تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 67

نام تاپيک: کلوپ طرفداران G53S-3D

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اگه سوالی دارید میشه یه بار دیگه کامل بپرسید؟ چون من یه خورده گیج شدم
    ولی بگم کولینگی که در 53 و 73 پیاده شده نسبت به کولینگی که در 74 پیاده شده نسبتا بهتره به غیر از مورد دریچه های هوا که در 74 بزرگتره
    ولی تو 73 و 53 ما میبینیم که دو فن بصورت مجزا و در دو طرف گرما رو خارج میکنن
    ولی تو 74 به هم دیگه نزدیک شدن و شاهراه خروجی یکی شده که این یه مقدار از کارایی سیستم کم میکنه
    اما اون حرفی که من زدم 53 خنک کنندگی کمتری از 74 داره طبیعیه چون 15 اینچه و فضای داخلی فوق العاده کمتر شده
    وگرنه سیستم کولینگ طراحی بهتری در 53 و 73 داره

2. این کاربر از Xilevens بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kayhanm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نزدیک به یک ساعت pes2012 بازی کردم باهاش با آخرین درجه گرافیک و در حالت 3D + کول پد با برنامتون 60 تا 65 درجه گرمای گرافیکم بود!!!!
    این زیاد نیست؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009

14

ولی بگم کولینگی که در 53 و 73 پیاده شده نسبت به کولینگی که در 74 پیاده شده نسبتا بهتره به غیر از مورد دریچه های هوا که در 74 بزرگتره
    ولی تو 74 به هم دیگه نزدیک شدن و شاهراه خروجی یکی شده که این یه مقدار از کارایی سیستم کم میکنه
    اما اون حرفی که من زدم 53 خنک کنندگی کمتری از 74 داره طبیعیه چون 15 اینچه و فضای داخلی فوق العاده کمتر شده
    برای استفاده از بهترین حالت 3D شنفتم که باید برم سراغ led 3D

منتهی من موندم چه led بخرم.آیا g53 3D روی تکنولوؤی پسیو led 3d ها کار میده برام? چون تکنولوژی لپتاپم active هست نه pasive???

کجا هست لیست قیمت led 3D ها که 32 اینچ باشه و زیر یک میلیون باشه وFHD + 120 هرتز به بالا باشه و پنلش هم 3d باشه و کلا بهترین کیفیت باشه؟؟؟

آیا میشه به این لپتاپ (G53 3D) چندتا عینک وصل کرد?
    آیا اگه led 3D بخرم میشه بهش بیش از یک عینک وصل کرد یا نه?

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

می خواستم ببینم از قیمت g74sx-A1 با رم 12 و هارد 1500 با مانیتور فول اچ دی و بک لایت کیبورد خبر دارید؟ اگه 2500 باشه شاید بخرم در ضمن برای usb3 هاب تو بازار هست؟ اگه هست سرعت انتقال فایلو کم می کنه یا نه؟ آخه من دو تا هارد اکسترنال دارم و وجود 2 پورت usb3 به دردم می خوره. این msi gt780 که خیلی گرونه ارزش 3160 تومنو نداره وگرنه از هر لحاظ کامله.

تاريخ عضويت
    Nov 2009

9

می خواستم ببینم از قیمت g74sx-A1 با رم 12 و هارد 1500 با مانیتور فول اچ دی و بک لایت کیبورد خبر دارید؟ اگه 2500 باشه شاید بخرم در ضمن برای usb3 هاب تو بازار هست؟ اگه هست سرعت انتقال فایلو کم می کنه یا نه؟ آخه من دو تا هارد اکسترنال دارم و وجود 2 پورت usb3 به دردم می خوره. این msi gt780 که خیلی گرونه ارزش 3160 تومنو نداره وگرنه از هر لحاظ کامله.

داداش حواست به سنگینی باشه،3D هم یه دنیایی هست برا خودش فراموش نکنید
    مال من 3.6 جرم ( وزن )داره خیلی سنگینه البته چون گیم هست قابل توجیح هست این سنگینیش
    کیف مناسب براش پیدا نکردم،یکی بود 130000 تومن قیمتش بود عالی بود اما جای وسایلش زیاد توش نبود
    ام اس ای و اسوس دوتاییشون برند خوبی هسن تعصبی نباشین چون شرکتا ماله باباهامو نیست
    موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

داداش حواست به سنگینی باشه،3D هم یه دنیایی هست برا خودش فراموش نکنید
    مال من 3.6 جرم ( وزن )داره خیلی سنگینه البته چون گیم هست قابل توجیح هست این سنگینیش
    کیف مناسب براش پیدا نکردم،یکی بود 130000 تومن قیمتش بود عالی بود اما جای وسایلش زیاد توش نبود
    ام اس ای و اسوس دوتاییشون برند خوبی هسن تعصبی نباشین چون شرکتا ماله باباهامو نیست
    موفق باشید
    مگه خودش کیف کوله نداره؟ کیف کوله اش که کیفیت بالایی باید داشته باشه؟ g74 نسبت به لپتاپ شما گرافیک بالاتری داره در ضمن فکر کنم سه بعدی برای مانیتور کوچک جالب نباشه حالا اگه شما تجربه فیلم سه بعدی را تو این لپ تاپ بگی ممنون می شم چون برای گیم فکر نکنم این کارت برای تنظیمات بالا و سه بعدی جواب بده چون تو حالت سه بعدی فریم نصف می شه. برای سه بعدی سونی f215 مناسبه اونم برای فیلم چون مانیتورش فول اچ دیه. در ضمن مانیتور g74 هم باید فول باشه.

تاريخ عضويت
    Nov 2009

1

مگه خودش کیف کوله نداره؟ کیف کوله اش که کیفیت بالایی باید داشته باشه؟ g74 نسبت به لپتاپ شما گرافیک بالاتری داره در ضمن فکر کنم سه بعدی برای مانیتور کوچک جالب نباشه حالا اگه شما تجربه فیلم سه بعدی را تو این لپ تاپ بگی ممنون می شم چون برای گیم فکر نکنم این کارت برای تنظیمات بالا و سه بعدی جواب بده چون تو حالت سه بعدی فریم نصف می شه. برای سه بعدی سونی f215 مناسبه اونم برای فیلم چون مانیتورش فول اچ دیه. در ضمن مانیتور g74 هم باید فول باشه.

داداش آره کیف داره و واقعا هم این کیف زیبایی خاصی داره

اما برا جابجایی زیاد مناسب نیست چون اصلا به فکر پرتابل بودنش نبودن
    داداش f215 3D سونی که به گرده پای n53 3D نمیرسه به چهر دلیل زیر
    1-هارد 5200 دور 640 گیگ در برابر هارد اسوس که دوتا هارد 500 - 7200 دور در دقیقس
    2-گرافیک 540m ضعیفتر که نزدیک به 20 رده از گرافیکه GTX 640m پایینتره ، توی نوتبوک چک خودتون ببینید و مقایسه کنید
    3-سی پی یو ضعیفتر 740 کیو ام هستش در حالی که این2630 هستش
    4-رم 6 گیگ

مزایای سونی نسبت به اسوس هم
    1-وزن یک کیلو کمتر
    2-صفحه نمایش یک اینچ بزرگتر
    3-... و دیگر هیچ

شاید به نظر شما یک اینچ تصاویرو بهتر کنه اما نظر من اینه که برای نمایش خیلی بهتر به یک ال ای دی یک میلیون تومانی 32 اینچ سه بعدی هم نیاز پیدا میکنی

البته G74 یا G73 یا G53 که داشته باشی اگر هم سه بعدی نباشن میتونی با پرت اچ دی ام آی به راحتی تصاویر رو روی تلیوزیون سه بعدی دیگری به راحتی مشاهده کنی

اینا که میگن با کیفیت نیست خودشون از یه جای دیگه شنیدن،منم اول نظرم این بود اما الان میبینم که واقعا اینطور نبوده یک شبکه اچ دی سه بعدی رو من از م.ا.ه.واره دیدم روی لپتاپم واقعا خوب بود و عیبی هم نداشت

