تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 27 از 27

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید dell یا asus ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

باز هم حرفهای خنده دار در این فروم: "خروجی سه بعدی" گویا این کمپانی معظم دل دست از ادعاهای مسخره بر نمیداره
    همه لپ تاپهایی که گرافیک gt540 به بالا و خروجی hdmi دارند (که اکثر لپ تاپهای موجود در بازار دارند) امکان اتصال به تلویزیونهای سه بعدی و استفاده از NVIDIA 3DTV Play را هم دارند
    ایسوس اولین کمپانی بود که روی لپ تاپهاش
    3DTV Play را گذاشت
    تی وی تیونر اینترنال هم یک چیز بیخود و بی کیفیته که احتمال خرابیش خیلی زیاده، تیونر usb با کیفیت بسیار بهتر قیمت کمی داره
    به نظر بسیاری این l502 بسیار زیبا شباهت زیادی به جعبه آچار داره

و اما پیشنهاد من به شما دوست عزیز:
    شما اولا مث اینکه این لپ تاپو از نزدیک حتی ندیدید.
    پیشنهاد می کنم در مورد چیزی که میخواید صحبت کنید قبلش اطلاعات درستی در مورد اون پیدا کنید و بعد صحبت کنید یا مث دوست عزیزمون zilevens محترمانه بپرس وگرنه چیزی نگید سنگینترید. منظورم من پورت hdmi نبود اون پورت بالا رو میگم.
    تی وی تیونرش هم سیگنال دیجیتال رو میگیره و هم آنالوگ. نظر الکی درباره ی خرابیش ندید خیلی بهترید و خودتونو مسخره نمی کنید.
    Last edited by farhad moradi; 31-10-2011 at 13:23.

آخر فروم باز F R E E M A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    NEVERLAND

پيش فرض

و اما پیشنهاد من به شما دوست عزیز:
    شما اولا مث اینکه این لپ تاپو از نزدیک حتی ندیدید.
    پیشنهاد می کنم در مورد چیزی که میخواید صحبت کنید قبلش اطلاعات درستی در مورد اون پیدا کنید و بعد صحبت کنید یا مث دوست عزیزمون zilevens محترمانه بپرس وگرنه چیزی نگید سنگینترید. منظورم من پورت hdmi نبود اون پورت بالا رو میگم.
    تی وی تیونرش هم سیگنال دیجیتال رو میگیره و هم آنالوگ. نظر الکی درباره ی خرابیش ندید خیلی بهترید و خودتونو مسخره نمی کنید.
    این پیشنهادات برای خودت خوبه که فروشنده ای و باید اطلاعات عمومیت حداقل کامل باشه
    اول برو اسم اون پورت بالا و کاربردش را یاد بگیر بعد تبلیغات الکی بکن
    تیونر اینترنال هم اگر چیز خوبی بود و مشکلی نداشت روی هر لپ تاپی میگذاشتن چون قیمتی نداره
    حالا ما خودمون را مسخره کردیم شما که خیلی بزرگواری دیگه به رومون نیار!

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

این پیشنهادات برای خودت خوبه که فروشنده ای و باید اطلاعات عمومیت حداقل کامل باشه
    اول برو اسم اون پورت بالا و کاربردش را یاد بگیر بعد تبلیغات الکی بکن
    تیونر اینترنال هم اگر چیز خوبی بود و مشکلی نداشت روی هر لپ تاپی میگذاشتن چون قیمتی نداره
    حالا ما خودمون را مسخره کردیم شما که خیلی بزرگواری دیگه به رومون نیار!
    این یه Mini-DisplayPort که بیشتر هم روی مک بوک هست. و همچنین اولین بار روی مک بوک اومده. و دارای پهنای باند خیلی بالاتری هستن و با رزولوشن میتونه پخش کنه در نتیجه برای نمایش فیلم های خیلی با کیفیت مناسب ترند. مث فیلم های 3D بالاتری .
    یعنی این پورتم چون رو هر لپ تاپی نیست چیز الکیه و خوب نیست؟؟
    Last edited by farhad moradi; 31-10-2011 at 14:20.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    NEVERLAND

پيش فرض

این یه Mini-DisplayPort که بیشتر هم روی مک بوک هست. و همچنین اولین بار روی مک بوک اومده. و دارای پهنای باند خیلی بالاتری هستن و با رزولوشن میتونه پخش کنه در نتیجه برای نمایش فیلم های خیلی با کیفیت مناسب ترند. مث فیلم های 3D بالاتری .
    یعنی این پورتم چون رو هر لپ تاپی نیست چیز الکیه و خوب نیست؟؟
    من برای اطلاعات عمومی خودت گفتم ببین چیه نه اینکه برای من توضیح بدی
    mini display port یکی از ابداعات بیخود و بی استفاده ای بوده که اپل بیشتر بکار برده و در این چند سال اصلا مورد توجه قرار نگرفته
    در نهایت
    برای استفاده از این پورت باید تبدیل hdmi استفاده بشه که کیفیت خوبی نخواهد داشت
    hdmi 1.4 جوابگوی همه نیازهای فعلی هستش حتی نمایشگرهای بالاتر از full hd
    سوال: این اصطلاح خروجی سه بعدی که اینقدر تبلیغش را میکنی کجا شنیدی؟ از تبلیغات زیگوراته؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

mini display port یکی از ابداعات بیخود و بی استفاده ای بوده که اپل بیشتر بکار برده و در این چند سال اصلا مورد توجه قرار نگرفته
    در نهایت برای استفاده از این پورت باید تبدیل hdmi استفاده بشه که کیفیت خوبی نخواهد داشت
    سوال: این اصطلاح خروجی سه بعدی که اینقدر تبلیغش را میکنی کجا شنیدی؟ از تبلیغات زیگوراته؟
    واییییی چه خبره اینجاااا
    بحث و نقد خوبه ولی کل کل و دست انداختن هم دیگه خوب نیست.... اساتید از شما بعیده!!!!
    نکنید این کارارو... ما هم یاد می گیریم...دی:
    من خودم به شخصه ایسوزو ترجیح می دم... کانفیگ خوبی داره
    با این که قیافه نداره ولی از این مدل دل که سرتره

کیفیت این مدل دل هم از دست دل در رفته و خوب در اومده وگه نه بقیه مدلاش مالی نیستن

6. 2 کاربر از farshid_nanazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

در نهایت
    برای استفاده از این پورت باید تبدیل hdmi استفاده بشه که کیفیت خوبی نخواهد داشت

ترجیح میدم با امثال شما ( که البته تو این سایت خیلی کمن ) که اهل بحث و گفتگو نیستن بحث نکنم.
    یه جا سوال میپرسی جواب میگیری میگی جواب نخواستم و مسخره تر از اون فعلا همه ی تکنولوژی ها رو زیر سوال بردید.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    NEVERLAND

پيش فرض

ترجیح میدم با امثال شما ( که البته تو این سایت خیلی کمن ) که اهل بحث و گفتگو نیستن بحث نکنم.
    یه جا سوال میپرسی جواب میگیری میگی جواب نخواستم و مسخره تر از اون فعلا همه ی تکنولوژی ها رو زیر سوال بردید.
    راستش من خیلی هم اهل گفتگو نیستم ولی بعضیها دوست دارن همه پستها را جواب بدن
    حالا یک پورت بیخود و بی استفاده شد همه تکنولوژیهای روز دنیا! چیزی که در همه جا بهش مگین useless من چرا باید تعریفشو بکنم
    خیلی تکنولوژیها بودن که چون مورد استقبال قرار نگرفتن دیگه روی سیستمها دیده نمیشن مثل ieee 1394
    در این تاپیک به اندازه کافی در این مورد بی ارزش بحث شد امیدوارم در تاپیکهای آینده بحثهای بهتری باشه

9. این کاربر از F R E E M A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •