چشم حتما خاکشو میگیرم
فقط یه سوال :
به غیر از خاک گیری دیگه چی کار میتونم برای خنک کردنش بکنم ؟
یه کولر یا چیز خاصی براش سراغ ندارید ( که البته خود گرافیک دست نخوره و گارانتیش باطل نشه )
چشم حتما خاکشو میگیرم
فقط یه سوال :
به غیر از خاک گیری دیگه چی کار میتونم برای خنک کردنش بکنم ؟
یه کولر یا چیز خاصی براش سراغ ندارید ( که البته خود گرافیک دست نخوره و گارانتیش باطل نشه )
آره دمای توی کیس روی سی پی یو مشخصه ولی روی گرافیک تاثیر آنچنانی نداره
البته فکر نکنم این دما برای این گرافیک ضرر داشته باشه نمیخوتد اینقدر نگران باشی
آقا مهرداد
فقط بحث نگرانی و سوختن کارت نیست ممکنه دما از 100 درجه هم بالاتر بره و کارت نسوزه (که حتما صدمه میبینه حداقل ممکنه قلع اب کنه)
شما این کارت رو وقتی دماش به بالای 100 درجه میرسه ندیدین! صدای گوش ازار و خیلی شدید فن و قطع شدن هیجان وسط یه گیم باحال با هنگ کردن سیستم خیلی نگران کننده است. من بعد از 2 ماه سر و کله زدن با کارت نتونستم دماشو پایین بیارم و اخر قید کارت رو زدم!
دوست عزیز صاحب کارت بازم توصیه میکنم به هیچ عنوان به فن کارت دست نزنید و اون رو به گارانتی بسپرید. به نظر من منطقی نیست که شما به خاطر بیشتر از 200 هزار تومنی که بالای این کارت پول دادین اونو از دست بدین
در ضمن من حتی دنبال خنک کننده برا این کارت رفتم ارزونترین اونا 70 تومن هزینه داره و نمیرزه اینقد پول بدی تازه مطمئن هم نباشی که مشکل گرافیک حل میشه. من فکر میکنم مشکل این کارت تو برد یا gpu و ایراد سخت افزاری داره( منظورم کارت شما و خودمه)
بدینش گارانتی دنبالشم بگیرید اگه مشکلتون رو حل نکردن به 124 زنگ بزنید شکایت کنین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)