این giga:Z68A-D3-B3 از اینا بهتره حدود قیمتش چنده اگه مدل دیگه ای خوب تر از z68 هست بگید
این giga:Z68A-D3-B3 از اینا بهتره حدود قیمتش چنده اگه مدل دیگه ای خوب تر از z68 هست بگید
اقا ما که خرجمون رفت بالا یه برد تا 300 بگید که از همه امکانات cpu استفاده کنه و یه کیس مناسب میخوام واسه اورکلاک و سیستم خنک کننده ی عالی واسه اور رم هم تا 150 باشه خوبش باشه بعدش من تو سیستم قبلیم مانیتورم 20 اینچ بود به نظرتون اینو بدم یکی دیگه بگیرم خوبه. خلاصه یه سیستم توپ میخوام ببخشید زحمت میدم
خواهشا راهنمایی کنید تا سیستم انتخابی چیزی کم نداشته باشه
این مادربرد ها هم از همه ی امکانات پردازنده استفاده میکنن.اقا ما که خرجمون رفت بالا یه برد تا 300 بگید که از همه امکانات cpu استفاده کن
اگه یه مادربرد عالی z68 میخواهید ASUS P8Z68-V به قیمت 250 تومن گزینه ی خوبیه، هرچند از برند های دیگه مدل های خوب زیاد هستند اما وقتی کسی از یه برند خوشش نمیاد ما هر چی پیشنهاد بدیم در نهایت چیزی که دوست داره رو میخره! بنابراین همین برد رو تهیه کنید.
مگنوم 2 خنک کنندگی خوبی داره، برای خنک کننده پردازنده هم میتونید Zamlan CNPS 10X Performa به قیمت 60 تومن تهیه کنید، عالیه.یه کیس مناسب میخوام واسه اورکلاک و سیستم خنک کننده ی عالی واسه اور رم هم تا 150 باشه خوبش باشه
برای رم هم مدل پیشنهادی خوبه و نیاز به هزینه ی اضافی نیست.
این دیگه به خودتون بستگی داره، از نظر من عوض نکنید.من تو سیستم قبلیم مانیتورم 20 اینچ بود به نظرتون اینو بدم یکی دیگه بگیرم خوبه. خلاصه یه سیستم توپ میخوام ببخشید زحمت میدم
اقا در کاربلد بودن شما شکی نیست من یه هارد 500 دارم و توش اطلاعات زیادی دارم به نظرتون او هارد به هارد با یه هارد 1t از چه نوعی منظورم ساتا 6گیگ یا usb3 کنم که سرعت بالا داشته باشم یا اینو با یه هارد ssd نگه دارم بازم شرمنده اخه سیستم جمع کردن سخته
الان قیمت هارد بسیار بالاست و اگه 100% ضروری نیست و هارد دارید اصلا" توصیه نمیشه که هارد بخرید، میتونید یک ssd بخرید و ویندوز رو اون نصب کنید و هارد 500 رو هم داشته باشید.اقا در کاربلد بودن شما شکی نیست من یه هارد 500 دارم و توش اطلاعات زیادی دارم به نظرتون او هارد به هارد با یه هارد 1t از چه نوعی منظورم ساتا 6گیگ یا usb3 کنم که سرعت بالا داشته باشم یا اینو با یه هارد ssd نگه دارم بازم شرمنده اخه سیستم جمع کردن سخته
در مورد ssd هم پیشنهاد من ADATA S511 60G به قیمت 185 تومن هست.
اقا ما دیگه یه جورایی داریم سیستم رو نهایی میکنم یه نظر بندازید
mb:giga-z68xp-ud3r
cpu:core i7 2600k
vga:asus-atiRADEON EAH6870 or EVGA-geforce gtx 560ti
ram:corsar dch 8g 1600
pw:green gp885b
case:x3or?
cpu coler:ta 100t
حالا شما تو قطعاتی که من توش شک دارم کمک خواهشا کیس و خنک کننده رو مچ کنید و پاور هم واسه اور هم کافی پاشه
از اساتید فن بیان ما رو راهنمای کنند هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)