من سال دیگه کانتراسترایک Global Offensive رو حتما اوریجینال میخرم به دو دلیل !
یکی اینکه با بوت بازی کردن حال نمیکنم
دو اینکه دوست ندارم یکی دوسال صبر کنم تا مولتیش کرک بشه اونم هرکی با پینگ خدا میاد می...رینه تو بازی !
نسخه اصلی میخرم
نسخه کپی شده تهیه میکنم
من سال دیگه کانتراسترایک Global Offensive رو حتما اوریجینال میخرم به دو دلیل !
یکی اینکه با بوت بازی کردن حال نمیکنم
دو اینکه دوست ندارم یکی دوسال صبر کنم تا مولتیش کرک بشه اونم هرکی با پینگ خدا میاد می...رینه تو بازی !
تمام بازی های نت رو کپی بازی می کنم، به نظر من هیچ بازی دنیا نیست که توی ایران اورجینال اصلیش بیاد، MW3 به حساب اورجینال خریدم 4000 ت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! آخه این کجاش اورجیناله؟؟
اگه واقعا چنین وضعی پیش بیاد من برای بازی های خودم قطعا نسخه اورجینال میخرم چوناز دردسر کپی بازی و اینا رو کنسولا خلاص میشم و پشتیبانی خوبی هم داره و لذت میبرم که به شرکتی کمک کنم.
اما در کنار اون قطعا از بازی های کپی هم استفاده میکنم البته نه برای بازی کردن و اینا برای اینکه از دردسر های کپی بازی خوشم میاد و دوست دارم کلا بعضی شرکت هارو بترکونم.
پس شد نتیجه یه کنسول میخرم برای اورجینال و تمرکز اصلیم رو اونه و با اون بازی هارو انجام میدم.
یه کنسول هم میخرم لذت ببرم و از علم روز عقب نمونم و یه خورده سختی بکشم: دی
من اگه قدرت مالی داشه باشم حتما اوریج میگیرم...بیچاره شرکتا اینقد بازی میزنن باید حمایت شن...
تا وقتی پولش نباشه کپی تهیه میکنم(متاسفانه!)
اقا شما یه چیزی میگی هر بیسوادری هم بینه می فهمه اشتباهه !!!!تمام بازی های نت رو کپی بازی می کنم، به نظر من هیچ بازی دنیا نیست که توی ایران اورجینال اصلیش بیاد، MW3 به حساب اورجینال خریدم 4000 ت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! آخه این کجاش اورجیناله؟؟
بازیای ps3 من همشون اصلن هر کدومم کم کم 90 تومن پول دادم براشون (بازیی مثله GOW هم بوده که 150 تومن پولشو دادم)
.ببین این که بگیم قدرت خرید اوریج نداریم و اینا کاملا شعر هستش !!! اینجوری باشه هر دزدی هم میتونه بره از خونه مردم دزدی کنه توجیهش هم این باشه که خودم نمیتونم بخرم !!! یا هر ماشینی تو خیابون دیدین بدزدین بگین خودم نمیتونم بخرم !!!
دوستان اگه نظر میدین سعی کنین منطقی باشه !!!همین
پ.ن : خود من هم بازی هایی خریدم که کپی بودن( نسخه 360 و PC) اما هر موقع از بازیی خوشم اومده حتما نسخه اوریجش رو هم گرفتم !( همونجوری که موقع خرید ماشین هم میتونید باهاش یه دوری بزنید خوشتون اومد بعدا بخریدش )
ببین دوست من کاملا مشخصه که من نسخه کپی رو میخریدم چرا؟
همین الان من سایت امازون رو نگاه کردم تقریبا تمام بازی ها معروف امسال امثال:
fifa 12
pes12
call of duty 8
battelfield 3
need for speed
,....
همشون قیمتی بین 40 تا 60 دلار دارند
من الان برات یه مثال میزنم تا حساب کار دستت بیاد:
بازی فیفا 2012 رو دیشب 2000 هزار
pes 2012بازی کونامی رو 2000 هزار
بازی battlefield 3 رو 3000 هزار
بازی call of duty mw3 رو 3000 هزار
بازی need for speed the run رو که داره میاد حدودا 3000 هزار
و... خریدم یا خواهم خرید تازه این ها حداقل هاشه شاید بازی های دیگری هم ببینم و خوشم بیاد و بگیرم تازه من بازی خور نیستم وشاید هفته ای 10 ساعت بازی کنم.خب این پنج بازی جمعا شد 13 هزار تومن.
این بازی های یک سال من هست و سالی حدود همین من برای بازی خواهم پرداخت
خب از سایت امازون من قیمت جهانی و اصل این بازیها رو میزارم به ترتیب بالا
1. 50$
2. 50$
3. 60$
4. 55$
5. 50$ حدودا گفتم
[جمعا میشود :265 دلار که میشود چیزی بین 265 هزار تا 300 هزار تومان
قشر بازی خور هم که همه معمولا بی درامد و منتظر جیب پدر و الطاف مادر و...
به نظرتون اصلا میشه فکر خرید بازی های اصل رو در سر داشت؟
شدیدا برای طرز فکرتون متاسفم !
Last edited by amin 2010; 06-12-2011 at 17:57.
چرا متاسف باشین. شاید واسه بعضی که خارج از ایرانن دلار زیاد اهمیت نداره (شاید مثل شما بچه مایه دارند).
ولی اگه یکی نداشته باشه باید از بازی کردن محروم بشه(مثل اکثر ایرانی ها) ;دی
ببین من حدود یه ماه پیش یه کاین خریدم ( بقوله شما بچه مایه دار و اینا !) خوب پس الان قائدتا توی خیابون هر لحظه باید منتظر باشم یکی ( اینجوری که شما میگی اغلب ایرانیا !!!) اونو بدزده !!چرا متاسف باشین. شاید واسه بعضی که خارج از ایرانن دلار زیاد اهمیت نداره (شاید مثل شما بچه مایه دارند).
ولی اگه یکی نداشته باشه باید از بازی کردن محروم بشه(مثل اکثر ایرانی ها) ;دی
یا هر لحظه منتظر باشم یکی بیاد خونم همه وسایلم بدزده !!!
جالب اینجاست من بیشتر خانواده هایی که میشناسم هر ماه شاید تا میلیون تومن پول لباس و ارایشگاه بدن ! اما کار به حقوق ناشر فیلم ، نرم افزار یا بازی میرسه همه به پایرت کرد فکر میکنن !
ببین رفیق همه صحبت هایی که میکنی توجیهه ،اونم به شکلی بسیار غیر منطقی !
+
استاد شما امروز تقریبا تو همه تاپیکا یه پست دادین !!! ( یا از یکی تشکر کردین ، یا تاریخ عرضه بازی رو پرسیدین) لطفا رعایت کنید !!!
براي بازي كه هر لحظه منتظر امدن نسخه جديدش هستم...چرا كه نه...اصل رو ميگيرم...
تا هم از حمايت اينترنتي شركت بهره ببرم و هم يه حمايتي از انا بكنم براي بهتر كردن بازي وشوق دادن شركتها براي بازي بهتر...
اکثر بازی های پی سی تو ایران کپی هستن اما اگه هم نباشن من ترجیحا کپی رو میخرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)