یه چیز دیگه . تو این رنج قیمت گرافیک انودیا بهتره یا ای تی ای ؟؟؟
یه چیز دیگه . تو این رنج قیمت گرافیک انودیا بهتره یا ای تی ای ؟؟؟
انتخال عالی هست در رنج خودش.
BF3 هم روی Ultra و 1920X1080 با 2X MSAA میتونید فریم ریت مناسب و خیلی خوب بگیرید (البته نه ایده آل... بعضی جاها کمی افت فریم چاشنی بازی خواهد شد)
Non-Refrence هم یعنی غیر مرجع، یعنی مدل هایی که تقویت شدن و برای آورکلاک مناسبن... مثل MSI TwinFrozer II یا Gainward GS GLH...
2500K هم میشه گفت بهترین CPU گیمینگ حال حاضر هست با توجه به قیمت مناسبش... البته در آینده و با بهینه شدن بازی ها با Thread بیشتر، 2600K جلو میوفته. ولی اصلا معلوم نیست چه زمانی...
قوی ترین تک GPU AMD میشه 6970 که از 570 در Tessellation واقعا ضعیف تره... مقایسه های فراوانی در سطح نت موجود هستند که میتونید به اون ها مراجعه کنید.یه چیز دیگه . تو این رنج قیمت گرافیک انودیا بهتره یا ای تی ای ؟؟؟
پیروز باشید.
خوب اگه گرافیک رو بخواهیم یه ذره ببیریم بالاتر و ایده ال را داشته باشیم چه گزینه ای و با چه قیمتی میتونه انتخاب خوبی باشه ؟
@Ultra_Black
سلام
چیپ این مادربوردی که معرفی کردید P67 B3 است؟
cpu cori7 2600k از خانواده sandy brige است؟
این مادربورد Asus P8Z68-V Pro چطوره ؟ جواب گرافیک و سی پی یو رو میده ؟ قابل ارتقا د راینده هست ؟ usb3 داره؟
---------- Post added at 04:36 PM ---------- Previous post was at 04:32 PM ----------
phsyx و cuda رو هم با 570 دارم؟
RADEON EAH6950 - 2GB بهتره یا 570 ? کدوم قویتره تو بازی ؟ با خرید هرکدوم چه چیزیو از دست میدم؟
Last edited by farzadmetalic; 19-11-2011 at 18:47.
GTX 580 به قیمت حدودی 640 یا GTX 560 Ti SLI مناسبن، مخصوصا دومی فریم ریت بیشتری ارائه میکنه به قیمت 650 تومان حدودا!خوب اگه گرافیک رو بخواهیم یه ذره ببیریم بالاتر و ایده ال را داشته باشیم چه گزینه ای و با چه قیمتی میتونه انتخاب خوبی باشه ؟
بله.cpu cori7 2600k از خانواده sandy brige است؟
مادربرد خوبی هست... ولی به نظرم این مقدار هزینه نیازی نیست. USB3 هم داره.این مادربورد Asus P8Z68-V Pro چطوره ؟ جواب گرافیک و سی پی یو رو میده ؟ قابل ارتقا د راینده هست ؟ usb3 داره؟
بله.phsyx و cuda رو هم با 570 دارم؟
GTX 570 از 6970 هم معمولا قوی تره...RADEON EAH6950 - 2GB بهتره یا 570 ? کدوم قویتره تو بازی ؟ با خرید هرکدوم چه چیزیو از دست میدم؟
و با خرید 570 چیزی رو از دست نمیدید!
پیروز باشید.
سلام@Ultra_Black
سلام
چیپ این مادربوردی که معرفی کردید P67 B3 است؟
بله...
ممنون از Ultra_Blackو عرفان خان که زحمت میکشید و جواب ما رو میدید .
اگه قطعات بشه cori7 2600k و vga 570 اونوقت شما چه مادربوردی رو پیشنهاد میدید ؟ Ram و پاور به چه صورت میشه ؟ جسارتا قیمت هم اگه بگید ممنون میشم.
رم 8 گیگ باید باشه دیگه ؟
و اینکه من نگران اینده هستم که از خرید این قطعات زود پشیمون نشم. هدف بازی کردن بازیهای گرافیک بالا روی اخرین تنظیمات و کیفیت و همچنین روون و راحت . اگه میبینید با قطعات پایین تر و ارزونتر هم کارم راه میوفته و دارم هزینه بیخود میکنم ممنونم راهنماییم کنید
Last edited by farzadmetalic; 19-11-2011 at 20:07.
کسی نبود جواب مارو بده؟
خواهش میکنم.
2600K هزینه الکی هست، 2500K مناسبه.
GTX 570 هم خوبه، ولی 2 تا 560Ti یا یک GTX 580 بهتره. در این مورد به نظرم اگه روی گرافیک و فریم ریت حساس هستید هزینه کردن ارزش داره. ولی یه بحثی به وجود میاد که اصلا این همه پول برای VGA یه مقدار زیاده... دیگه با خودتونه.
Ram 2X2 GB 1600 CL9 از یه برند مناسب جوابگو هست... نهایتا 1600 CL8.
برای پاور هم اول تکلیف VGA رو مشخص کنید تا بشه گفت...
پیروز باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)