تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 51

نام تاپيک: یک مشاوره بزرگ برای من

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مثل این که نیاز به توضیحات تکمیلی نه برای توجیح همه! برای روشن کردن موضوع برای صاحب تاپیک هست!
    کلا گوشی چی نیاز داریم!؟
    جز زنگ خوردن!
    1- قدرت پردازشی! : حسن جان چند تا بنچمارک گذاشتن که متاسفانه هیچکدوم از سنسیشن ها! حتی به نزدیکی Galaxy S 2 هم نمیرسن! حالا حتما بگیم Gsmarena طرفداری میکنه !anandtech.com هم تمامی بنچمارک ها رو تایید میکنه و رسما همه میدونن از نظر پردازش HTC Sensation جزو ضعیف ترین دو هسته ای ها هست که تنها جایی که میتونه رقابت کنه با تک هسته ای هاهست!
    و گلکسی اس 2 در حال حاضر جزو قوی ترین ها!:
    2-رم : عکس های پست حسن خان نیازی به تایید نداره! چون این توی گوشی قابل ملاحضه است!
    3-دوربین : این رو هم بهونه ای نمیزاره! Galaxy S 2 بهترین دوربین دو هسته ای ها رو داره و همینطور اندرویدی ها البته! از دوربین آرک و آرک اس که بهترین دوربین 2010 شدن هم بسیار بهتره ! نویز کمتری داره و در فیلم برداری هم فوکوس بهتر! تنها مزیت دوربین سنسیشن داشتن صدای استریو هست که اونم شرمنده اخلاق ورزشیش ! صداش نویز داره
    4-صفحه نمایش!:

نمیخوام دوباره ...
    اگه غیر از GSMARENA منبع دیگه ای داری بذار حسن الان بر همه واضحه GSM ARENA منبع عادلی نیست برای فن های سامسونگ فقط خوبه ضمنا استدلالت هم در مورد اینکه چند تا گوشی بعد از سنسیشن زد کاملا بیمعنی و غیر منطقی ه

بازم میگم اس 2 با اون وزن کاغذیش مثل اسباب بازی میمونه من هر بار که اس 2 رو میگیرم دستم هیچ رقمه به دلم نمیشینه

ویرایش :
    یه عکسم من میزارم اس 2 به سبز نزدیکه سنسیشن طبیعیتره ( به آسمون و بوته ها دقت کنید )
    پائینی اس 2 هست

و البته حسن جان و بقیه دوستاش چیزی که اشاره نمیکنن رزولوشن خیلی بالاتر سنسیشن هست که جزئیات و وب گردی رو راحت تر میکنه
    آرک چه ربطی به موضوع سنسیشن و S2 داره!؟ و این که این تصویر با فوکوس روی آرک هست! ضایع هست روی S2 نویز میفته! عکسای نینجا که حسن گذاشته ! دوربین بدون فوکوس هست ! سنسیشن در صفحه نمایش هیچی جلوی Arc و Galaxy S II نداره!!!!
    5-باطری: حتما خیلی زور داره آدم هر روز گوشی رو بزنه به شارژ!

آفرین!
    دیگه موضوعی مونده!؟
    نقل قول نوشته شده توسط Htc sensation;6664314[B
    ]شما سامسونگی ها چرا همش دوست دارین نظرتون رو به طرف مقابل تحمیل کنید ؟ نکنه شرکت سامسونگ مال باباتونه ؟ [/B]
    شما اومدین تحلیلتون رو با 4 تا عکس گفتید دیگه تمومش کنید طرف خودش چشم و گوش و عقل داره خودش تصمیم نهایی رو میگیره . . . چرا هر کی مشاوره آندورید تا 600 700 میخواد میگین الا بلا بیا سامسونگ بخر
    عجبااااااااا
    من نگفتم چون وزن سنسیشن بیرشتره تحلیل منطقیه ؟ ما هم که سنسیشن داریم نیومدیم طرف رو مجبور به خرید کنیم فقط اطلاعاتی که تجربی آزمایش کردیم و بیان کردیم . . . اما شماها اصرار دارین طرف رو متقاعد کنید اس2 بخره . . . طرز فکرت کاملا اشتباه رفیق بحث کم آوردن نیست . . . هر کی یه سلیقه ای داره . . . از شما که ناسلامتی چند وقتیه اینجا دارین مشاوره میدین این طرز صحبت کردن بعیده . . . مرسی

