تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 28 از 28

نام تاپيک: درخواست کمک برای انتخاب بین این مدل ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من واقعا متاسفم که درباره سامسونگ اینطور فکر میکنید. اصلا شما با کیفیت سه بعدی و تصویر سامسونگ مدل d6960 کار کردید که همچین حرفی می زنید. من الان خودم ال ای دی سامسونک مدل d6960 دارم و از کیفیت تصویر و سه بعدیش و اسمارت بودنش دارم لذت میبرم.وای فای درونی داره و به راحتی با موبایل و لپ تاپم شیر میکنم. و لذت میبرم و حتی وقتی روی زمین در فاصله دور دراز کشیده ام سه بعدی با کیفیت بالا میبینم. کنتراستش هم 1 به 10000000 است. یک کم درباره کیفیت کارهای 2011 سامسونگ مخصوصا سری شش به بالاش تحقیق بکنید. بعد چیزی بگید. من چون خودم دارم و در ضمن موقع خرید هر چهار برند سامسونگ و سونی و پاناسونیک و ال جی را کنار هم تست زدم و هر چهارتا یک تصویر را پخش میکردند و کیفیت برتر تصاویر سامسونگ را دیدم با خاطر جمع سامسونگ d6960 را انتخاب کردم.
    سری 6 سامی یکی از بدترین نسبت های کیفیت به قیمتو داره ..
    دوست عزیز اون تی وی های دیگه که شما دیدی یا از مدلای خیلی پایین بودند یا اینک مغازه دار مخصوصا تنظیماتشونو خراب کرده که زودتر 6960 رو قالب کنه خوبه حالا دوستان اکثرا سامی های سری 6 دیدن و با مشکلاتش آشنا هستن
    Last edited by unepus; 24-11-2011 at 21:46.

2. این کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

سری 6 سامی یکی از بدترین نسبت های کیفیت به قیمتو داره ..
    دوست عزیز اون تی وی های دیگه که شما دیدی یا از مدلای خیلی پایین بودند یا اینک مغازه دار مخصوصا تنظیماتشونو خراب کرده که زودتر 6960 رو قالب کنه خوبه حالا دوستان اکثرا سامی های سری 6 دیدن و با مشکلاتش آشنا هستن
    دوست عزیزم شما دیگه به کسی که داره خودش از این مدل استفاده میکنه یعنی 46d6960 و از امکانات لذت بخشی که گفتم داره به راحتی لذت میبره که دیگه نمیتونی بگی این مدل بد. هم کیفیت سه بعدیش بینظیره و هم کیفیت کلی تصویرش و هم امکانات جانبی عالی که داره به نسبت قیمتش و هدیه ای که باهاش هست عالی. حالا کسی که این مدل نداره و یا فقط تو مغازه ها دیده شاید باورش بشه اما من که دیگه نهدرضمن درباره خراب کردن تنظیمات تصویر اونم به عمد من تا به حال فقط ال جی رو دیدم که این کار رو با سامسونگ کرده و نه برند دیگه ای. اونم کیفیت ال ای دی خودش رو روی حالت درخشان گذاشته و مال سامسونگ رو روی حالت معمولی یا استاندارد گذاشته بود و اجازه هم نمیدادند که حالت تصویر سامسونگ رو روی پویا بذاریم. البته اینکار رو فقط نمایندگیهای خود ال جی انجام میدهند. سر همون جریان تفاوت عینک اکتیو سامسونگ با پسیو ال جی که اصل جریان رو توی تاپیک کتمان حقیقت و انحراف افکار توسط ال جی بیان کردم.
    Last edited by david-ebi; 26-11-2011 at 17:35.

4. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست عزیزم شما دیگه به کسی که داره خودش از این مدل استفاده میکنه یعنی 46d6960 و از امکانات لذت بخشی که گفتم داره به راحتی لذت میبره که دیگه نمیتونی بگی این مدل بد. هم کیفیت سه بعدیش بینظیره و هم کیفیت کلی تصویرش و هم امکانات جانبی عالی که داره به نسبت قیمتش و هدیه ای که باهاش هست عالی. حالا کسی که این مدل نداره و یا فقط تو مغازه ها دیده شاید باورش بشه اما من که دیگه نهدرضمن درباره خراب کردن تنظیمات تصویر اونم به عمد من تا به حال فقط ال جی رو دیدم که این کار رو با سامسونگ کرده و نه برند دیگه ای. اونم کیفیت ال ای دی خودش رو روی حالت درخشان گذاشته و مال سامسونگ رو روی حالت معمولی یا استاندارد گذاشته بود و اجازه هم نمیدادند که حالت تصویر سامسونگ رو روی پویا بذاریم. البته اینکار رو فقط نمایندگیهای خود ال جی انجام میدهند. سر همون جریان تفاوت عینک اکتیو سامسونگ با پسیو ال جی که اصل جریان رو توی تاپیک کتمان حقیقت و انحراف افکار توسط ال جی بیان کردم.

من نگفتم تی وی شما بده گفتم اصلا به قیمتش نمی ارزه - می تونستید با همون پول خرید بهتری انجام بدید . .. حرفای شما و این تعریفای آبدار منو یاد یکی از دوستام انداخت که تازه پشت 206 نشسته بودو جوری ازش تعریف میکرد که انگار پشت رولزرویس نشسته
    Last edited by unepus; 28-11-2011 at 14:54.

6. این کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

من نگفتم تی وی شما بده گفتم اصلا به قیمتش نمی ارزه - می تونستید با همون پول خرید بهتری انجام بدید . .. حرفای شما و این تعریفای آبدار منو یاد یکی از دوستام انداخت که تازه پشت 206 نشسته بودو جوری ازش تعریف میکرد که انگار پشت رولزرویس نشسته
    نه دوست من از تلویزیون من خیلی بهتر هست اما با قیمتهای بالاتر و این سری 6 از گروه d چون خودم استفاده کنندشم با حرفهای شما اصلا جور در نمیاد. در ضمن شما بذار حداقل خدا به ما همون 206 بده حالا اگر ازش درحد رولزرویس تعریف کردیم مگه چه عیبی داره مگه شما بخیلی. ولی به دور از شوخی نه هیچوقت 206 رولزرویس میشه و نه هیچوقت سری 6 میتونه با کلی تلویزیون بهتر از خودش رقابت کنه. ولیکن برای رولزرویس چقدر پول باید بدی و برای 206 چقدر؟ حرف من اینه که برخلاف گفته شما ال ای دیهای سری6 سامسونگ مدل 2011 نسبت به پولی که میدهید چون خودم دارمش و با چند برند هم قیمت دیگه تست زدم از همشون بهتر

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

نه دوست من از تلویزیون من خیلی بهتر هست اما با قیمتهای بالاتر و این سری 6 از گروه d چون خودم استفاده کنندشم با حرفهای شما اصلا جور در نمیاد. در ضمن شما بذار حداقل خدا به ما همون 206 بده حالا اگر ازش درحد رولزرویس تعریف کردیم مگه چه عیبی داره مگه شما بخیلی. ولی به دور از شوخی نه هیچوقت 206 رولزرویس میشه و نه هیچوقت سری 6 میتونه با کلی تلویزیون بهتر از خودش رقابت کنه. ولیکن برای رولزرویس چقدر پول باید بدی و برای 206 چقدر؟ حرف من اینه که برخلاف گفته شما ال ای دیهای سری6 سامسونگ مدل 2011 نسبت به پولی که میدهید چون خودم دارمش و با چند برند هم قیمت دیگه تست زدم از همشون بهتر
    شما LED خوبی گرفته اید. درسته که دست بالای دست زیاده اما تو این قیمت مدل خوبیه. امکانات و تصویر نسبتاً خوبی داره.
    برای دوستانی که تصویر LED رو می پسندند D6960 و در کنارش D7770 انتخابهای خیلی خوبی هستند.

9. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بین دو مدل زیر کدومش از دیگری سرتره با توجه به بهترین کیفیت تصویر و امکانات جانبی لطفا راهنمایی کنین بدون توجه به سال تولید
    hx800

ex720

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بین دو مدل زیر کدومش از دیگری سرتره با توجه به بهترین کیفیت تصویر و امکانات جانبی لطفا راهنمایی کنین بدون توجه به سال تولید
    hx800

ex720
    HX800 بهتره

12. 2 کاربر از mzy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

آیا ex520 سایز 40 اینچ با توجه به سرعت پایین (عقب افتادن تصویر)با قیمت 1000000 در مرز انتخاب خوبی برای خرید هست یا نه؟
    لطفا راهنمایی کنید

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •