تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 31

نام تاپيک: تا ۲۰ تومان چی بگیرم خوبه؟

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

بین اونا 206 ای سی رو پیشنهاد میکنیم ولی 2 تا پیشنهاد دیگه هم هست . موتور TU5 و در عوض ماشین مسافرتی تر و فضای جا دار تر
    PARS LX TU5
    405 SLX TU5
    هر دو از لحاظ توانایی حرکتی یکی هستن . شاید SLX به خاطر یه مقدار سبک بودن بهتر باشه . یه مقدار فکر میکنم امکانات پارس بیشتر باشه .
    واقعا تنها موتور قبل اعتماد وسگ جون امروزی هست این موتور . مصرفشم بسیار عالیه . تو جاده 6 تا فکر کنم باشه تو شهر 8 تا نهایتا
    Last edited by Actros; 01-01-2012 at 10:42.

2. این کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه selejwest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوست عزیز هیچوقت بخاطر چیزی که خودت خوشت نمیاد دیگران رو گنراه نکن!!!
    صدای موتور؟؟ هرکسی که واقعا این 2تا ماشین داشته میدونه که صدایه موتور ال90 بیشتر داخل میاد!
    تکونهای زیاد روی دست انداز؟؟ حالا نسبت با 405 و پارس شاید بیشتر باشه ولی نسبت به ال90 که من داشتم خیر!(البته نمونه صندوقدار منظورمه)
    هندلینگ نامناسب؟؟ حتما ال90 هندلینگ عالیتری داره با اون ارتفاع و فرم ساده اتاقش؟
    گیرباکس افتضاح؟؟
    شما 206 داری؟ مبارکه ولی بفروش بره ال90 بگیر این همه هم به خودت سختی نده! چون 206 صدای موتورش زیاده اذیت میشی!هندلینگش نسبت به ال90 پایینه یوقت زبونم لال اتفاقی برات میوفته!نکون هم که زیاد میده صندلیشم که خوب نیست و برای مهره های پشتت بده این روزا هم که هزینه دکترو ... سر به فلک میکشه!
    قیمتشم که بالاست بفروش یه ال90 بگیر بقیشم بزن به زخم زندگی که این روزا همه درگیرن!
    یه 2تا از پست های قدیمیتونم ضمیمه میکنم امیدوارم یوقت بدتون نیاد!

اینم که از ارادت خاصی که به 206 دارین از قدیم:

و اما برای دوست عزیزی که تاپیک زدن!
    دوست عزیز هردو خودرو از بهترین خودروهای زیر 20 میلیون بازار هستن! درسته افت کیفیتی داشتن نسبت به سال ها قبل بخصوص در قسمت قطعات تزئیینات داخلی اما چه میشه کرد با همین حالت هم بازم از بقیه ماشین های زیر 20 میلیون سرترن! تندر ماشین عالی هست و فقط تنها چیزیش که ممکنه آدم رو مردد کنه تو خرید ظاهرش باشه
    اولاً با هيچكس با طعنه صحبت نكن كه زشترين خصلت ممكن تو همه فرهنگاست( اين از فرهنگت)
    درخصوص پست اولي كه كه از بنده نقل كرديد بايد بگم همون موقع با فاصله دادن لوله هاي بخاري كه به داشبورد ميخوردن رفع شد
    درخصوص پست دوم هم كه رو حرفم هستم و هنوز ميگم ماشين مناسبي البته با اين قيمت نيست و شما احتمالاً وكيل حقوقي يا بازارياب ايرانخودروييد كه اين عيبها رو نميبينيد
    بنده قصد قياس اين دو خودرو رو نداشتم كه شما بحث رو برديد تو باقاليا
    ١٨ميليون دادم كه به همون اندازه سواري بگيرم كه اينجور نيست حالا شما چرا خودش و ناراحت ميكني!!!؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من قبلا پژو glx و قبل از این سورن 206 مدل v8 داشتم ولی الان از این سورن خیلی راضیم سیستم ترمزش حرف نداره abs&edb جلو و عقب دیسکس هیدرولیک فرمونش عالیه از نظر راحتی تو رانندگی به نظر من خیلی خوبه سیستم aircondition کاملا الکترونیک شده و کنترلش عالیه و مجهز به سیستم صرفه جوییه اقتصادی شده تعادل وثبات ماشین تو جاده و سر پیچ ها خیلی خوبه سیستم صوتیش هم خوبه طراحی داشبوردش خیلی قشنگ شده یه چیزی تو مایه های مزدا 3 و مشکی رنگه و از نظر موتوری هم به نظر من خوبه من در مورد ام وی ام اطلاعاتی ندارم در ضمن به غیر از option هایی که داره تعدادی option اختیاری داره که میتونی سفارش بدی مثل کروز کنترل که من بستم 250000 هزار تومان و یه سری option دیگه که همشو تو سایت ایران خودرو میتونی ببینی و از نظر مقایسه با دوتا ماشین قبلیم به نظرمن این خیلی بهتره .

5. 2 کاربر از me_am76 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تشکر می کنم که توضیحات لازم رو دادند
    یعنی واقعا اینقدر سورن ای ال ایکس بهتر شده سیستم تهویه که اتومات هست چه جوریه ؟
    از 206 وی 8 و سورن معمولی چقدر بهتره ؟

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

از جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تشکر می کنم که توضیحات لازم رو دادند
    یعنی واقعا اینقدر سورن ای ال ایکس بهتر شده سیستم تهویه که اتومات هست چه جوریه ؟
    از 206 وی 8 و سورن معمولی چقدر بهتره ؟
    از 206 V8 به دلیل موتور XU7 که الان رو سورن ELX نصب شده عقب میوفته
    اما از سورن معمولی خیلی خیلی فراتر هست بدون شک.
    سورن ELX اگر با موتور EF7 یا TU5 به بازار بیاد اون وقت طرفدارانش چند برابر میشن
    و 206 ها با مشکل روبه رو میشن.
    البته یادمون نره خرید خودرو بستگی به ملاک های هر شخص داره.
    از نظر امکانات و کیفیت و به روز بودن تو محصولات ایران خودرو سورن ELX الان حرف اول رو میزنه زیر 20 میلیون

8. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دلم پیش ام وی ام هست ولی هر روز از سورن ای ال ایکس تعریف میشنوم.
    حسابی موندم چی بخرم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه selejwest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دلم پیش ام وی ام هست ولی هر روز از سورن ای ال ایکس تعریف میشنوم.
    حسابی موندم چی بخرم.
    ببينيد دوست عزيز شما بريد و هركدوم رو كه خوشتون اومد بخريد و اينقدر به اين فرومها دل نبند چرا كه هر كي هر ماشيني داره ازش تعريف ميكنه
    هردو ماشين فروش دست دوم خوبي ندارن كلاً ولي خب امتيازاتي هم نسبت به هم دارن كه بايد ديد شما كدام رو ترجيح ميديد
    من كه هميشه ميگم هر خريداري فروشنده است و اين ملاك انتخابم تو مواقع دودلي هستش
    بهرحال اين دست اون دست نكنيد وخودتون رو محروم نكنيد چرا كه نسبت به هم اينقدر سرتر نيستن كه با تحقيق بشه تصميم گرفت

11. این کاربر از selejwest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوباره ,خدمت دوستان عزیز میگم که من هیچ گونه قصد تبلیغ و تعریف نسبت به ماشین خودم رو ندارم و صرفا نظر خودم رو نسبت به دو ماشین قبلی که داشتم بیان کردم
    در مورد سیستم تهویه که دوست عزیز سوال کردن :کنترلش توسط پنل aircondition که نصب شده انجام میشه و میتونید
    کنترل ميزان هواي کابين، کنترل دماي داخل کابين، يخ‌زدائي و بخارزدائي رو خودتون توسط این پنل و با منوهای خیلی راحتش انجام بدید یا با زدن یک دکمه به حالت اتوماتیک قرار بدید وهمچنین کنترل دریچه ها هم رو با زدن یک دکمه روی این پنل میتونید کنترل کنید - در مورد موارد دیگر- سامانه هوشمند مركزي سورن ELX قابليت خود عيب‌يابي داره اگر مشكلي در سامانه هوشمند مركزي رخ بده مي توان سامانه را در حالت چك اتو ماتيك قرار داد كه به طور خودكار كليه اجزاء چك میشه و سپس سامانه قطعه معيوب را اعلام مي كنه

13. این کاربر از me_am76 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوباره ,خدمت دوستان عزیز میگم که من هیچ گونه قصد تبلیغ و تعریف نسبت به ماشین خودم رو ندارم و صرفا نظر خودم رو نسبت به دو ماشین قبلی که داشتم بیان کردم
    در مورد سیستم تهویه که دوست عزیز سوال کردن :کنترلش توسط پنل aircondition که نصب شده انجام میشه و میتونید
    کنترل ميزان هواي کابين، کنترل دماي داخل کابين، يخ‌زدائي و بخارزدائي رو خودتون توسط این پنل و با منوهای خیلی راحتش انجام بدید یا با زدن یک دکمه به حالت اتوماتیک قرار بدید وهمچنین کنترل دریچه ها هم رو با زدن یک دکمه روی این پنل میتونید کنترل کنید - در مورد موارد دیگر- سامانه هوشمند مركزي سورن ELX قابليت خود عيب‌يابي داره اگر مشكلي در سامانه هوشمند مركزي رخ بده مي توان سامانه را در حالت چك اتو ماتيك قرار داد كه به طور خودكار كليه اجزاء چك میشه و سپس سامانه قطعه معيوب را اعلام مي كنه
    راحتی صندلی ها در چه حدی هست ؟ از سورن معمولی بهتره؟

دوست عزیز نمی دونی اپکو براش روکش چرم داره یا نه و اگه داره چنده ؟
    اخه روکشش خیلی بی ریخته!
    این دو عکس رو همگی نگاه کنن وانصافا بگن کدوم قشنگ تره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من با تودوزی و داشبورد مشکی گرفتم این رنگ داشبوردش به نظرم قشنگ نیست

---------- Post added at 01:22 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------

لیست option های سورن elx رو از لینک زیر نگاه کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •