خب این انتخاب که نباید انقدر سخت باشه . . . اگه به کانفیگ بالا نیاز داری ایسوس اگر هم به سخت جوبی و عمر طولانی نیاز داری , z570
خب این انتخاب که نباید انقدر سخت باشه . . . اگه به کانفیگ بالا نیاز داری ایسوس اگر هم به سخت جوبی و عمر طولانی نیاز داری , z570
سخته دیگه چون امروز رفتم بگیرم
leno z570 ci7
قیمتش 1580 تومان بود.با یه موس یه کیف و یه نود 32 یک ساله!
فقط بلوری نداشت که اونم ببینم میتونم حلش کنم
و
hp 4530 ci7 vga2490 ram8 hdd 750
به قیمت 1500 فیکس.
و سری n ایسوزم که 1500 هست تقریبا.
حالا آدم واقعا میمونه کدومو بگیره
من میخواستم n53 بگیرم ولی یه سری از دوستان مطرح کرده بودند که با توجه با کارت گرافیک بالای اون ولی بازم تو بعضی از بازیها کم میاره و منو مردد کرد تو گرفتنش..حتی یکی از دوستان مطرح کرده بود که برای بازی مناسب نیست و باید کنسول بخری بجای لپ تاب
نظز شما چیه دوستان...
کلا لپتاب برا بازی نیست. شما نمی تونی انتظار فراوانی از لپتاب داشته باشی. حتا لپتاب های خیلی گرون مخصوص گیم هم تو بعضی از بازیا کم میارن چه برس به این لپتاب های مالتی مدیا.
در کل تو رنج قیمت 1.5 میلیون بهترین گرافیک که گیرتن میاد 540 و 550 و یا 630 هست و اون هم با سی پس یو i5
z570 usb3 نداره ولی 4530 داره.
ببین منم مشکل تورو داشتم بین این 2 تا برند مونده بودم تو سری n ایسوس صفحه کلیدش تخت هست و اصلا قشنگ نیست و تایپ کردن باهاش مشکله و صفحه کلید و زیباییش واسم مهم بود چون وقتی لپتاپ رو باز میکنی چشمت به صفحه کلید هست و اینجوری واقعا میخورد تو ذوقم ببین اگه صفحه کلید اصلا واست مهم نیست برو ایسوس بردار هر کدوم مزایا و معایبی دارن من آخرش با صفحه کلید ابم تو یه جوب نرفت رفتم لنوو گرفتم همین مدل الانم پشیمون نیستم که چرا ایسوس نگرفتم و از لنوو کاملا راضیم
هر دفعه در لپتاپ رو باز میکنم صفحه کلید زیبا و فوق العاده لنوو رو میبینم خدا رو شکر میکنم که ایسوس نگرفتم
حالا ببین سلیقه خودت چیه چی واقعا برات اولویت داره به این توجه کن که بعدا پشیمون نشی
سلام رفیق
ممنونم از پاسختون.شما درست میگید
رفتم دیدم واقعا لنو زیباتره.ایسوس شبیه اسباب بازیه یجورایی
تعجب میکنم چطور یه صفحه کلید خوشکل نمیتونن طراحی کنن؟
لنو انتخاب قطعی منه
تو ci7 دوتا کانفیگ بیشتر نداره.
یدونه بلوری یدونه بدون بلوری
تفاوت قیمتشونم حدود 60 تا 80 تومنه.
حالا اینجا تو رشت بدون بلوری دارن ولی نتونستم بگیرم.یعنی میترسم پشیمون بشم چرا بلوری نگرفتم.
به نظرتون ارزش داره؟
آخه این پل تاپ که میگن خیلی سفت و محکمه و عمرش زیاده.منم سی پی یو و گرافیکو رمو هاردم تا 6 سالم اعتبار داره و قویه.فقط ممکنه اون موقع بلوری تو بازار زیاد باشه و جای dvd رو گرفته باشه که اونوقت اونجا پشیمون میشی!
سه شنبه یکی داره هردوتا کانفیگشو سفارش میده بیاره.
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعدش رنگ نقره ای خوشکل تره یا مشکی؟مشکلیش مایل به قهوه ایه که!
سلام اقا من مثل ... موندم بین چند تا مدل یه کمکی کنید مشکل ما حل شه z570 یا A53sm یا dv6-6c50
کانفیگشونم بترتیب:1- 2.2ci7- 6gb ram - gforce 540 2gb
2- 2.2ci7- 8gb ram- gforce 630 2gb
سلام رفیق
من در مورد بلوری یه چیزی شنیدم که کلا ازش منصرف شدم، اونم اینکه، اگه یه خوره خش رویه DVD یا CD باشه یا اصلا اونو نمیخونه یا نصفه نیمه میخونه!!! چند نفر هم این موضوع رو تأیید کردن!حالا اینجا تو رشت بدون بلوری دارن ولی نتونستم بگیرم.یعنی میترسم پشیمون بشم چرا بلوری نگرفتم.
هر وقت گرفتی قیمت و آدرس مغازه رو واسم اگه تونستی پخ کن (اگه رشت گرفتی) شاید منم همین مدل رو گرفتم! ( از ایسوس که دیگه ناامید شدم، ایسر هم...، ولی این لوونو هم قشنگه و هم کیفیت خوبی داره، ولی نمیدونم اگه بگیرمش به خاطر برندش پشیمون نمیشم؟؟؟!! البته برند زیاد مهم نیست ولی خلاصه .... ، باهاش کار هم نکردم ولی با اون دو مدل قبلی کار کردم؛ خلاصه اینقدر تویه فروم سوال پرسیدی منم به شک انداختی!
) واقعا انتخاب یه لپ تاپ خوب سخته!
![]()
من که از ایسوس منصرف شدم.
فقط اچ پی سری 6000 و در آینده سری 7000 چشممو گرفته
و اون یکی هم لنو سری y چشممو گرفته که اصلا پولشو ندارم.
از تعریفایی که از لنو شنیدم عاشق همین لنو شدم.اچ پی رو هم بیخیال شدم
اصلا به فرض که اچ پی بهتر باشه.این همه ملت ایسوس ایسر دل اچ پی ام اس آی توشیبا و ... دارن.هرکدوم یه نقصی دارن.
باز این انتخابی که ما کردیم ظاهرا نقص قابل توجهی نداره.و مشکل مارو حل میکنه و مطمئنا ازش راضی خواهیم بود.تا اونجایی که گرافیکشم قویه پس دیگه حله.پردازندشم که سونه.رمشم فعلا 6 و ارتقا هم میتونی بدی.
یخورده توقعاتمونو بیاریم پایین حله.این که اگه مشکلی داشت یا نقصی تو صفحه نمایش و ... دیدیم نشینیم غصه بخوریم.همسایمون پول نون شب نداره بابا.بعد ما داریم لپ تاپ میگیریم نزدیک 2 میلیون.خدایا ببخش مارو.
ببخشید بی ربط اگه بود
پستای منو ببینید تو فروم چقد تحقیق کردم.
الان تنها انتخابم همین لنو هست و یکمم سری 6 اچ پی.
این نظراتم اصلا تخصصی نبود.و خیلی خوشبینانه گفتم.ضمن اینکه همین خوش بین بودنم تاثیر مثبت داره اگه با اطلاعات کافی باشه.
اما انتخابم نتیجه پرسجو از دوستان متخصص و کاربرای لپ تاپا بود.
بلوری رو ممنونم که گفتی.اصلا دلیل نخریدنم همین بلوری بود که گفتم فردا سفارش بدم بیارن.فرقش از 60 تا 80 تومنه.
البته اگه تفاوتش زیاد نبود میگم حتما بلوری بدن.چون 3 سال دیگه فک کنم فیلما با بلوری عرضه بشن.
البته یچیم هست.اینکه من اصلا سی دی نمیخرم.همش دانلود و با فلش انتقال میدم.نیازی به بلوری هم ندارم.فک کنم بدون بلوری بگیرم بهتره.
نه بابا ، با توصیفاتی که چنتا از دوستان با تجربه اینجا کردند من تصمیمم برای خرید قطعی شده.
فقط نمیدونم چیکار کنم که تخفیف زیادی بدن.4 تا نمایندگی تو رشت داره.
به نظرت روراست بهشون بگم هرکدومتون ارزون تر داد از همون میگیرم؟؟؟
چون هیچی نمیتونن کم کنن.جعبش پلومپه و خیالم راحت.نود 32 رو گفتم پس بدم چقد کم میکنی گفتش نزدیک 20 تومن.به زورررررررررررررررر
کیفشم کوله نیست معمولیه لنو هست.
فقط نمیدونم چرا با اینکه 1500 میلیون خرید داریم میکنم باز هیچ براشون مهم نیست.تحویل نمیگرین اصلا.
Last edited by arashlolos; 18-06-2012 at 13:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)