تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 15 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 150

نام تاپيک: من میخوام بیشتر درس بخونم ولی نمیتونم لطفا راهنماییم کنید

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

بشینید با خودتون فکر کنید به آیندتون به هدفتون به همه چیز .
    وقتی با خودتون با منطق خودتون به این نتیجه رسیدید باید درس بخونید اون وقت واستون میشه هدف پایه و اصلی و بقیه مسائل در فرع قرار میگیره .
    این انگیزه های بیرونی( مثل خوندن جملات قصار هیجان انگیز ) خوبه تأثیر داره ولی تأثیرشون لحظه ایه .

2. این کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت ElnazRY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

تمرکز خیلی مهمه بنظر من

اگه فکرت همش یه جای دیگه باشه زود از کتاب خسته میشی.وقتی داری درس میخونی.هر فکری که به ذهنت میاد و فکرتو مشغول میکنه رو یه گوشه بنویس و بعد بهش فک کن.

باhermionموافقم.به هدفت فک کن.خودتو و علاقتو در نظر بگیر.ببین از دبستان تاحالا چقد تلاش کردی و الان کجایی.

برنامه ریزی+اعتماد به نفس+تمرکز+پشتکار=موفقیت

4. 2 کاربر از ElnazRY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

بشینید با خودتون فکر کنید به آیندتون به هدفتون به همه چیز .
    وقتی با خودتون با منطق خودتون به این نتیجه رسیدید باید درس بخونید اون وقت واستون میشه هدف پایه و اصلی و بقیه مسائل در فرع قرار میگیره .
    این انگیزه های بیرونی( مثل خوندن جملات قصار هیجان انگیز ) خوبه تأثیر داره ولی تأثیرشون لحظه ایه .
    خیلی از دانش آموزانی که درس نمیخونن ، آینده ـشون رو میدونن که در حال نابودیه اما باز هم میلی به درس خوندن ندارن ! گاهی اوقات خستگی ناشی از تب و تاب کنکور باعث میشه دانش آموزان قوی هم بکشن کنار ! ( نمونه ـش رو خودم دیدم ) ...
    نمونه ی فاحشش هم همین کاسبی برای کلاس های کنکور و خصوصی هست که حتی اگه یه دانش آموز بتونه تنهایی توی خونه درس بخونه فکر کنه که حتما به کلاس کنکور نیاز داره

6. این کاربر از One Minute بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ted1996's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

بچه ها در باره ی این چه نظری دارین؟

من دوتا رفیق کنکوری داشتم که همکلاسی بودن ویکی درس رو بهتر میفهمیده و بیشتر میخونده و از همون اولا شروع میکنه و طوفانی میخونه...(بیشتر تو خونه بوده) اما این آخرا ظاهرا خسته میشه و یه جور نا امیدی...همچین چیزی میاد سراغش و نمیخونه و رتبش افتضاح میشه! در حالی اون یکی دیگه که هم کمتر میفهمیده هم معمولی میخونده و همیشه عیش و نوشش هم برقرار بوده این آخرا فقط طوفانی میخونه و رتبه ی خیلی خوبی میاره! خلاصه اینکه بعضی ها میگن نباید از این اولای(مثلا سوم)خوند چون خسته میشی و...

نظر شما چیه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

خیلی از دانش آموزانی که درس نمیخونن ، آینده ـشون رو میدونن که در حال نابودیه اما باز هم میلی به درس خوندن ندارن ! گاهی اوقات خستگی ناشی از تب و تاب کنکور باعث میشه دانش آموزان قوی هم بکشن کنار ! ( نمونه ـش رو خودم دیدم ) ...
    نمونه ی فاحشش هم همین کاسبی برای کلاس های کنکور و خصوصی هست که حتی اگه یه دانش آموز بتونه تنهایی توی خونه درس بخونه فکر کنه که حتما به کلاس کنکور نیاز داره
    درسته همینطوره . خب باید دنبال علت این نداشتن تمایل به درس بگردی. تا اونجایی که می تونید خودتونو از حواشی دور کنید از بچه هایی که هر روز توی مدرسه ها کنکورو (کتاب ها ، کلاس های کنکور و...) با تب و تاب گزارش می کنن فاصله بگیرید .
    قبولی در کنکور ( حداقل کنکور ریاضی که خودم اطلاع دارم ) فرمول سخت و پیچیده ای نداره .
    1- مطالعه یک جزوه خوب هر درس + حل کردن تمرین های کتاب درسی 2-تست های سال های قبل کنکور سراسری 3- آزمون ، مرور و مرور و ...

اگه اهل درس خوندن نیستی برای خودتون هدف های کوتاه مدت خیلی سبک برنامه ریزی کن( حتی شده هفته ای 1 مبحث کوتاه از هر درس )
    بعد از یه مدتی خود به خود به این نتیجه می رسی میشه بیشتر مطالعه کرد ونتیجه فوق العادشو می بینی.
    بچه ها در باره ی این چه نظری دارین؟

من دوتا رفیق کنکوری داشتم که همکلاسی بودن ویکی درس رو بهتر میفهمیده و بیشتر میخونده و از همون اولا شروع میکنه و طوفانی میخونه...(بیشتر تو خونه بوده) اما این آخرا ظاهرا خسته میشه و یه جور نا امیدی...همچین چیزی میاد سراغش و نمیخونه و رتبش افتضاح میشه! در حالی اون یکی دیگه که هم کمتر میفهمیده هم معمولی میخونده و همیشه عیش و نوشش هم برقرار بوده این آخرا فقط طوفانی میخونه و رتبه ی خیلی خوبی میاره! خلاصه اینکه بعضی ها میگن نباید از این اولای(مثلا سوم)خوند چون خسته میشی و...

نظر شما چیه؟
    خوندن سال سوم باید فقط خوندن تشریحی و یادگیری مفهوم درس ها باشه . لازم نیست زیاد به کنکور فکر کرد سال سوم .
    بهترین زمان برای شروع کنکور 9 ماه تا 1 سال قبل از کنکوره .
    اگه خیلی سخت شروع نشه و به همه هدف های کوتاه و بلند مدت برسی هیچوقت دلسرد نمیشی از درس خوندن
    پیشرفت با یه شیب مثبت هر چند خیلی کم ) بهترین انگیزه ست.

9. 4 کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ted1996's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

وندن سال سوم باید فقط خوندن تشریحی و یادگیری مفهوم درس ها باشه . لازم نیست زیاد به کنکور فکر کرد سال سوم .
    ولی من یه عالمه کتاب تست خریدم...وتا جایی که بتونم میزنمشون

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

ولی من یه عالمه کتاب تست خریدم...وتا جایی که بتونم میزنمشون
    منم دقیقا مثل تو !

از الان دارم مثل بنز تست حل میکنم ! ( البته تست های آموزشی ، یعنی بلافاصله جواب تشریحی رو میبینم و تحلیل و بررسی میکنم )

12. این کاربر از One Minute بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pink oak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    in sky

پيش فرض

به نظرمن حل شبی 50 تست در سال سوم متعارف هستش ولی ازون بیشترش کار کنکوره

14. این کاربر از pink oak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

منم دقیقا مثل تو !

از الان دارم مثل بنز تست حل میکنم ! ( البته تست های آموزشی ، یعنی بلافاصله جواب تشریحی رو میبینم و تحلیل و بررسی میکنم )
    اگه ریاضی هستی فعلا تمرکزتون روی قوی کردن پایه ریاضی و فیزیک بذارید تا تست ( تست هم خوبه ولی نه خیلی) به اندازه کافی وقت برای تست زدن توی پیش هست .
    نتیجه بهتری بگیرید
    برای بچه های الان تست دیگه چیز عجیب غریبی نیست پایه درسیتون قوی باشه به راحتی میشه تست هم حل کرد درسته یه سری نکات هست که توی تست ها معلوم میشه ، ولی در کل زیاد وقتتونو از الان نذارید روی این موضوع
    تست زمان دار هم به اندازه کافی پیش دانشگاهی می زنید نگران نباشید .

16. 2 کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

اگه ریاضی هستی فعلا تمرکزتون روی قوی کردن پایه ریاضی و فیزیک بذارید تا تست ( تست هم خوبه ولی نه خیلی) به اندازه کافی وقت برای تست زدن توی پیش هست .
    نتیجه بهتری بگیرید
    برای بچه های الان تست دیگه چیز عجیب غریبی نیست پایه درسیتون قوی باشه به راحتی میشه تست هم حل کرد درسته یه سری نکات هست که توی تست ها معلوم میشه ، ولی در کل زیاد وقتتونو از الان نذارید روی این موضوع
    تست زمان دار هم به اندازه کافی پیش دانشگاهی می زنید نگران نباشید .
    پس الان فقط تشریحی کار کنم ایرادی نداره ؟

همش تقصیر این پشتیبانم هست که هی میگه تست زمان دار بزن تا یاد بگیری !

18. این کاربر از One Minute بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •