تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 25 از 25

نام تاپيک: هدف از بازی یا به عبارتی درست تر ، پلی کردن به غیر از تفریح؟

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

در اینکه اگه هر کاری در حدش انجام بشه مفید و .....حرف درستیه ولی باید به این نکته توجه کرد که بازیهای رایانه ای به خاطر تعامل بالایی که با مخاطب برقرار می کنه و میشه گفت برای مخاطب یه نوع زندگی مجازی جدید می سازه خیلی خیلی بیشتر میتونه مخاطب رو در خودش غرق کنه و راحتتر میتونه وابستش کنه
    (شما یه فیلم یا کتاب یا درس رو مثلا 50 ساعت انجام میدین؟؟؟؟خیر....ولی یه بازی نقش آفرینی یا شوتر آنلاین رو شاید ساعتها و ماهها بازی کنین)

+

در کل در این مورد تجربه های شخصی و نگاه به امار و ارقام براحتی نشون میده که متاسفانه بازیهای رایانه ای وابستگی شدیدی رو برای مخاطبش به ارمغان میاره و در موادر نادر هم کار به جاهای باریکش می کشه

+

بازی کردن هم مثه تفریحهای دیگس و به قول وحید باید در اون میزان تفریح روزانه ای که هر فرد داره انجام بشه(مثلا یکی میره روزی 2 ساعت TV می بینه عوضش یکی روزی 2 ساعت بازی می کنه)
    و گرنه وابستگی و در نتیجه مضرات زیاد دیگه ای رو به همراه داره که توضیحش در این پست نمی گنجه

.
    .
    ..
    Last edited by halflife g; 23-11-2011 at 18:27.

2. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه میدونستم اینجا همه فقط نظر های موافق بازی های رایانه ای رو میخوان دیگه نمیومدم نظر بدم ولی چون دیدم همه همش در مورد english صحبت میکنن دیدم ممکنه جالب بشه که تاپیک یه کم باز تر بشه که متاسفانه با برخورد شما مواجه شدم -ولی خب متوجه شدم این تاپیک جای اعلام نظر به طور صلح آمیز ! نیست - یه سری حقایق بود که گفتم حالا اگه گفتن کلمات بی معنی رو از توشون حذف کنیم (چون مختص افراد خاص هست) بازم کلی ایراد باقی میمونه
    به هر حال یه روزی میشه که حرف منو درک میکنی اگرم درک نکنی پس من تو رو درک خواهم کرد ولی فکر نکنم تاحالا گیمری برای جهانیان الگو ی زندگی باشه ، شاید تو اولین الگو شدی
    این مدل بحث کردن به نظرم زیاد جالب نیست
    وقتی یه بحثی در یه زمینه خاص پیش میاد خب طبیعیه همه نظرات موافق وجود داره هم نظرات مخالف
    قبول دارم شاید لحن بعضی پستا زیاد خوب نبودش ولی این دلیل نمیشه که این بحث خاتمه کنه و مطمئنا اگه قرار باشه کسی به کسی توهین کنه برخورد میشه...

در مورد این قضیه مضرات بازی های کامپیوتری خب مشخصه هر چیزی یه ضررهایی رو هم داره و مثلا در مورد دارو ها هر دارویی که یه سری ویژگی ها داره یه سری عوارض داره که بازی هم به همین صورته ولی اگه درست استفاده بشه یه سری از این مضررات دیگه وجود نداره...
    در کل به نظر من توی این مملکتی که ما در اون قرار داریم بهترین و سالمترین سرگرمی و تفریح همین بازیه و یه مقدار مشخصی از اون در روز مشکلی نداره...

بازی کردن هم مثه تفریحهای دیگس و به قول وحید باید در اون میزان تفریح روزانه ای که هر فرد داره انجام بشه(مثلا یکی میره روزی 2 ساعت TV می بینه عوضش یکی روزی 2 ساعت بازی می کنه)
    و گرنه وابستگی و در نتیجه مضرات زیاد دیگه ای رو به همراه داره که توضیحش در این پست نمی گنجه
    من این 2 ساعت رو که همیشه میگی قبول ندارم یکمی باید بری بالاتر

4. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

از بحث ها لذت بردم و به علت استفاده از سیستم یاهو میل چنین جواب تیزی دادم ، اشکال از من بود ببخشید
    خلاصه ، من حدود 2 سال پیش فکر کنم بود که روزانه 8 ساعت mw2 آنلاین میزدم یهو به خودم گفتم که من دارم الان چی کار میکنم؟
    یه چیز خیلی جالبی که بعدش انجام دادم این بود که یه دوربین گذاشتم جلوی خودم و بعد بازی کردم و بعد که فیلمو نگاه کردم متوجه خیلی چیز های وحشتناک شدم و حتی آکونت steam هم رو به یکی واگذار کردم که اخیرا بلاکش کردن
    خب بنابه دلایل متعدد فرهنگ بازی های رایانه ای تو غرب فرق میکنه ، ولی اینجا بازی های کرک شده به قیمت نازل پیدا میشن و چون هیچ سرگرمی همه گیر دیگه ای وجود نداره افراد بلا چاره میرن دنبال این کار ها و حد اقل برای مدتی میتونن مشکلات جامعه رو فراموش کنن و با خویشتن پنداری کاراکتر بازی کمی لذت ببرن ولی خب بازی ساز های رایانه ای که نمیدونن تو ایران چنین وضعی هست اگرم بدونن اهمیت نمیدن و مخاطبشون غربی ها هستن - و داخل ایران افراد با یه فرهنگ غیر برنامه ریزی شده بازی ها رو انجام میدن - ولی خب من به دوستان پیشنهاد میدم تفریح خودشونو به صرفا به گیم محدود نکنن ( چه اعتیاد آور چه نه ) با دوستان برید شهر بازی - برین شهر و خوش باشین - برین مسابقات - برین انواع کلاس ها ( نه لزوما درسی) - تو جشنواره ها شرکت کنین- به کنسرت ها برین - صبح ها زود پاشین و انرژی رو از طلوع آفتاب بگیرین هوا ی تمیز رو در حد امکان استشمام کنید که باعث بشه به حدی سرحال باشین که همیشه اکتیو باشین و حوصله ی گیم بازی کردن نداشته باشین!!!
    همین لحظات خوش هستن که زندگی رو میسازن و در آخر هم همینا میمونن .
    با تشکر
    A.M.D.D.E.V.I.L ، out

6. 3 کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

هدف از بازی یا به عبارتی درست تر ، پلی کردن به غیر از تفریح؟
    من هدف اصلیم سرگرمیه، به خاطر سرگرمی میرم سراغ بازیا چون هیچ چیز دیگه ای اندازه بازی کردن بهم حال نمیده و هدفم غیر از سرگرمی تقویت زبان انگلیسیمه، خیلی دوس دارم روزی برسه که حدود 70 80% دیالوگای بازیا رو بفهمم ! توقع ندارم 100% بفهمم البته پیشرفت خوبیم داشتم که همه شو مدیون این بازیا هستم

مزایا : تقویت زبان انگلیسی، تقویت تخیل، سرگرمی مفید و خوب و سالم (البته اگه به اندازه باشه)
    معایب : عقب موندن از درس ها (اگه بی جنبه باشی)، گیر دادن زیادی اعضای خانواده (انگار جرمه، اگه صبح تا شب بری تو پارکا دختر بازی کنی اینقد بت گیر نمیدن)، از بین بردن تمرکز حافظه (البته وقتی بازی رو تا آخرش رفتی تمرکزت میاد سرجاش )

8. 2 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed_2007r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    توی دل

پيش فرض

سه کلمه:افزایش راندمان مغزم

10. 3 کاربر از saeed_2007r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •