تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 35

نام تاپيک: گوشی با حدود 400، 450 ت؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

هیتمن جان من کماکان جایی رو پیدا نکردم برای خریدش!
    میخوام جایی باشه که بتونم با گارانتی اصلیش رو هم قیمتشو چک کنم و احتمالا با گارانتی اصلی بگیرم چون توی تاپیکی که لینک کرده بودی گفتن که i9000 ظاهرا بعضیاش با مشکل 3 دکمه روبرو هست و باید حتما تست بشه.(البته مبحث به اواسط سال 2010مربوط میشه ولی نمیدونم هنوز هم این مشکل پابرجاس روی این i9000 یا نه)
    و میخواستم بپرسم این 10 - 11 تایی که شما گرفتی این مشکل رو نداشته؟ چون گفتی حتی یکی هم به مشکل نخورده. نگران شدم از هرجایی بدون گارانتی بگیرم به مشکل بخورم!

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

منظورت از جا سایته؟ فکنکنم با گارانتیش پیدا شه دیگه, مشکل سه دکمه ام واسه قبل بود الان نیست
    با گارانتی پلاسش هست که با اینکه پردازنده قویتری داره ولی به نظرم معمولیش بهتره

3. این کاربر از yee_pesare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

در درجه اول نه منظورم سایت نبود میخواستم حضوری خریداری کنم جای مطمئن ولی با این مسئله که شما در مورد 3دکمه میگی پس به گارانتی دار نیاز پیدا نمیکنم؟ چون حوصله دنگ و فنگ بعدشو ندارم.

مورد بعد اینکه امروز از چند جا با گارانتیشو پرسیدم زیر 515 با گارانتی پیدا نکردم و بدون گارانتی هم 475 ت پایینترین قیمت بوده. این بالا نیست؟ چون توی صفحه های قبل گفتن حدود 420 و 430 تومن که؟!

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوست عزیز به نظرمن گارانتی یه خیاله محضه
    مخصوصا تو ایران
    بیخیال گارانتی شو

6. این کاربر از shahabprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

میدونم. منم خودم یه عمری عذاب کشیدم سر این مسئله تقریبا از هر جایی یه چیزی کشیدم که نگو!
    بیشتر نظرم روی اون قضیه 3 دکمه و اینا بود که ظاهرا حله بنابر این مشکلی نیست.
    الان مسئلم بیشتر روی این مورده:
    مورد بعد اینکه امروز از چند جا با گارانتیشو پرسیدم زیر 515 با گارانتی پیدا نکردم و بدون گارانتی هم 475 ت پایینترین قیمت بوده. این بالا نیست؟ چون توی صفحه های قبل گفتن حدود 420 و 430 تومن که؟!

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

منم با شما موافقم گارانتی .., ولی از لحاظ اینکه وسایل جعبرو برنداشتن و باطری ....عوض نکن ادم خیالش راحته, اونم فقط گارانتی اصل مثلا برایه سامسونگ مایکروتل
    ببین دوست عزیز اگه میخای بدون گارانتی بگیری برو بازار موبایل یا طبقه ٥ و ٦ علاالدین چون اونجا کاری به جعبه و محتویات ندارن,من اطلاعی از قیمت جدید ندارم ولی با حافظه داخلی ١٦ ٤٨۰ و با حافظه ٨ گیگ فکر کنم ٤٥۰ بعدم بگو
    Samsung galaxy s i9000 اگه با گارانتی مایکروتلم میخای
    فککنم باید galaxy s i9001 پلاس رو بخری که اونم از بازار موبایل یا طبقه ٥ و ٦ بگیر,البته گالاکسی اولی بهتره
    در ضمن طبقه ٥ یا ٦ نمایندگی مایکروتلم هست اونجا یه سوال کن قیمتو .و
    Last edited by yee_pesare; 21-11-2011 at 12:38.

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

منم با شما موافقم گارانتی .., ولی از لحاظ اینکه وسایل جعبرو برنداشتن و باطری ....عوض نکن ادم خیالش راحته, اونم فقط گارانتی اصل مثلا برایه سامسونگ مایکروتل
    ببین دوست عزیز اگه میخای بدون گارانتی بگیری برو بازار موبایل یا طبقه ٥ و ٦ علاالدین چون اونجا کاری به جعبه و محتویات ندارن,من اطلاعی از قیمت جدید ندارم ولی با حافظه داخلی ١٦ ٤٨۰ و با حافظه ٨ گیگ فکر کنم ٤٥۰ بعدم بگو
    فککنم باید galaxy s i9001 پلاس رو بخری که اونم از بازار موبایل یا طبقه ٥ و ٦ بگیر,البته گالاکسی اولی بهتره
    در ضمن طبقه ٥ یا ٦ نمایندگی مایکروتلم هست اونجا یه سوال کن قیمتو

---------- Post added at 12:04 PM ---------- Previous post was at 12:01 PM ----------

در ضمن طبقه ٥ یا ٦ نمایندگی مایکروتلم هست اونجا یه سوال کن قیمتو
    این قیمت رو که بالا گفتم همین 10 دقیقه پیش تلفنی از چندجا گرفتم البته.
    نظرم روی همون i9000 هست. با گارانتی حتی تا 550 هم قیمت دادن 16 گیگو. پایینترین قیمت باگارانتی 515 تومن بود. به نظرم 515 خیلی بالا میره واسش!!
    475 هم بدون گارانتی پایینترین قیمت بود.

سوال!! میخواستم بپرسم روی چه حسابی این رو گفتید؟
    ببین دوست عزیز اگه میخای بدون گارانتی بگیری برو بازار موبایل یا طبقه ٥ و ٦ علاالدین چون اونجا کاری به جعبه و محتویات ندارن
    دلیل خواصی داره؟ یعنی اگر بدون گارانتی بخوام بگیرم برم طبقه 5 به قول شما میتونم مطمئن باشم روی باکسی که میخرم یا نه؟ روی چه حسابی آخه میشه مطمئن بود با باکس موبایل کاری ندارن اونجا؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تجربه خودمه, چندین بار برا دوستان رفتیم خریدیم, در ضمن ریختن برنامه هم اجبار نیست در حالیکه پایین اجباریه کلی پولم ازت میگیرن, بالا قیمتم کمتره و چون عمده هست کاریم به جعبه ها ندارن, سرم در نمیارن اصلا

11. این کاربر از yee_pesare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

تجربه خودمه, چندین بار برا دوستان رفتیم خریدیم, در ضمن ریختن برنامه هم اجبار نیست در حالیکه پایین اجباریه کلی پولم ازت میگیرن, بالا قیمتم کمتره و چون عمده هست کاریم به جعبه ها ندارن, سرم در نمیارن اصلا
    فروشگاه خواصی مدنظرت هست توی طبقه 5 یا 6؟ که از اون خرید کنم یا تفاوتی نداره ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نه فرقی نداره بگرد قیمت بهتر پیدا کردی بگیر,

14. این کاربر از yee_pesare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •