اگر مادربوردتون pci express را جواب بده كارت گرافيك خوبي برات مي شه ولي فكر نمي كنم مادربوردتون جواب بده .
اگر مادربوردتون pci express را جواب بده كارت گرافيك خوبي برات مي شه ولي فكر نمي كنم مادربوردتون جواب بده .
دوست من مدلي به اين نام نداريم گفتم در اون تاپيك ولي گرافيك با 200 تومن بد نيست مي تونيد 240 پول بدين 7600 جي تي بردارين با برد ايكس اف ايكس يا ايسوس.
مثل اینکه شما زیاد تو باغ نیستینوشته شده توسط marilyn manson
ببین این جیفرس یه نام تجاری مربوط به کارتهای با چیپست انویدیاست و انویدیا چیپست درست میکنه و 50 تا شرکت هم از چیپستها کارت میزنن و به ملت میفروشن که یکی از حرفه ای ترین شرکتها(و به عقیده ی حرفه ایها بهترین) لدتک هس و اون کارت هم لدتکه که واستون نوشته شده
با سلام
leadtek . msi . xfx . asus . giga همه اینا (که خیلی بیشتر هستن) gforce هستن و طراحی nvidia رو می خرن و تولید انبوه میکنن
اين ديگه چه مدل مادربورديه ؟
Sis-661 دیگه چیه ؟
شما مطمئنی که مدل چیپست مادربورد رو ننوشتی ؟
msi 7600gt 225000
pixel view or point of view در حدود 215000
سلام ...
marilyn manson جان ، شما برای این موضوع دو تا تاپیک زده بودید و داشتید پی گیری میکردید ... من دو تا تاپیک رو با هم ادغام کردم! (همینجا پیگیری کنید لطفا)
در ضمن marilyn manson جان در یک تاپیک پست های پشت سر هم ارسال نکنید ، هر وقت پستی ارسال کردید و چند ثانیه بعد خواستید چیزی رو بهش اضافه کنید از ویرایش پست استفاده کنید و متن رو به همون پست قبلیتون اضافه کنید
ممـنــون
مـیـثــم
ارزون تر از اينايي كه مي گيد ايا هست
راستي 6200 چه توره![]()
Last edited by marilyn manson; 14-07-2006 at 15:16.
منم با نظر ایکس اف ایکس مواققم
مرلین جان اینا که بچه ها میگن جیفرسه فقط برداش متفاوته.اگر مادر بوردت PCX ساپورت میکنه انتخابی بهتر از 7600 GT پیدا نمیکنی.اگر هم نمیکنه همون 6600 GT با 256 MB رم خیلی عالیه.راحت بهت جواب میده فقط GT باشه ها.در مورد برد هم من LEADTEK رو بهترین برد واسه NVIDIA میدونم.زیاد به رم کارت گیرنده. اگه چیپ کارتت مثلا FX 5200 باشه 128 یا 256 بودنش تو کیفیت تصویرت خیلی موثر نیست.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)