chera gushio kharab mikonid dustane aziz ? behtar nist bejaye inhame .... kar kardan bahasho yad begirin manam in gushio daram vali hich kodum az in moshkelaro nadaram ha .
chera gushio kharab mikonid dustane aziz ? behtar nist bejaye inhame .... kar kardan bahasho yad begirin manam in gushio daram vali hich kodum az in moshkelaro nadaram ha .
man daram vali nemidunam chetori baiad bezaram vasat
?
chera hal mishe , hamin alanam moshkeli nadare , harchi mikhay rush nasb koni bluetooth kon ba'd az ghesmate application nasb kono tamum
خب اگه مشکلی نداره ، پس چطوری یه فایل ویدیویی رو باهاش بلوتوث کنیم؟
سلام.منم این گوشیو دارم اما نمیدونم باهاش چی کارکنم.نمیدونم چطور براش فایل منیجر بگیرم؟
تورو خدا کمکم کنید دیگه این گوشی پیرم کرد![]()
ما رو سر کار گذاشتی بعد یه ساعت ثبت نام مارو فرستادی توی فروم دیگه لینک مستقیم بده.
راستی این گوشیه (میکس واکمن) اشغاله نخرین من دوهفته است دنبال فایل منیجرم ولی هنو پیدا نکردم
کاش تو ژاپن بودم یه سرتا کمپانی میرفتم و انگیزشونو از تولید گوشی بدون فایل منیجر میپرسیدم. بعد جد و ابادشون رو اباد میکردم![]()
اگه میخواین فیلمارو بلو کنین باید بریزینشون تو فولدر DCIM تمومه.
بهترین فایل منیجر هم همون BlueFTP هستش تو اینترنت بگردین پیدا میشه.
سیستم عامل گوشی proprietary OS است که معلوم نیست چی روش نصب میشه.
اگه میشه به من بگین opera mini 6 چجوری نصب کنم opera های دیگه رو نصب نمی کنه.
پس ما چه جوری اینو دانلودکنیم؟
منم چند روز پیش یه mix walkman گرفتم...بر خلافه ظاهرش باطنش اصلا خوب نی...چطوری روش برنامه نصب کنم؟؟؟؟ فایل منیجر رو هم اگه کسی لینکشو واسه این گوشی داره بده...ممنون میشم...اگه نه فک کنم اینو بنداز دور
عزیزم این گوشی مال چینه ی سر تا چین برو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)