كفش يعني همون كشف كرديم

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس من درست گفتم. يعني تو به شركت زنگ نزدي. فقط گفتي بعدا اكتيو مي كنم و از اونجا اومدي بيرون! آخه سيناي عزيز اشتباها فكر كرده كه شما از مايكروسافت كد اكتيو گرفتي!
    كامران جان چون كاملا روي تو شناخت دارم و مي دونم كه روي حساب حرف مي زني پس بايد به مايكروسافت با اون همه ادعا خنديد كه اين ضعف به اين بزرگي رو داره!
    قابل توجه دوستاني كه از مايكروسافت حمايت مي كنند!!!!

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

پس من درست گفتم. يعني تو به شركت زنگ نزدي. فقط گفتي بعدا اكتيو مي كنم و از اونجا اومدي بيرون! آخه سيناي عزيز اشتباها فكر كرده كه شما از مايكروسافت كد اكتيو گرفتي!
    كامران جان چون كاملا روي تو شناخت دارم و مي دونم كه روي حساب حرف مي زني پس بايد به مايكروسافت با اون همه ادعا خنديد كه اين ضعف به اين بزرگي رو داره!
    قابل توجه دوستاني كه از مايكروسافت حمايت مي كنند!!!!
    بله مهدي جان شما درست متوجه شده بودي و ممنونم كه از در برابر مايكروسافت از من حمايت مي كني :lol:

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •