آقا من دیگه تصمیمم رو گرفتم از فردا میرم دنبال گل!!
آقا من دیگه تصمیمم رو گرفتم از فردا میرم دنبال گل!!
بی خیال شدم
دنبال تیپ 5 هستم . نمی ارزه واسه منی که جاده زیاد میرم اگه گل بگیرم فوری لگن میشه و خرج تعمیرم خدا تومن
من توی جاده فقط سافرت پیش بیاد میرم
فقط توی شهرم
مسرم از سعادت آباده تا بازار !
دوستان من امروز رفتم 3 تا گل دیدم
یکیشون اسپرت بود 86 که 60 تا کار کرده بود ، ماشینش بد نبود جالب اینجا بود که خودش میگفت اگه L90 بگیری خیلی بهتره ،خیلی ماشین خوبیه و ...
آخریم که دیدم 86 بود که 35 تا کار کرده بود واقعا ماشین تمیزی بود هم توش هم بیرونش ،بهش گفتم بین این و 206 تیپ 5 میخوام انتخاب بکنم که گفت 206 اصلا حال نمیده و قطعاتش بی کیفیته چون چین و ایرانه ! ولی اسم L90 که اومد (با اینکه همش از ماشینش تعریف میکرد ) گفت خیلی ماشین خوبیه و خیلی مرده و ....
حتی من ده ونک هم رفتم که ازونجا هم اطلاعاتی بگیرم و ببینم قطعات و تعمیرات گل چجوریه و اینا
در کل متوجه شدم قطعات گل حدود 40% گرون تر از 206 هست و بعضی ها بیشتر مثلا یه در راننده 700 تومنه !!! و اینکه بخوام بفروشمش یکی دو ماهی باید آگهی و .... بدم تا فروش بره (در صورتی که امروز توی آگهی 3 4تا تیپ 5 بود 3 4 تاشم زنگ زدم فروش رفته بود )
ولی این 86 که 35 کار کرده بود رو یوار شدم خیلی ازش خوشم اومد دلمو برد،ولی بهش گفتم بریم تعمیر گاه نشون بدیم گفت" اگه تعمیرکارت بیاد اینجا ببینه بهتره چون بعضی ها بی انصافن عیب میذارن رو ماشین یکی هست هوشنگ توی مجیدیه من همیشه میبرم اونجا اگه خواستی ببریم اونجا نشون بدیم!"
یکی از دوستامم که تعمیر کاره گفت اگه با قیافه L90 کنار بیای خیلی ماشین عالی هست
حالا چه کنم :
1 - همین گل 85 که 35 کار کرده بود
2 - 206 تیپ 5
3 - L90
(با قیمت 12 !!)
(یکی میگفت 10 نقد بده بقیشم 2 تا چک هر کدوم 6 ماهه به مبلغ 3.800 بده و یه تیپ5 همون موقع تحویل بگیر)
چه کنم دوستان ،از سردرگمی بیزارم ،از طرفی قیافه گل رو خیلی دوست دارم و هم توشو و از طرفی ماشینای کم دردسر تر با قیافه بد هستن واسه انتخاب !
اگر بتونی تیپ 5 صفر بخری که دیگه حرفی واسه گفتن نمیمونه.
در غیر این صورت تندر 90 E1 عالی میشه پیدا کرد مدل 87
والا شنیدم ال90 لوازمش یه جورایی مثل گل کم و گرونه درسته ؟
ال 90 E1 و E2 چه فرقی باهم دارن؟
این گل 86 شه خوب نیست؟
به نظر من تندر از نظر شتاب و نرمی از گل برتره.
اینم جدول مقایسه :
![]()
شتابش چنده ؟
مصرفش ؟
ولی خداییش قیافه گل کجا ال90 کجا
شتابش خوب و عالیه
مصرفشم مناسب دقیق یادم نیست اما بیرون شهر تا 6.5 لیتر با سرعت مجاز رفتم
داخل شهر هم 7.5 تا 8
بله از نظر قیافه گل برتری داره
اگه شتاب و سرعت رو بزاریم کنار گل یا ال90؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)