اتفاقا اصلا بحث خوشگلی نیست.
قدرت ؟ مگه میخواد مثلا چیکار بکنه که razr نتونه انجام بده ؟ خیلی دوست دارم انو بدونم![]()
اتفاقا اصلا بحث خوشگلی نیست.
قدرت ؟ مگه میخواد مثلا چیکار بکنه که razr نتونه انجام بده ؟ خیلی دوست دارم انو بدونم![]()
یعنی مثل شما دیگه؟!
سنسیشن کجا galaxy S 2 کجا؟
بنچ مارک یا تجربه کسایی که دارن!؟
اولا که فن های HTC میگفتن سنسیشن قوی تره دیدن هم دیزاین افتضاحی داره هم قدرت خیلی کمتر! بعد الان Xe که بازم تفاوتی نکرد
احتمالا اچ تی سی 7-8تا مدل دیگه سنسیشن تو راه داره بازم نمیرسه...
(احتمالا الانم بگید من فن سامسونگم ولی متاسفانه شرمنده! گوشیم Optimus black ه!)
میشه قسمتی که های لایت کردمو توضیح بدی ؟
این که درشو باز میکنی دل و رودش میریزه بیرون! یا مشکل وایفای و جی اس امش !
بازم بگم ؟!
پ.ن: کلمه دیزاین به معنای طراحی می باشد!
ممنون از توضیحت در مورد دیزاین از اشتباه درم اوردی فکر میکردم یه چیز دیگست
دل و روده گوشی من تاحالا که بیرون نریخته انتش هم هیچ مشکلی نداره و قوی هست شما و برخی از دوستان یه چیزایی تو سایتا خوندین فکر کردین چه خبره
این اتفاق جلوی من افتاد! مال گوشی شما نریخته بیرون بحثش جداست! ولی به چشمم دیدم!
قدرت پردازشی اش هم جلوی دو هسته ای ها جای بحثی نمیزاره! فقط یک بیتس داره همین!
بحث قوی و قوی ترینه! وقتی 850 هزار تومن میخواد خرج بشه باید بهترین باشه! که نه نکسوس به gs 2 میرسن نه Razr
عزیزم دیزاین کلا سلیقه ای هست . من گوشی قبلیم دیزایر اچ دی بود کاملا راضی بودم .مجبور شدم بفروشم .درسته یک مقدار سرعتش پایینه اما مربوط به رابط کاربریشه که فکر نمیکنم که گالکسی شما اصلا با این رابط کابری بالا بیاد.اما در مورد این گوشی سنسیشن هم فکر نمیکنم زیاد جالب باشه.در کل الانموقع مناسبی برای خرید نیست .من شخصا منتظر این گوشیام:
htc eduge
htc zeta
samsung gs3
اون توی رنج 200تومن هست که بحث سلیقه پیش میاد
توی 800تومن باید بهترین باشه!
البته اینترفیس که میگید با یک لانچر حل میشه! هر چند من ترجیح میدم رم گوشیم خالی باشه با اینترفیس سبک تا رم پر و اینترفیس سنگین
Edge
Zeta
S3
فکر کنم دو تای اولی هنوز تایید نشدن و سومی هم تا سال دیگه مهر ماه قیمتش ثابت میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)