تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 29 از 29

نام تاپيک: داغ کردن کارت گرافیک 4870و6200 و قطع شدن تصویر(مشکل قلع مردگی )

داره خودمونی میشه lilibi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

[QUOTE=H.Operator;6575206]دوست عزیز حرارت دادن بیرون بدرد نمی خوره من 3 بار دادم برام حرارت دادن درست نشد تا روزی که خودم توی فر خونه بدون هیچ هزینه ای کبابش کردم و درست شد مث مرد(حالا که می خوای بیخیالش شی این راهو امتحان کن شاید دیدی باز زنده شد ! کافیه بزاریش توی طبقه وسط فر و دما رو هم بزاری روی 210 درجه سانتی گراد و بزاری 8-10 دقیقه کباب بشه که بوی لحیمش در بیاد فقط دقت کن باید همه قابو اینا رو از کارت جدا کنی و طوری بزاریش توی فر که پردازنده رو به پایین باشه)امتحان کن ضرر نمی کنی
    امشب میخوام این کار رو انجام بدم فقط اینکه پردازنده رو به پایین باشه یعنی چی؟
    یعنی مماس با سطح کف فر باشه یا به پشت برد روی کف فر قرار بگیره! که اگه اینطور باشه سطح پردازنده روی سطح فر باشه نمیشه چون خازن ها مانع میشن
    برای خازن ها اتفاقی نمی افته؟(ترکیدن!)
    و توصیه های احتمالی دیگه
    Last edited by lilibi; 27-10-2011 at 21:40.

2. این کاربر از lilibi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

آخرین تصاویر بدست آمده از وضعیت کارت گرافیک من و پخت در درون فر(با تشکر از مادرم):

که در حین عملیات طبخ کارت این قطعه ها جدا شدن:

البته فکر کنم اضافی بود که افتادن(الان تقریبا شده کارت 4850 با این وضعیت)

در ضمن فقط کافیه یک لحظه غافل بشید تا مادرتون دمای فر رو به 400 بالا ببره(دست گلش درد نکنه)
    پرونده کارت من هم بسته شد
    با تشکر از همه دوستان

4. این کاربر از lilibi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

امشب میخوام این کار رو انجام بدم فقط اینکه پردازنده رو به پایین باشه یعنی چی؟
    یعنی مماس با سطح کف فر باشه یا به پشت برد روی کف فر قرار بگیره! که اگه اینطور باشه سطح پردازنده روی سطح فر باشه نمیشه چون خازن ها مانع میشن
    برای خازن ها اتفاقی نمی افته؟(ترکیدن!)
    و توصیه های احتمالی دیگه
    گفتم که طبقه وسط فر بزار طوری که خازنها رو به پایین باشن نه اینکه طبقه پایین پیش شعله ها باشه !!
    آخرین تصاویر بدست آمده از وضعیت کارت گرافیک من و پخت در درون فر(با تشکر از مادرم):
    که در حین عملیات طبخ کارت این قطعه ها جدا شدن:
    البته فکر کنم اضافی بود که افتادن(الان تقریبا شده کارت 4850 با این وضعیت)
    در ضمن فقط کافیه یک لحظه غافل بشید تا مادرتون دمای فر رو به 400 بالا ببره(دست گلش درد نکنه)
    پرونده کارت من هم بسته شد
    با تشکر از همه دوستان
    متوجه نشدم چرا اینا جدا شدن مگه دما رو چقدر بردید بالا که این بلا سرش اومده ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

گفتم که طبقه وسط فر بزار طوری که خازنها رو به پایین باشن نه اینکه طبقه پایین پیش شعله ها باشه !!

متوجه نشدم چرا اینا جدا شدن مگه دما رو چقدر بردید بالا که این بلا سرش اومده ؟
    بله طبقه وسط گذاشتم و خازنها رو به پایین بودن
    گفتم که مادر گرامی من به این دلیل که اپراتور فر میباشند قرار بود دما 200 درجه باشه که گذاشت رو 400

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

برنامه hwinfo32 رو دان کنید بعدشم یک عکس از تپ sensor برنامه اینجا قراربدین کیس خودتونم با هوای فشرده گردگیری کردین

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

یه اسکرین سیوری به نام Fire Element Screensaver 1.2 تصاویر گرافیکی متحرک هست که با شعله آتش ساخته شده
    احتمالا به همون دلیل که شعله آتش هست گرافیک داغ میکنه
    من هم مشکوک شدم به اسکرین سیور که زیادی کار میکشه از گرافیک مثل 3D Mark هست احتمالا
    آره احتمالآ به همین خاطره که این بلا سرش اومده
    بله طبقه وسط گذاشتم و خازنها رو به پایین بودن
    گفتم که مادر گرامی من به این دلیل که اپراتور فر میباشند قرار بود دما 200 درجه باشه که گذاشت رو 400
    400 درجه
    خیلی زیاده چطور خود gpu جدا نشده
    X_X

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

آره احتمالآ به همین خاطره که این بلا سرش اومده

400 درجه
    خیلی زیاده چطور خود gpu جدا نشده X_X
    درسته اسکرین سیور خیلی زیبا و البته خیلی سنگین و گرافیک خور هست
    اگه یه کم دیر تر متوجه میشدم اون هم احتمالا جدا میشد
    به خیال خودش که تو تایم 8 -10 دقیقه که گذاشتم 200 درجه کمش هست که تا بیاد فر گرم بشه
    از خودم ناراحت شدم که چرا خوب مدیریت نکردم این برنامه رو و کاش میتونستم نتیجه میگرفتم(چون خیلی لذت بخش میشد)
    خوب نشد دیگه این هم تجربه ای بود
    ممنون از شما دوست عزیز بابت راهنمایی هاتون
    Last edited by lilibi; 28-10-2011 at 12:33.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

