دوست عزیز ، حداقلش اینه که میشه با این گوشی تماس گرفت ، اس ام اس زد و...X8 من رفتم یه متن توش تایپ کنم میترکید :| کانتکت رو باز میکردم 10 دقیقه بعد نشون میداد گزینه ها رو
![]()
دوست عزیز ، حداقلش اینه که میشه با این گوشی تماس گرفت ، اس ام اس زد و...X8 من رفتم یه متن توش تایپ کنم میترکید :| کانتکت رو باز میکردم 10 دقیقه بعد نشون میداد گزینه ها رو
![]()
خیلی خوب میشه اندروید تو رنج زیر 200 هم گوشیاش زیاد بشه الان مردم میرن 6303 نوکیا میخرن 200
اینکه شما نتونستی باهاش کارکنی یا گوشی ای که گرفتی مشکل داشت دلیل بر بد بودن x8 نیست
میتونی بری یه نگاه به رامها و نتیجه تست هاش بندازی
در این رنج قیمت x8 همچنان بهترین انتخاب هست بدون تردید!
Last edited by nihilnigritude; 22-12-2011 at 21:25.
سلام به همگی
من چند هفته پیش چندین روز متوالی و پشت سرهم پیگیر قیمت این گوشی بودم که اوضاع از این قرار بود:
روز اول 200 هزار تومن
روز دوم 180
روز سوم 185
روز چهارم 190
و بالاخره روز پنجم 195 هزار تومن
اما من که در نهایت بد شانسی قصد خرید این گوشی رو داشتم ، با یک حساب سر انگشتی به این نتیجه رسیدم که اگه بتونم یکی دو ماه دیگه دندون رو جیگر بذارم و صبر کنم قیمت این گوشی هم (با روزی 5 هزار تومن افزایش) به پای Galaxy S و یا حتی Galaxy S2 میرسهو اون وقته که این گوشی واقعا ارزشمند میشه(با پولی که پاش میدید
) و دیگه این احساس بهتون دست نمیده که یه اسباب بازی پلاستیکی آندرویدی
تو دستتون دارید!!!
در حر حال به نظر من سیاست تولید کنندگان این نوع گوشیها(با امکانات بسیار کم و محدود) این است که افراد کم درآمد و با قدرت خرید پایین نیز بتوانند گوشی هوشمند داشته باشند(وگرنه دیگر دوران استفاده از صفحه نمایشهای با رزولوشن 240x320 و دوربین 2 مگاپیکسل به سر آمده)
قیمت این اسباب بازی آندرویدی هم به نظرم بیشتر از 160 هزار تومان غیر منطقی است و ارزش خرید ندارد ، هر چند منتظر عرضه این گوشی در بازار های داخلی بودم اما با توجه به قیمت زیادش منصرف شدم
در مورد قیمت گذاری این گوشی در کشور هم ، فقط میتوانم برای این اقتصاد(که تحت تاثیر ارز های خارجی بسیار متلاتم و بی ثبات میباشد) ابراز تاسف کنم
ببخشید که سرتون رو درد آوردم.
در ضمن قیمت این گوشی با گارانتی پارس مایکروتل فراتر از این حرفاست(مثلا تو شهر ما 210 هزار تومنه)
Last edited by behnam129; 05-01-2012 at 09:52.
من خودم جیو گرفتم 275 تومن.یه بابایی قیمت اینو گفت 260 تومن!! رسما دوتا شاخی که رو سرم سبز شد و دید.گفتم بابا من ده تومن بزارم روش میتونم فیت بگیرم که دوربینش پنجه! گفت دوربین اینم پنجه خوب!!! گفتم مرد حسابی من خودم جیو دارم دوربینش 3.2 !تو اینو میگی 5! جعبه گوشی رو آورد گفت آخی...دوربینش دوه!بدبخت گوشی که داشت می فروخت رو نمیشناخت!!
چطوره گوشی/از ایکس 8 بهتره؟
قیمت روز این گوشی چنده؟
کی قیمتش میشه 200 تومن؟
دیگه به این امید نباش دوست من، قیمت این اسباب بازی الان شده حدود 350
دیگه تو این بازار بی صاحب نمیشه گوشی پلاستیکی(اسباب بازی) خرید چه برسه به واقعی
ببخشید دوستان
الان این مدل به نسبت قیمتش ارزش خریدن داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)