[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ==>Advanced Setup ==> ADSL
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ==>Advanced Setup ==> ADSL
![]()
از نظر فنی فایده ی این کار چیه؟؟
واقعا رو سرعت اینترنت و کم کردن اختلالات موثره بخصوص برای افزایش upstream
نکته جالب اینه که وقتی با ارور عدم باز کردن صفحات وب مواجه میشم اگه یه باز چیز * پی * ان رو کانکت کنم مشکل حل میشه
و بعدشم که چیز * پی * ان رو دیسکانکت کنم تو حالت معمولی هم مشکل حل میشه
انگار احتیاج به یه تلنگر داره
یعنی این مشکل از چیه ؟
رو اینترنت کنار ساعت علامت اخطار زرد میاد؟؟
یه وقتایی (خارج از این حالتی که در بالا عرض کردم) این قضیه علامت زرد میاد و بعد خودش مجدد اتصال رو برقرار میکنه
ولی مشکلی که تو بالا گفتم اصلا ربطی به علامت زرد روی آیکون کانکشن کنار ساعت نداره
خودم احساس میکنم یه مشکل نرمافزاری باید وجود داشته باشه
ولی جالب اینه که این مشکل رو با سیستم دیگه هم پیدا کردم ولی خب دیگه چیز * پی * ان نبوده که ببینم میشه به وسیله اون ارتباط رو برقرار کرد یا نه !
اقایون سلام
یه سوال دارم من تو حالت pppe اغلب دی سی میشه مجبور میشم مودم خاموش روشن کنم به isp زنگ زدم میگه بزار رو حالن بریج
میخوام بدونم تاثیر داره؟
صدرصد تاثیر داره
جالبه من یک زمانی با این مشکل مواجه شدم که یک مدت مادربورد دوستم روی سیستم من بود مادربورد من foxconn نه روی xp نه روی 7 هیچ مشکلی نداره اما یه مدت مین بورد دوستم که azrock بود روی پی سی من بود مثلا صبح که روشن میکردم مشکلی نبود ولی عصر که استفاده میکردم مشکل دوستان برای منم پیش میومد و با خاموش روشن درست میشد !!
Last edited by Khazuk; 01-12-2011 at 18:07.
روش اتصالتون به مودم با کابل اترنت بود یا یو اس بی ؟
از سالم بودن خروجی یو اس بی یا پورت لن روی مادربورد دوستتون مطمئن بودید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)