بازی هم من باهاش کردم با آخرین درجه گرافیکی آخ نگفت و واقعا خوب بودش چون گرافیک واقعا خوبه

حواستون باشه سنگینی لپتاپای سری G به خاطر قطعات بسیار قدرتمندی هست که روشون سواره ،هرچند تا چند ساله دیگه قطعاتی میسازن که بسیار سبکتر از قطعات به کار رفته در این لپتاپا هستن،اما تکنولوژی قدرتمند با محدودیت رو به رو هست که محدودیت هم همین سنگینیشون هست

و از نظر اینکه G74 از این سرتره شک نکن چون گرافیکش از مال من نزدیک15 تا 20 رده بالاتره
    امیدوارم در انتخاب موفق باشید

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نزدیک به یک ساعت pes2012 بازی کردم باهاش با آخرین درجه گرافیک و در حالت 3D + کول پد با برنامتون 60 تا 65 درجه گرمای گرافیکم بود!!!!
    این زیاد نیست؟
    نه طبیعیه شما داری با گرافیک 460 کار میکنی مثلا گرمای زیادی خواهد داشت اگه همچین سیستم کولینگی نداشت باید رو 90 حساب باز میکردی

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

منم شنیدم تهران با قیمت 2.5 پیدا شده
    ولی هنوز نتونستم مطمئن بشم از دوستان هم پرسیدم کسی خبر موثق نداشت
    ولی اگه با این قیمت باشه تا حدودی خریدش به صرفه هست ولی بازم میشه گفت گرونه
    قیمت جهانیش 1600 دلاره که تو ایران معمولا لپتاپ ها در گرون ترین حالت یه 200 تومنی بالاتر قیمت جهانی هستن با این حال این لپ تاپ نسبت به MSI ها به این قیمت خیلی خیلی به صرفه تر هست
    ولی نسبت به خرید از خارج کشور نه
    در مورد هاب من اطلاعات دقیقی ندارم که سرعت رو کم میکنن یا نه ولی احتمال میدم که کم کنن چون یه درگاه هست و بس و یکی از ورودی های هاب میتونه از کل ظرفیت ورودی USB لپتاپ در آن واحد استفاده کنه
    ولی فک کنم یه سری هاب هست که شما در صورت نیاز به انتقال اطلاعات به هم از ورودیهاش فقط فرمان رو از لپ تاپ میگیره و خطوط داده تو همون هاب اطلاعات رو از یه ورودی به دیگری انتقال میدن که اصلا نیازه نداره اطلاعات اول وارد لپتاپ بشه و بعد به دومی منتقل بشه

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

برای استفاده از بهترین حالت 3D شنفتم که باید برم سراغ led 3D

منتهی من موندم چه led بخرم.آیا g53 3D روی تکنولوؤی پسیو led 3d ها کار میده برام? چون تکنولوژی لپتاپم active هست نه pasive???

کجا هست لیست قیمت led 3D ها که 32 اینچ باشه و زیر یک میلیون باشه وFHD + 120 هرتز به بالا باشه و پنلش هم 3d باشه و کلا بهترین کیفیت باشه؟؟؟

آیا میشه به این لپتاپ (G53 3D) چندتا عینک وصل کرد?
    آیا اگه led 3D بخرم میشه بهش بیش از یک عینک وصل کرد یا نه?
    اگه برای بازی 3 بعدی میخواید همون صفحه لپتاپ بهتره چون گرافیک لپتاپی اونقدر قوی نیست که بتونه در فریم بالا تصویر سه بعدی تولید کنه و کم میاره
    ولی واسه فیلم دیدن شما شاید بشه گفت LED 3D مناسب باشه اما فک نکنم اکتیو رو بتونید رو پسیو راه اندازی کنید
    بابت قیمت ها هم اطلاعی ندارم از تالار مربوطه سوال کنید
    اما از اینکه بشه تعداد بیشتری عینک داشت هم بله چند عینک رو ساپورت میکنن
    شما تا حالا سه بعدیش رو استفاده کردید؟ مثلا با عینک در زوایای مختلف؟ زاویه به صفحه در هر بار متفاوت باشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •