تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 28 از 28

نام تاپيک: منفورترین بازیکن جهان معرفی شد / سایت بلچر ریپورت

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

حالا یعنی چی که یه لیست بدی بعد بگی اینها منفورترین هستن خب منم میتونم همچین لیستی رو بدم ولی اخه بر چه اساسی
    من عاشق گیگزم ولی با این کار شاید یه کم اعتبارش کم شده باشه ولی منفورترین ها دیگه فک نکنم ...
    اخه بازیکنی مث گیگز محبوبیتش حاصل سالها تلاشش در منچستر بدست اورده ...
    خلاصه این لیست ها بی اعتبارند و بحث رو این این مسائل به نظرم وقت تلف کنی هست...
    جالبه پارسال یه لیست بود که اسطوره من مارادونا نفر دومی بودش یه لحظه فک کردم این لیست محبوبترین هاست ولی دیدم نه ..

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

دوستان صحبت راجع به منفور بودن بازیکن هست نه مشکلات اخلاقی (چه اجتماعی و چه خانوادگی)...
    اینکه یه بازیکنی به خاطر مشکلات اخلاقیش در زندگی شخصیش که به ناگاه عمومی میشه، مورد نفرت حداقل افراد جامعش خصوصا در یک سری اقشار خاص و سنین خاص بشه، یه موضوع کتمان ناپذیره... رسوایی های اخلاقی گیگز یا رونی یا رفتار های بازیکنان تیم ملی انگلیس (تیم ملی خارجی مورد علاقم)، طبیعتا باعث میشه که حتی منه طرفداری که این طرف دنیا نشستم و ملیتم به کل با اون بازیکن فرق داره، حس زدگی یا حتی تنفر بهم دست بده...

اما به نظر من اصلی ترین بخش تنفر بر می گرده به عملکرد منفی بازیکنان در زمین یا حتی عملکرد مثبتشون نه مشکلاتس اجتماعی و اخلاقی... ضعیف بازی کردن (تنفر تدریحی طرفداران خودی)،عالی بازی کردن (تنفر طرفداران تیم های رقیب) گل زدن در دربی ها و رقابت های حساس یا خوشحالی های عجیب غریب (تنفر طرفداران تیم های رقیب) ترانسفر به تیم رقیب (تنفر طرفداران تیم سابق) و...

لیونل مسی که اکثر ماها دوسش داریم مشکل اخلاقی نداشته.. ولی چرا در بین طرفداران مادرید یا مردم آرژانتین منفوره؟ یا لوئیز فیگو که یکی از بهترین بازیکنان جهانه، از دید طرفداران بازسا خصوصا در کاتالان منفرترین آدمه...چرا؟
    تو همین ایران خودمون امثال هاشمی نسب یا نیکبخت مشکلات اخلاقی علنی شده ای داشتند که در بین قرمزها و آبی ها منفورند؟!

با توجه به این خطوط بالا، من بعید میدونم هیچ کدوم از طرفداران منچستریونایتد( یکی از پرطرفدارترین تیم های جهان) از گیگز بدشون بیاد (چه برسه به تنفر) و شاید خیلی از طرفداران سایر تیم های باشگاهی غیر انگلیسی، نه از گیگز متنفر باشند و نه طرفدارش...
    با این حساب احمقانه نیست که گیگز در لیست این سایت بین ده نفر از منفورها باشه اونم با وجود این همه محبوبیت منچستر یونایتد و خودش!؟!
    اگه ما رسوایی اخلاقی - اجتماعی بازیکنان فوتبال رو اصلی ترین عامل نفرت بدونیم، پس (فرضا) امثال ریبری ها یا بنزما ها هم باید تو این لیست باشند... یا تمام بازیکنان خارجی (غیر ایرانی) به دلیل شکستن تابو های فرهنگی و مملکتی ما باید منفور باشند برای ماها...
    یادمه تو همین پی سی خودمون در انجمن ورلد کاپ نظرسنجی ای بود که منفورترین تیم جام جهانی کدومه؟! بیشترین رای رسید به تیم ملی آلمان... حالا از لحاظ هنجارهای اخلاقیه فرضا قاره اروپا، بازیکنان آلمانی از منضبط ترین و با اخلاق ترین بازیکنان بودند... پس دلیل انتخاب کاربران این انجمن چی بود؟! مسائل اخلاقی؟!
    واضحه... یه سریش اختلافات طرفداران آلمان و انگلیس و یکیش هم قدرت آلمان و نوع بازی فوتبالش...
    بگذریم...
    یاعلی
    Last edited by pcforlife; 22-10-2011 at 19:40.

3. 8 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

رونالدو
    ازش بدم میاد
    مغرور - کم ظرفیت - ..

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

دوستان من يه سوال دارم.

اين رسوايي اخلاقي ها كه ميگين آيا مدركي چيزي داره كه مثلا ثابت بشه طرف اين كارو كرده يا همينجوري تو انگليس يه نفر پا ميشه ميره ميگه اينا اين كارو كردن.

آخه بابا شما فرض كن ليگ انگليس چه سطحي داره و بازيكناش در چه سطحي هستند اونوقت خنده دار نيست بگن طرف پول يه دونات رو نداده يا اونيكي نميدونم ميز توالت دزديده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

به نظر من خيلي مضحكه

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست عزیز چه ربطی به سطح لیگ داره
    اصل رفتار و کارهایی است که بازیکنان شاغل در لیگ انجام میدن

7. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان من يه سوال دارم.

اين رسوايي اخلاقي ها كه ميگين آيا مدركي چيزي داره كه مثلا ثابت بشه طرف اين كارو كرده يا همينجوري تو انگليس يه نفر پا ميشه ميره ميگه اينا اين كارو كردن.

آخه بابا شما فرض كن ليگ انگليس چه سطحي داره و بازيكناش در چه سطحي هستند اونوقت خنده دار نيست بگن طرف پول يه دونات رو نداده يا اونيكي نميدونم ميز توالت دزديده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

به نظر من خيلي مضحكه
    تو اخالی سینما وینونا رایدر چند سال پیش به علت دزدی مشروب از سوپرمارکت تو رسانه ها خبرساز شده بود. حالا یعنی پول نداشت؟..

9. این کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

من با اولیش کاملا موافقم همون رونالدو رو میگم ولی گیگز رو نمیدونم....

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

هنوز كسي به سوال من جواب نداده؟؟؟؟؟

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •