میگن تا قیمت 1000000 میشه ex520 از بانه خرید 40 اینچ ،آیا این tv با عقب افتادن تصویر ارزش خرید داره ؟
لطفا دوستانی که این tv رو دارن ما رو روشن کنن
میگن تا قیمت 1000000 میشه ex520 از بانه خرید 40 اینچ ،آیا این tv با عقب افتادن تصویر ارزش خرید داره ؟
لطفا دوستانی که این tv رو دارن ما رو روشن کنن
یه توصیه ...
اگه به پول جیبتون نگاه میکنید پس همین الان اقدام به خرید کنید چون قیمتها از این کمتر نمیشه .
اگه هم به خود تی وی اهمیت میدید صبر کنید مدل های 2012 شرکت ها وارد بازار بشه .
سلام
زنگ زدم به نمایندگی سونی مرکزی شهرمون شیراز
قیمت cx520 گرفتم
گفت با گارانتی 46 اینچ cx520 قیمت 1.450.000
بعد میگه همین مدلو با گارانتی خودمون که معتبر هم هستیم made in malasya میدیم 1.350.000
بعد میگم اون 1.450.000 ای جریانش چیه ؟ میگه اون ایرانه چون گارانتیش خود سونیه 100 تومن گرونتره
میگه اونکه ارزونه همون قاچاقاس مازیه چون گارانتی خودمونه ارزونتره
راس میگه ؟
با سلام من میخام یه تی وی 55 اینچ یا 60 اینچ سه بعدی ال ای ذی ابتیاع کنم.قیمت حذوذ 3 تومان و ابنترنت تی وی و کانالهای دیجیتال رو باید بگیره. لطفا نظر خودتونو بفرمائید کدام مدل بهتره از سونی یا سامسونگ کدوم مدل؟ میخام با wd hd player نسل اول، فیلمهای سه بعدی side by side رو ببینم.
Last edited by مردی که زیاد م; 09-12-2011 at 10:28.
ایرانی که نیستن تو ایران اسمبل میشن. احتمال زیاد راس میگه.
پس یعنی مونتاژ ایرانه از مالزیه بهتره ؟
بهتر که نیست. من بودم مالزی میخریدم. ببین دوتاشون گیرنده داخلی دارن؟ البته اگه واست مهمه
بله راست میگه ولی اون که میگه خودمون گارانتی میکنیم صد در صد دروغ هست و الکیه و نوعی کلاه برداری.
از من میشنوی با گارانتی اصل که کلا در انحصارهست رو بگر چون حداقل میدونی که حمل و نقل استاندارد و مطمئنی داشته .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون موقع که میگفتن ایرانی و مالزی ، مال مدلهای 2010 سونی بود ولی مدل های 2011 رو فقط از طریق شماره سریال میشه تشخیص داد ، به طوری که اگه با 9 شروع بشه مونتاژ مالزی هست و اگه با 7 شروع بشه مونتاژ ایران هست .
هردو یکی هستند و هم قیمت باید باشند ( اگه این فروشنده ها گرون تر ندن ) و این طور میگن که مالزیش بهتر هست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)