وقتی شب میشه چطوری میشه رفت روز بعد تو خونه که نمیره تو منو هم هیچ گزینه ای نیست باید چیکار کرد ؟
وقتی شب میشه چطوری میشه رفت روز بعد تو خونه که نمیره تو منو هم هیچ گزینه ای نیست باید چیکار کرد ؟
کسی نبود جواب منو بده ؟
عزیزم باید روز وشب تلاش کنی .
تنها اتفاقی که شما رو از کار باز میداره تموم کردن گازئیل هستش.
دیگه نیازی به خواب نداری.
![]()
یعنی هیچ راهی نیست ؟ آخه صبح تا شب که حال نمیده کار کنی . من نخواسته باشم کار کنم باید چیکار کنم ؟ وسط زمین وایستم تا صبح بشه اینجوری که ناجوره .![]()
سلام
دوستان اگه میشه بگید چه جوری پولشو دستکاری کنم .
از چند تا نرم افزار استفاده کردم جواب نداد.
تو جرمن تراک نیازی به نرم افزار نبود فقط لازم بود آخرین سیو بازی رو با notepad باز کرد و گزینه account money رو پیدا کرد و میزان پول رو افزایش داد
محصول انبار شده رو چطور باید فروخت ؟ تو فروشگاهش فقط ابزار آلات و ماشین های کشاورزی هست .
من خودم زیاد بازی نکردم.
ولی یکبار میخواستم گندم بفروشم رفتم با تراکتور وتریلر زیر مخزن گندم خودش خالی شدوبعد رفتم شرکت گندم رو پیدا کردم واونجا خالی کردم خودش بصورت نقدی پولو بهم داد.
ولی نمی دونم چرا تومخزن دوتا تریلر گندم ریختم ولی موقع خالی کردن یک تریلرونیم بیشتر توش گندم نبود.
شاید موشها خوردن.
راستی از جای سیو نمیشه پولشو زیاد کرد.ازدوستان کسی روسراغ نداری کمک کنه.
اونو میدونم ولی من گندما رو تو مخزن خونم خالی کردم حالا اونا رو چطور بفروشم ؟
اینو تو یه سایت خارجی پیدا کردم :
1.به محل سیو بازی برید .
2.فایل سیو رو بانام careera save game.xml پیدا وبا نوت پد باز کنید .
3.خط زیر را پیدا کنید :
foundBottleCount=\"1\"
4.حالا عدد 1 را به هر مقدار پولی که میخواهید بعد از پیدا کردن بطری بدست آورید تغییر دهید (تو بازی بعضی جاها اون گوشه کنارا بطری رو زمین افتاده ) مثلا 1 رو به 1000000 تغییر میدی با پیدا کردن یه بطری 1000000 به پولت اضافه میشه .یکی از این بطریا بالای اون تپه ای هست که تله کابین داره .
5.فایل را سیو و خارج شوید .
اینم منبعش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hamed30; 27-11-2011 at 13:28.
میشه بگی دقیقا اون مخزن ها کجا هستن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)