درسته اسکرین سیور خیلی زیبا و البته خیلی سنگین و گرافیک خور هست
    اگه یه کم دیر تر متوجه میشدم اون هم احتمالا جدا میشد
    به خیال خودش که تو تایم 8 -10 دقیقه که گذاشتم 200 درجه کمش هست که تا بیاد فر گرم بشه
    از خودم ناراحت شدم که چرا خوب مدیریت نکردم این برنامه رو و کاش میتونستم نتیجه میگرفتم(چون خیلی لذت بخش میشد)
    خوب نشد دیگه این هم تجربه ای بود
    ممنون از شما دوست عزیز بابت راهنمایی هاتون
    آره برای هر کسی پیش میاد دوست عزیزم این تصور که شاید 200 کمه تا بیاد گرم بشه ولی بیشتر عملیات ذوب شدن و احیا قلع توی زمان 7-8 دقیقه هست که انجام میشه دمای خیلی زیادیه فدای سرش ولی کاش 200 بود نتیجش جالب میشد.
    خواهش می کنم دوست عزیزم وظیفم بود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ن هم کارت گرافیک ATI 4870 HD SAPPHIRE دارم . مدتی است که تصویر شطرنجی می شود . خطوط سیاه روی نوشته ها را می گیرد . تصویر چند قسمتی می شود . اشکال از آنجا شروع شد که یک صدایی شبیه به گرفتگی پروانه فن به یک جایی می آمد . از آنجا که کیس توی جای کامیپوتر میز است خیلی به آن دقت نکرده بودم .یک روز کیس را از جایش کشیدم بیرون تا صدا را بررسی کنم . با ز هم چیزی دیده نشد . کامپیوتر را دوباره راه اندازی کردم تا علت صدا را ببینم . دیدم فن کارت گرافیک راه می افتد و پس از بالا آمدن سیستم می ایستد . باز دوباره کار می کند و می ایستد . با دست یک تکانی به فن دادم . دیدم راه افتاد و منشا صدا پیدا شد. کارت را باز کردم . دیدم فن خودش را از محور آزاد کرده و افتاده روی قاب دور فن و به همین علت صدا ایجاد می شود . قاب دور فن را باز کرده و قسمتی که روی فن را می پوشاند را با کارد تراشیدم . دوباره روی GPU خمیر ZP heatsink compoundزدم ( اندازه یک سرنگ انسولین که حدود 2 سی سی خمیر دارد به قیمت 800 تا 1000 تومان ) از آن موقع این شطرنجی شدن شدن تصویر و ایجاد خطوط سیاه روی تصویر ایجاد شد . خمیر را پس از تمیز کردن سطح GPU از یک کنار شروع به ریختم خمیر کردم و یک لایه نازکی را روی ان ایجاد کردم . قاب را بسته و کارت را جا زدم . سیستم را راه اندازی کردم . همه چیز خوب بود و مشکل شطرنجی شدن تصاویر هم برطرف شد . ولی یک مشکل ایجاد شد کامپیوتر بعد از 10 تا 15 دقیقه خاموش می کرد . گفتند اتصالات را چک کنم . دوباره کارت را درآوردم . دیدم سوکت فن جا نحورده بود . دوباره جا زدم و کارت را قرار دادم . دیدم دوباره تصاویر شطرنجی شده است . کارت را بیرون آورده . دوباره خمیر زدم . یکی از کاربران در یک سایتی گفت به احتمال زیاد مربوط به خمیر سرامیکی است که استفاده کرده اید . ایشان گفتند از خمیر سرامیکی مرغوب مثل ترمال تیک,وarctic,zero term و... استفاده کنید . اگر خوب شد که هیچ ولی اگر نشد بعلت اینکه دمای زیاد بهش وارد شده دیگر کارکرد سابق را نخواهد داشت و باید بفکر یک کارت دیگر باشم .من در مشهدم . دو مجتمع فروش قطعات کامپیوتر را سر زدم ولی هیچکدام نداشتند و همه از مارک ZP heatsink compound ساخت چین داشتند و می گفتند در بستن سیستم از همین نوع خمیر استفاده می کنند این خمیر تا 201 درجه سانتیگراد مقاومت حرارتی دارد. به ناچار از همان خریدم این کار را 8 مرتبه انجام دادم . دفعه آخر خمیر را در وسط ریختم و پس از بستن خودش تمام سطح GPU ار پر می کند اینطوری یکنواخت تر در می آمد . کارت را جا زدم ولی باز هم شطرنجی بود . یک مدتی کار کرد و خودش خوب شد و تمام نقاط شطرنجی و پیکسهای رنگی تصویر رفت . ولی دوباره پدیدار شد . الان هم که این نوشته را می نویسم تصویر خوب شده و بعد از مدتی دوباره شطرنجی می شود.
    با نرم افزار اورست دمای CPU,GPU به شرح زیر است . در تصویر دوم قاب کیس را برداشتم و یک پنکه خانگی پسبیده به دیوار کیس روی دور کند روشن کردم . دمای GPU Diode mem IO ده درجه پایین آمد ولی تغییری در بر نداشت .

Last edited by minero; 22-12-2011 at 11:38.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

10

من هم کارت گذاشتم توی فر و جواب داد الان که بدون مشکل داره کار میکنه البته اخطار به دوستانی که میخوان این کارو بکنند خیلی احتیاط کنید دما از 210 بالاتر نره و اینکه فقط سیستم حرارتی بالای فر رو فعال کنید و در فرتون رو هم نیم باز بزارید ولی بازم قول نمیدم مشکلی براتون پیش نیاد چون تحمل هر کارتی با کارت دیگر فرق داره آخر بگم کارت بعد 10 دقیقه به قدری داغ بود که وقتی نوک انگشتم گذاشتم روش به میلی نکشید 1 تاول گنده زد
    Last edited by bhrooz555; 27-05-2013 at 00:41.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •