دموی رو بازی کردم
با اینکه روی حالت Easy بود فک کنم و 5 تیم داشت
خیلی خیلی معتاد کنندست
پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید
فقط یه مشکلی که داره هنگام شادی گل دست و پای بازیکنا زیاد میره تو هم.
دموی رو بازی کردم
با اینکه روی حالت Easy بود فک کنم و 5 تیم داشت
خیلی خیلی معتاد کنندست
پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید
فقط یه مشکلی که داره هنگام شادی گل دست و پای بازیکنا زیاد میره تو هم.
بالاخره برای Xbox 360 منتشر شد :
RELEASE DATE; 10/03/2012
SYSTEM; XBOX360
FORMAT; ISO
REGiON/COUNTRY; Region Free
GAME GENRE; Sports, Soccer
PUBLISHER; EA
LANGUAGE; ENGLISH
تقریبا تمام ویدیو های منتشر شده بازی رو دیدم واقعا خوشحالم که جلو عیدی منتشر میشه خیلی سورپرایز شدم و بی صبرانه منتظرم بازی برسه دستم حیف سرعت نت ایران توی دنیا بدترین هست وگرنه دیروز که تورنت بازی اومد دانلودش می کردم این پیج بهترین تورنتی هست که برای بازی موجوده بالاترین سید رو داره می تونید دانلود کنید
عیدی چه حالی بده با این و SH
دیگه ازون شوت های قدرتی و حرکت های عجیب غریب تو بازی شاهد نیستیم
من که میرم ببینم آوردنش بگیرم حالشو ببرم![]()
OXM بازی رو نقد کرده و به نسخه ی XBOX 360 بازی امتیاز عالی 9 از 10 رو داده !!!
قبل از این هم OPM نسخه ی PS3 بازی رو نقد و به آن امتیاز 8 از 10 را داده بود ...
Last edited by CATALONIA; 11-03-2012 at 12:39.
وای دارم بال میارم![]()
اولین نقد بازی رو سایت oxmonline داشتٍ و امتیاز 9 داده.
فوتبال بیش از هر ورزش رقابتی دیگری بهترین گزینه برای نمایش دادن است.ورزشهای کمی هستن که میتوان با استفاده از سر،زانوها و پاها(همه جا بغیر از دست ها) حقه های مختلفی انجام داد و بازی رو زیبا تر کرد. آخرین فیفا استریت از همان موتور پایه فیفا 12 استفاده میکنه که دارای نتایج فوق العاده ایی است.شما میتونید با آنالوگ دریبل کنید و به انجام انواع حرکات فریبنده بپردازید که اغلب منجر به شوت های فوق العاده ایی ختم میشه.این یک طعم بسیار متفاوت از فوتبال کلاسیکٍ که در آن کار گروهی و دقت حرف اول رو میزد. علاوه بر این فیفا استریت دارای تیمهای کاستومٍ که به مرور با انجام دادن چلنج ها در world tour پیراهن ها و حرکات مختلف رو ارتقا بدید.همچنین شما میتونید یک تیم رو در لایو انتخاب کرده و به انجام مسابقات دوره ایی ،رنک مچ ها بپردازید. فیفا استریت با کیفت فوق العاده انیمیشنها و فیزیک عالی بازی سری فیفا رو جرء بازی های برتر EA sport قرار میده.این یک جایگزین خوب برای حرفه اییهاست با این حال کسانی هم که با فوتبال آشنا نیستند به بازی جذب خواهند شد.
نکات مثبت:
+انیمیشنهای طبیعی وتصاویر عالی
+مُد ورد تور تماشایی و تعداد زیادی چلنج
+حالت آنلاین
و
..
...
....
.....
........
نکات منفی:
تا حالا دیده نشده جز![]()
Last edited by CRIS Joon CR7; 11-03-2012 at 13:21.
FIFA Street review
PUBLISHER: EA • DEVELOPER: EA Canada • ESRB: Everyone • MULTIPLAYER: 2–4 offline, 2–12 on Xbox Live
فوتبال ، خیلی بیشتر از دیگر بازی ها میتواند سوژه ای مناسب برای ساخت بازی باشد . کمتر بازی ای پیدا می شود که در آن بازیکنان با خلق حرکاتی با استفاده از دست و پا و حتی سر خود ، صحنه هایی زیبا را به وجود آورند که بازی سازان با خلق این حرکات در دنیای گیم ، یک بازی زیبا و اثری هنری به وجود آورند . این فوتبال است که حرکات نمایشی آن چشم هر بیننده و گیمر را جذب میکند . EA این بار با استفاده از موتور فوق العاده FIFA 12 تکراری از ایده ی گذشته ی خود ، بلکه این بار با نتایجی فوق العاده پدید آورده است . تنها با فشار دادن دکمه ها و حرکت آنالوگ ها شما قادر به دریبل ، دفاع و خلق حرکات مختلفی و متفاوتی هستید . نکته ی مثبت این است که این حرکات بهتر شبیه سازی شده اند و در نتیجه حرکاتی طبیعی که در آخر با یک شوت زیبا همراه است به وجود می آورید . در یک کلام تجربه ای متفاوت از فوتبال کلاسیک ، جایی که کار تیمی و دقت در پاس ها کلید موفقیت هستند . این تازه یک خوش امد گویی ساده است .
علاوه بر این ، بخشی جالبی از FIFA street مربوط به ساختن تیم است . تیمی که یونیفرم های مختلف آن و حرکات جدید آن ها با پیشروی شما در مود World Tour باز میشوند . با این تیمی که ساخته اید میتوانید در مسابقات آنلاین هم شرکت کنید . شما در مورد World Tour همچنین میتوانید در نقش یکی از بازیکنان اصلی دنیای فوتبال قرار بگیرید که این فسمت هم در بخش انلاین ، هم آفلاین و هم در قسمت co - op وجود دارد . FIFA Street با بهره گیری از انیمیشن های با کیفیت بالا و گیم پلی خوب ، دوباره بازی ای خواهد بود که ماه ها در بالای لیست فروش EA قرار خواهد گرفت . این نسخه یک بازگشت عالی است و حتی کسانی که از نسخه های قبل لذت نبرده اند و یا به فوتبال علاقه ی چندانی ندارند عاشق این بازی خواهند شد .
+ به پست اول اضافه شد !
Last edited by CATALONIA; 11-03-2012 at 13:15.
اینارو دیدم گذاشتم اگه تکراری بود ببخشید
ولی چقدر روونه خیلی نسبت به فیفا 12 بهتر شده
Argentina vs. Australia: Five-a-Side
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Portugal vs. Australia: Last Man Standing
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
England vs. Sweden: Panna
Inter Milan vs. AC Milan: Last Man Standing
Last edited by CRIS Joon CR7; 11-03-2012 at 13:34.
داغه داغ رسید بزن به بدن
لیست تیم ها
.محتوای مخفی: ...
لیست استادیوم ها
Goals Centre
Goals Centre Night
The Dome
Justin Chan Memorial
Indoor Court
Adidas Z5
London
London Dusk
Paris Notre Dame
Venice Canal
New York Stadium
Dubai
Barcelona Stadium
Amsterdam Stadium
Aberdeen Cage
Empty Parking Lot
Loading Bay
Basketball Court
Shanghai Rooftop
Skate Park
Buenos Aires
The Hangar
Futsal Centre
Berlin Stadium
Placa De Catalunya
Tokyo Futsal Stadium
Rio Stadium
Rio Stadium Night
Dubrovnik
Gym
The Park
Football Complex
Munich Park
Rio Mountain Vista
Rio Coast Park
Dam Square
St Petersburg
Last edited by CRIS Joon CR7; 11-03-2012 at 15:45.
ای بابا چرا ایران تو بخش تیمهای ملی نیست؟
اگه بود با مارادونای اسیا چه دریبلها که نمیزدیم!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)