تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 33

نام تاپيک: گیرنده دیجیتال برای تلویزیون قدیمی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام ما یه تلویزیون قدیمی پاناسونیک داریم وقتی دستگاه دیجیتال رو بهش وصل میکنیم تصویرش بنفش و زرد میشه مشکل از کجاست لطفا راهنمایی کنید؟با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ا عرض سلام
    یک تلویزیون supra stv-1251 پرتابل سیاه - سفید "4.5 دارم که بسیار قدیمی و کم کارکرد است .تلویزیون فقط ورودی جک انتن 75-300 اهم داره . سوالی که دارم اینه که میشه برای این به یه نحوی از تبدیل AV استفاده کرد ؟ یعنی میشه با تغییراتی 3 فیش بهش وصل کرد یا خیر
    (((لینک عکس پشت تلویزیون ضمیمه کردم )))

overpic.net/viewer.php?file=xslalv2js8zmnkmezhbw4.jpg

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ا عرض سلام
    یک تلویزیون supra stv-1251 پرتابل سیاه - سفید "4.5 دارم که بسیار قدیمی و کم کارکرد است .تلویزیون فقط ورودی جک انتن 75-300 اهم داره . سوالی که دارم اینه که میشه برای این به یه نحوی از تبدیل AV استفاده کرد ؟ یعنی میشه با تغییراتی 3 فیش بهش وصل کرد یا خیر
    (((لینک عکس پشت تلویزیون ضمیمه کردم )))

overpic.net/viewer.php?file=xslalv2js8zmnkmezhbw4.jpg
    دوست عزیز
    شما باید از مبدل تصویری RF به AV تلویزیون قدیمی استفاده کنید . که مدلهای مختلفی دارد و شما اگر در تهران هستیدمی توانید از میدان امام خمینی پاساژ فتوت یا همان اطراف و یا خیابان جمهموری نرسیده به علاالدین پاساژ امجد تهیه کنید و یا از جاهای که وسایل الکترو نیکی و الکتریکی که صوتی و تصویری دارند

Last edited by matinpour; 20-10-2016 at 14:18.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

تشکر از پاسخگویی شما
    این خروجی RF کابل کواکسیال انتن بهش میخوره درسته ؟
    پشت تلویزیون فقط جک داره که انتن های سیار که دوال هستن بهش میخوره دقیقا یه همچین چیزی
    terapeak.com/worth/leviton-antenna-adapter-for-portable-tv-s-300-75-ohm-c5227/231714694513
    آیا باید اون RF هم دوباره تبدیل کنم ؟؟؟
    Last edited by charger 69; 20-10-2016 at 15:21.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

تشکر از پاسخگویی شما
    این خروجی RF کابل کواکسیال انتن بهش میخوره درسته ؟
    پشت تلویزیون فقط جک داره که انتن های سیار که دوال هستن بهش میخوره دقیقا یه همچین چیزی
    terapeak.com/worth/leviton-antenna-adapter-for-portable-tv-s-300-75-ohm-c5227/231714694513
    آیا باید اون RF هم دوباره تبدیل کنم ؟؟؟
    دوست عزیز
    این خروجی RF کابل کواکسیال انتن بهش میخوره درسته ؟ بله

بله شما می توانید یک نری RF با سیم به آن فیش وصل کنید و با مبدل آن را به AV تبدیل کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

دوست عزیز
    شما باید از مبدل تصویری RF به AV تلویزیون قدیمی استفاده کنید . که مدلهای مختلفی دارد و شما اگر در تهران هستیدمی توانید از میدان امام خمینی پاساژ فتوت یا همان اطراف و یا خیابان جمهموری نرسیده به علاالدین پاساژ امجد تهیه کنید و یا از جاهای که وسایل الکترو نیکی و الکتریکی که صوتی و تصویری دارند

سلام
    خسته نباشید
    یه تلویزیون سونی 21 اینچ قدیمی تری نیترون که خیلی تلویزیون با کیفیتی هست به دستم رسده البته کنترل نداره و باید از همین تبدیل برای پخش گیرنده دیجیتال و غیره استفاده کنم
    حالا سوالم اینجاست که این دستگاه خودش برق مصرف میکنه و مصرف برقش به نظرتون زیاد نیست؟
    سوال بعد اینکه این رو وصل کنیم کیفیت تصاویر چقدر افت میکنه و کیفیت چه طوره
    با تشکر
    Last edited by internet; 04-11-2016 at 01:04.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    خسته نباشید
    یه تلویزیون سونی 21 اینچ قدیمی تری نیترون که خیلی تلویزیون با کیفیتی هست به دستم رسده البته کنترل نداره و باید از همین تبدیل برای پخش گیرنده دیجیتال و غیره استفاده کنم
    حالا سوالم اینجاست که این دستگاه خودش برق مصرف میکنه و مصرف برقش به نظرتون زیاد نیست؟
    سوال بعد اینکه این رو وصل کنیم کیفیت تصاویر چقدر افت میکنه و کیفیت چه طوره
    با تشکر
    دوست عزیز
    شما می توانید کنترول آن را هم از میدان امام خمینی تهیه کنید و در ضمن بله خود مبدل با برق کار می کند و مصرف خیلی ناچیز دارد و افت تصویر ندارد یا خیلی محسوس ممکن است تاثیر داشته باشد.

8. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

دوست عزیز
    شما می توانید کنترول آن را هم از میدان امام خمینی تهیه کنید و در ضمن بله خود مبدل با برق کار می کند و مصرف خیلی ناچیز دارد و افت تصویر ندارد یا خیلی محسوس ممکن است تاثیر داشته باشد.
    ممنون
    نه شیراز هستم شیراز هم همه چی پیدا میشه
    تاریخ عضویتم رو که دیدم تعجب کردم!
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

دوست عزیز

سلام
    این مدل سمت راست که جعبه اش آبی رنگ هست در شیراز تهیه کردم به قیمت 10000 تومن متصل هم کردم ولی یه مشکلی دارم یه خورده صدا جالب نیست و تنظیمات تلویزیون هم زیاد نداره تلویزیون sony 21 مدل 3 نیترون
    تصویر هم زیاد جالب نیست ولی بد هم نیست ولی صدا تو دماغیه یه جورایی روی خیلی از کانال ها زدم تنظیم بشه و بهترین رو آوردم که از همه صاف تر و بهتر بود و اصلی بود
    الان باید چیکار کنم

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    این مدل سمت راست که جعبه اش آبی رنگ هست در شیراز تهیه کردم به قیمت 10000 تومن متصل هم کردم ولی یه مشکلی دارم یه خورده صدا جالب نیست و تنظیمات تلویزیون هم زیاد نداره تلویزیون sony 21 مدل 3 نیترون
    تصویر هم زیاد جالب نیست ولی بد هم نیست ولی صدا تو دماغیه یه جورایی روی خیلی از کانال ها زدم تنظیم بشه و بهترین رو آوردم که از همه صاف تر و بهتر بود و اصلی بود
    الان باید چیکار کنم
    دوست عزیز
    معمولا هم این طور است ممکن است مبدل شما هم نویز داشته باشد و بعضی از این مبدلها گرانتر و این که نویز نداشته و کیفیت بهتری نیز دارد.مانند مدل مشکی رنگ در پایین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •