البته بهتره که در isset ها از خوداستفاده کنید بهتره بعد ها خواهید فهمید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کتاب نمیشناسم ولی:
فیلم آموزشی PHP:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته بهتره که در isset ها از خوداستفاده کنید بهتره بعد ها خواهید فهمید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کتاب نمیشناسم ولی:
فیلم آموزشی PHP:
دوست عزیز تا اونجایی که من فهمیدم شما تازه یادگیری برنامه نویسی رو شروع کردید به نظر من اینکه یهو برید سر php کار عاقلانه ایی نیست و چیزی ازش نمیفهمید
به نظر من اول برید html رو کامل یاد بگیرید بعد برید سروقت php
دوست عزیز معنی if را میدانم ولی این را نمیدانم چی میشه لطفا به سوال یکم دقت کنیددر ضمن من html تا جایی بلدم و خدارا شکر تا اینجا هم دارم خوب php را یاد میگیرم البته سوال برای همه خلق میشود بازم ازتون تشکر میکنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون رو هم آخرش توضیح دادم شما هم یه کم دقت بفرمایید
---------- Post added at 04:49 PM ---------- Previous post was at 04:45 PM ----------
من قصد کمک به شما را داشتم فکر نمیکنم گذاشتن سیمبولدر عنوان پاسختون کار درستی بوده باشه. در هر حال ببخشید که میخواستم بهتون کمک کنم!
isset همون طور که از نامش پیداست یعنی اگر اون تغییرپذیر ست شده بود.
تابع emptyهم به دردتون یخوره. دربارش تحقیق کنید.
سلام
من به جواب شما دقت کردم دیدم این را
توضیح دادید ولی من تابع را با این علامت نفهمیدم منظورش چیهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمیدانم شاید جفتش یک معنی را میدهد در ضمن من ازتون تشکر کردم و اون علامت هم که میگین سو تفاهم شده و قصدی نداشتم اگر کاره درستی نیست چرا خودتان استفاده کردید ایندفعه یه سیمبول خوب به کار میبرم
آههان ببخشید. اون ! ایف رو منفی می کنه یعنی اگر ست نشده بود فلان چیز.
سلام
من این کد را برای اپلود فایل نوشتم کد درست اجرا میشود ولی میخام فایل را مثلا در درایو اف ذخیره کنم لطفا دوستان کمک کنند
فکر نمی کنم کلا چنین کاری ممکن باشه ولی در آدرس دایرکتوری ها ".." البته بدون " " ها معنی یک فلدر عقب تر رو میده. مثلا:
این مثال یعنی یه فلدر یا دایرکتوری عقب تر یا در واقع فلدر در برگیرنده منتقل کنه فایل رو.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم این روش عمل کنه. ولی دیگر در این صورت اگر خارج از پوشه ی public-html یا htdocs باشه دسترسی به اون غیر ممکن میشه برای کاربران و فقط سرور به اون دسترسی خواهد داشت. مثلا شما اونوقت باید فایل رو به جای آدرس
بنویسید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نشد
ولی عیب نداره چیز مهمی نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)