خدایا توبه

البته اگر سنگینی و پت و پهنی گوشی یک مزیت حساب میشه بله! سنسیشن بهتره ازین نظر
    و این که چرا ما سامسونگی ها( از کی تا حالا گوشی من سامسونگ شده !!! نمیدونم) این محصول رو پیشنهاد میدیم چون میدونیم 650هزار تومنی که پای یک گوشی میره! باید بتونه نیاز ها رو درست برآورده کنه! نه این که بحث سلیقه باشه! چون مدرک مورد قبولی ندارید و متاسفانه گمراه کردن این دوستمون در خرید ،جز پشیمونی این دوستمون سود دیگه ای نداره!

پ.ن: حدس میزنم االان میگید همه نرم افزار ها رو اجرا میکنه بله! ولی با آپدیت به ورژن 4 آندروید از نظر پردازشی و همینطور پردازشگر گرافیکی بسیار بسیار بسیار ضعیف تر عمل خواهد کرد و اون موقع ضعف این گوشی بسیار آشکار تر میشه
    همونطور که توی اخبار گوشی هست Galaxy S II با آپگرید به ورژن 4 آندروید تا 1.6 گیگاهرتز اورکلاک خواهد شد بدون نیاز به تغییر ولتاژ

==========
    بعد دوست عزیزمون! در مورد گزینه 5امتون گوشی سه بعدی optimus 3D به دلیل عکس برداری سه بعدی و کیفیت بهتر دوربین و صفحه نمایش سه بعدی بهتره و توصیه میشه
    Last edited by h!tman; 29-11-2011 at 16:05.

2. 2 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بازم میگم اس 2 با اون وزن کاغذیش مثل اسباب بازی میمونه من هر بار که اس 2 رو میگیرم دستم هیچ رقمه به دلم نمیشینه
    خدایاااااا : ))
    یعنی سعید من اینو دیدم یه ربع داشتم میخندیدم : ))
    واقعا ، یعنی واقعا ، یعنی واقعا ، یعنی واقعا (واسه اطمینان این قدر گفتم ، اصولا تو عادت داری هر جا یه چیزی بر علیه سنسیشن میگیم ، اصلا تو اون تیکه کوری مطلق بگیری ) ، این قدر پوک؟؟؟ سعید یعنی واقعا میخواستم فحش بدم اینو گفتیا ، گفتم بیشتر خودمو چیپ میکنم :| کجای دنیا سبک بودن عیبه؟؟؟ همه دارن خودشونو پاره میکنن که نازک تر و سبک تر بزنن ، حالا تو میگی عیب؟؟؟ برو سنسیشنتو بنداز دور یه دونه از اون موبایل 3-4 کیلویی های قدیم بگیر :|

4. 3 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

آرک چه ربطی به موضوع سنسیشن و S2 داره!؟
    شما که ماشاالله شدی کاسه داغتر از اش عزیز اگه اس 2 داشتی دیگه چیکار میکردی
    من کجای پستم حرف ارک رو زدم ؟ خیلی جو گیر شدی

خدایاااااا : ))
    یعنی سعید من اینو دیدم یه ربع داشتم میخندیدم : ))
    واقعا ، یعنی واقعا ، یعنی واقعا ، یعنی واقعا (واسه اطمینان این قدر گفتم ، اصولا تو عادت داری هر جا یه چیزی بر علیه سنسیشن میگیم ، اصلا تو اون تیکه کوری مطلق بگیری ) ، این قدر پوک؟؟؟ سعید یعنی واقعا میخواستم فحش بدم اینو گفتیا ، گفتم بیشتر خودمو چیپ میکنم :| کجای دنیا سبک بودن عیبه؟؟؟ همه دارن خودشونو پاره میکنن که نازک تر و سبک تر بزنن ، حالا تو میگی عیب؟؟؟ برو سنسیشنتو بنداز دور یه دونه از اون موبایل 3-4 کیلویی های قدیم بگیر :|
    پارسا تو هم که .... ای داد
    همه که اینجا هرچی از دهنشون در میاد میگن تو هم بگو
    سبک بودن خوبه ولی ولی تا یه حدی
    ...
    نمیدونم چرا اینجا همه خودشونو به در و دیوار میزنن که بگن اس 2 گوشیه بقیه بوقن

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کاسه داغ تر از آش؟!
    هر جاش اشتباهه بگو! مرسی
    در ضمن عکستو نگاه کن ببین آرک کجاست!
    Xperia به اون گندگی زیرش چیه!؟

---------- Post added at 06:20 PM ---------- Previous post was at 06:18 PM ----------

...
    نمیدونم چرا اینجا همه خودشونو به در و دیوار میزنن که بگن اس 2 گوشیه بقیه بوقن
    بوق نیستن! ولی سنسیشن 500تومن میرزه نه 600تومن!
    و ارزش نداره 50تومن کمتر بدی ولی امکانات در حد نصف!

7. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

بوق نیستن! ولی سنسیشن 500تومن میرزه نه 600تومن!
    و ارزش نداره 50تومن کمتر بدی ولی امکانات در حد نصف!
    امکانات ؟ فقط یه usb on the go اضافه تر داره که اونم فکر نکنم کسی تا حالا ازش به طور واقعی استفاده کرده
    اگه منظورت سخت افزاره که به اون نمیگن امکانات
    با این قیمتی گذاشتی اونوقت مثلا desire s رو باد 300 قیمت بذاری
    بحث با شما بی مورده شور عجیبی برداشتی
    Last edited by sAeEd_kHaAn; 29-11-2011 at 18:47.

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

ممنون ازتون ولی چرا با هم بحث الکی میکنید

وزن گوشی اصلا برامن مهم نیست که شما بحث دارین

به جای این حرفا دلایل مهم و معایب اصلی گوشی ها رو بگید

یه سوال : اچ تی سی نمایندگی هم تو ایران داره ؟ گوشیاش گارانتی داره ؟

من تا حالا اچ تی سی خرید نداشتم اگه خاستم بخرم موقع خریدش باید به چیا دقت کنم ؟ اصل و غیر اصل داره ؟ ساخت کجاست ؟

از حسن جان با خاطر مقایسه هاش ممنونم

ولی انصافا بهم اطلاعات بدید و بحث نکنید

از دوستان اصفهانی هم اینجا هست ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

امکانات ؟ فقط یه usb on the go اضافه تر داره که اونم فکر نکنم کسی تا حالا ازش به طور واقعی استفاده کرده
    اگه منظورت سخت افزاره که به اون نمیگن امکانات
    با این قیمتی گذاشتی اونوقت مثلا desire s رو باد 300 قیمت بذاری
    بحث با شما بی مورده شور عجیبی برداشتی
    بله امکانات! اگر برای شما گوشی زنگ خوردنه همون Desire s خوبه! ولی قیمتی که پای این گوشی میخواد بره باید بهترین باشه!

ممنون ازتون ولی چرا با هم بحث الکی میکنید

وزن گوشی اصلا برامن مهم نیست که شما بحث دارین

به جای این حرفا دلایل مهم و معایب اصلی گوشی ها رو بگید

یه سوال : اچ تی سی نمایندگی هم تو ایران داره ؟ گوشیاش گارانتی داره ؟

من تا حالا اچ تی سی خرید نداشتم اگه خاستم بخرم موقع خریدش باید به چیا دقت کنم ؟ اصل و غیر اصل داره ؟ ساخت کجاست ؟

از حسن جان با خاطر مقایسه هاش ممنونم

ولی انصافا بهم اطلاعات بدید و بحث نکنید

از دوستان اصفهانی هم اینجا هست ؟
    گارانتی اصلیش یاس

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

قیمت اس 2 و سنسیشن تو تهران الان چنده ؟

تو اصفهان چی من اصفهانیم کسی قیمتشونو تو اصفهان داره/

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

اینو یکی از بچه ها تو تاپک سنسیشن گزاشته بود نظرتون چیه :

گروه خبری GSM: اگرچه معرفی و عرضه کهکشانی دوم سامسونگی ها سر و صدای زیادی به پا کرد اما چند ماه بعد از عرضه، مشکلاتی از این تلفن همراه از سوی بسیاری از خبرگزاری های بزرگ جهان گزارش شد که در اینجا ما 8 مورد از مطرح ترین آنها را ذکر می کنیم.

1 - توانایی ضعیف گوشی در اجرای بازی در مقایسه با رقبا
    جی اس ام آرنا: در بخش اجرای بازی (که یکی از پرطرفدارترین قابلیت های گوشی های هوشمند امروزی است) ، گوشی Galaxy S II ضعف های قابل توجهی دارد به طوری که با توجه به تست های انجام شده توسط جی اس ام آرنا، این تلفن، از توانایی کمتری در اجرای بازی های HD در مقایسه با گوشی های HTC Sensation، LG Optimus 2X و حتی گلکسی قبلی سامسونگ برخوردار است.

2- تراکم پیکسل پایین صفحه نمایش
    جی اس ام: صفحه نمایش Galaxy S II در بحت تراکم پیکسل صفحه نمایش ، نسبت به رقبای آن چندان خوب عمل نکرده است به طوری که گوشی Sensation بطور متوسط 35% بیشتر از صفحه گوشی Galaxy S II تراکم پیکسل دارد و صفحه نمایش گوشی آیفون 4 هم از طرفی، 7% بیشتر از صفحه گوشی Sensation (و 42% بیشتر از Galaxy S II) تراکم پیکسل دارد .

3 – کیفیت نا مطلوب مکالمه
    سی نت: با وجود در نظر گرفتن میکروفون حذف صداهای اضافی ، همچنان کیفیت مکالمه پایین بوده و صدای پخش شده از طریق بلندگوی داخلی تلفن ضعیف است . بسیاری از کاربران در سراسر دنیا عملکرد نادرست میکروفون داخلی را مهمترین ضعف Galaxy S II می دانند

4- پدیدار شدن خطوط زرد رنگ در نیمه پایینی نمایشگر
    جی اس ام آرنا: در حالت روشنایی پایین صفحه نمایش ضعف دیگری خود را نمایان می کند که باعث ایجاد رده هایی زرد رنگ در نیمه پایینی نمایشگر خواهد شد ، این نقص به هنگام پخش تصاویر HD نیز پدیدار می شود . (البته قابل ذکر است که این مورد تنها در بین برخی نمونه های این تلفن همراه دیده می شود)

5 – داغ شدن بیشتر پردازشگر دو هسته ای در مقایسه با رقبا
    جی اس ام: پنل پشت تلفن همراه از جنس پلاستیک بوده که باعث تاخیر در خنک شدن پردازشگر دو هسته ای تلفن می شود و همین مسئله بازدهی پردازنده Cortex – A9 را کاهش می شود . به هنگام اجرای بازی های 3 بعدی ، پخش فیلم های HD یا کاربردهای Multi-tasking ناحیه پایین دوربین در پشت بدنه تلفن به شدت داغ می شود که به راحتی با کف دست احساس خواهد شد .

6 – کیفیت پایین تر ساخت گوشی در مقابسه با رقبا
    جی اس ام: قاب پلاستیکی دور صفحه نمایش اگر چه با پوشش کروم رنگ روکش شده است ولی در اولین برخورد با جسم سخت مخدوش شده و با توجه به طراحی باریک بدنه ، ظاهر گوشی را بد شکل خواهد کرد .

7 – عدم توانایی تعویض سریع کارت حافظه
    سی نت: درگاه کارت حافظه خارجی در زیر درب باتری قرار گرفته و برای تعویض آن باید باتری تلفن همراه را خارج کرده ، که همین امر باعث طولانی تر شدن مدت ریبوت مجدد گوشی خواهد شد .

8 – نیاز به آداپتور برای استفاده از پورت HDMI
    جی اس ام آرنا: با توجه به قابلیت های HD این تلفن همراه ، وجود درگاه MicroHDMI ضروری به نظر می رسد ، درحالی که برای انتقال محتویات HD باید تبدیل پورت USB به MHL را به عنوان ابزار چه ای جداگانه خریداری کرد که هزینه ای اضافی را به کاربر تحمیل خواهد کرد .

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

داداش هر وقت بحث گوشی 500 600 تومنی شد اینا یه باند سامسونگ هستن میریزن تو تایپک و شروع میکنن به تعریف و تمجید گالاکسی اس 2 - اگه مشاوره میخوای بارها هم گفتم برو یه گوشی فروشی ازشون اطلاعات بگیر نه اینجا . . . کسی نیست اینجا تعصبی و سلیقه ای حرف نزنه ( حتی خودم ) . . . بعضی از دوستانی که اس 2 داشتن میگن گوشی عین شعله های اتیش از ته گرم میکنه تا جایی که دستت میسوزه ( با کمی اغراق ) حالا خود دانی . . . به نظر بنده اگه مشاوره صحیح میخوای برو از یکی که بهش ایمان داری بپرس . . . والسلام

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •