تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 30 از 30

نام تاپيک: مادر برد تا سقف 400

آخر فروم باز F R E E M A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    NEVERLAND

پيش فرض

سلام رفیق بی زحمت ادامه بده بحث رو کار دارم
    منتظر دیگران نباش خودت براحتی میتونی در اینترنت همه این موارد که گفتی تحقیق کنی
    ولی این دفعه را هم جواب میدم چون یک سری مسائل را اشتباه متوجه شدی
    قدرت گرافیک با رم سنجیده نمیشه گرافیگ 2 گیگه 90 تومنی هست ، 1 گیگه 400 تومنی هم هست
    رم دقیق گرافیک را باید در نرم افزار کنترل خودش دید مثلا ati ccc چیزی که ویندوز نشان میده شاید درست نباشه
    مین بوردهایی که از گرافیک آنبورد استفاده میکنند احتمال خرابی بیشتری دارند بخصوص چیپست
    پردازنده های دسکتاپ crei5 اکثرا 6 مگ کش دارند آنهایی که با پسوند M و E دیدی مخصوص لپ تاپ بوده
    در مورد قیمت پردازنده تنها فاکتور سرعت مطرح نیست توان مصرفی تاثیر بیشتری داره
    در این سایت طبقه بندی بسیار دقیقی هست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by F R E E M A N; 15-10-2011 at 15:15.

2. این کاربر از F R E E M A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hosseingrami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

منتظر دیگران نباش خودت براحتی میتونی در اینترنت همه این موارد که گفتی تحقیق کنی
    ولی این دفعه را هم جواب میدم چون یک سری مسائل را اشتباه متوجه شدی
    قدرت گرافیک با رم سنجیده نمیشه گرافیگ 2 گیگه 90 تومنی هست ، 1 گیگه 400 تومنی هم هست
    رم دقیق گرافیک را باید در نرم افزار کنترل خودش دید مثلا ati ccc چیزی که ویندوز نشان میده شاید درست نباشه
    مین بوردهایی که از گرافیک آنبورد استفاده میکنند احتمال خرابی بیشتری دارند بخصوص چیپست
    پردازنده های دسکتاپ crei5 اکثرا 6 مگ کش دارند آنهایی که با پسوند M و E دیدی مخصوص لپ تاپ بوده
    در مورد قیمت پردازنده تنها فاکتور سرعت مطرح نیست توان مصرفی تاثیر بیشتری داره
    در این سایت طبقه بندی بسیار دقیقی هست
    کد:
    سلام داداش.راستش رو بخوای من اطلاعاتم بد نیستم و همچنین تحقیقاتم.ولی راستش رو بخوای هیچ چیز مثل تجربه دیگران از نوع صحیح من رو ارضا نمیکنه....
    ممنون از لطفت...
    خوب پس بگو که این دو گرافیکی که گفتی فرقشون چیه؟
    ببین پس ارتقا به 1155 و خرید اون مین بی گرافیک آنبرد 170 تومنی ایسوس و... منطقی هست؟؟؟؟در برابر این سیستمی که الان دارم؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    NEVERLAND

پيش فرض

سلام داداش.راستش رو بخوای من اطلاعاتم بد نیستم و همچنین تحقیقاتم.ولی راستش رو بخوای هیچ چیز مثل تجربه دیگران از نوع صحیح من رو ارضا نمیکنه....
    ممنون از لطفت...
    خوب پس بگو که این دو گرافیکی که گفتی فرقشون چیه؟
    ببین پس ارتقا به 1155 و خرید اون مین بی گرافیک آنبرد 170 تومنی ایسوس و... منطقی هست؟؟؟؟در برابر این سیستمی که الان دارم؟؟
    گرافیک 2 گیگ که گفتم حدود 90 تومن یک کلکه برای فروش چون رم ddr3 که قیمتی نداره
    سازنده 2 گیگ رم میندازه روی گرافیک که بیشتر بفروشه و گرنه 1 گیگ کافیه براش
    تفاوت گرافیکها در قدرت پردازش 3 بعدی و رندرینگ هستش که تعیین کننده پردازنده گرافیکه gpu
    رم در گرافیک نقش بافر (حافظه میانی) را داره و مسئله مهم باس رم و رابطه مثلا gddr5 192bit
    میزان رم گرافیک پارامتر آخره چون هر گرافیکی از یک ماکزیمم رمی میتونه استفاده کنه
    در مورد ارتقا سیستم مسئله اصلی جیب آدمیست، البته نیازها هم باید در نظر گرفته بشه
    دیگه خود دانی

5. این کاربر از F R E E M A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

گرافیک 2 گیگ که گفتم حدود 90 تومن یک کلکه برای فروش چون رم ddr3 که قیمتی نداره
    سازنده 2 گیگ رم میندازه روی گرافیک که بیشتر بفروشه و گرنه 1 گیگ کافیه براش
    تفاوت گرافیکها در قدرت پردازش 3 بعدی و رندرینگ هستش که تعیین کننده پردازنده گرافیکه gpu
    رم در گرافیک نقش بافر (حافظه میانی) را داره و مسئله مهم باس رم و رابطه مثلا gddr5 192bit
    میزان رم گرافیک پارامتر آخره چون هر گرافیکی از یک ماکزیمم رمی میتونه استفاده کنه
    در مورد ارتقا سیستم مسئله اصلی جیب آدمیست، البته نیازها هم باید در نظر گرفته بشه
    دیگه خود دانی
    اوکی داداش.پس ابن قضیه یا کلک احتمالا تو گرافبک آنبردم صادقه.درسته؟یعنی قدرت واقعیش شاید 512 هم نباشه جه برسه یک گیگ.
    ممنون و متشکر.
    یه سوال دیگه.این کورآی5 که دو هسته داره با چهار هستش خیلی تفاوت قدرت داره؟با کورآی تری چی؟
    Last edited by hosseingrami; 16-10-2011 at 18:48.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    NEVERLAND

پيش فرض

پردازنده های سندی بریج corei5 که مخصوص دسکتاپ هستند همه 4 هسته ای و 6 مگ کش
    یک مدل 2390T ضعیفتر و گرانتر هست 2 هسته ای با توان حرارتی پائین tpd که بدرد دسکتاپ نمیخوره
    در کیس بزرگ با فن قوی مشکل حرارت آنچنان مطرح نیست ولی در mini pc یا all in one این مورد مهمه
    در لینک زیر در جدول اول فقط پردازنده هایی که 65w tdp یا 95w دارند برای دسکتاپ مناسبند بقیه را کاری نداشته باش
    کد:
    برای مقایسه قدرت پردازنده ها کافیه در گوگل سرچ کنی مثلا core i5 2500k performance

8. این کاربر از F R E E M A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

پردازنده های سندی بریج corei5 که مخصوص دسکتاپ هستند همه 4 هسته ای و 6 مگ کش
    یک مدل 2390T ضعیفتر و گرانتر هست 2 هسته ای با توان حرارتی پائین tpd که بدرد دسکتاپ نمیخوره
    در کیس بزرگ با فن قوی مشکل حرارت آنچنان مطرح نیست ولی در mini pc یا all in one این مورد مهمه
    در لینک زیر در جدول اول فقط پردازنده هایی که 65w tdp یا 95w دارند برای دسکتاپ مناسبند بقیه را کاری نداشته باش
    کد:
    برای مقایسه قدرت پردازنده ها کافیه در گوگل سرچ کنی مثلا core i5 2500k performance
    اوکی.ممنون از پاسخت داداش...
    کورآی تری سندی بریچ 2100 در چه حدی قدرت داره؟شاید بپرسی چه گیری دادم به سی پی یو..
    آخه من قبلا کوتوکواد هشت مگ کش داشتم برا همین چیزای ضعیف تر یه کم برام حضمش مشکلتره و از اون طرف پول کوآی فایو سندی بریچ رو هم ندارم...
    حالا کدوم یک از سی پی یو ها حداقل اندازه core2 quad q6600 8 'مگ کش من قدرت داره؟؟؟
    بعد یه سوال دیگه این L3 در سری کورآی مزیته یا عیب؟؟چرا؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    NEVERLAND

پيش فرض

اوکی.ممنون از پاسخت داداش...
    کورآی تری سندی بریچ 2100 در چه حدی قدرت داره؟شاید بپرسی چه گیری دادم به سی پی یو..
    آخه من قبلا کوتوکواد هشت مگ کش داشتم برا همین چیزای ضعیف تر یه کم برام حضمش مشکلتره و از اون طرف پول کوآی فایو سندی بریچ رو هم ندارم...
    حالا کدوم یک از سی پی یو ها حداقل اندازه core2 quad q6600 8 'مگ کش من قدرت داره؟؟؟
    بعد یه سوال دیگه این L3 در سری کورآی مزیته یا عیب؟؟چرا؟
    من فعلا مشکل اینترنت دارم چند روزی نمیتونم مرتب به فروم سر بزنم
    مواردی مثل مقایسه پردازنده ها در هزاران سایت هست فقط کافیه سرچ کنی
    کش L3 هم واضحه هرچی بیشتر باشه بهتره

11. این کاربر از F R E E M A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

من فعلا مشکل اینترنت دارم چند روزی نمیتونم مرتب به فروم سر بزنم
    مواردی مثل مقایسه پردازنده ها در هزاران سایت هست فقط کافیه سرچ کنی
    کش L3 هم واضحه هرچی بیشتر باشه بهتره
    درسته.من منظورم در قیاس با L2 در سری پیشین بود.حالا L2 قدیم بهتره یا L3 جدید؟چرا؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    NEVERLAND

پيش فرض

درسته.من منظورم در قیاس با L2 در سری پیشین بود.حالا L2 قدیم بهتره یا L3 جدید؟چرا؟
    اینکه سوال نداره! واضحه که l3 بهتره، البته پردازنده های corei اکثرا 1 مگ l2 دارند
    کد:
    *من دیگه حوصله جواب دادن به این سوالها رو ندارم

14. این کاربر از F R E E M A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

اینکه سوال نداره! واضحه که l3 بهتره، البته پردازنده های corei اکثرا 1 مگ l2 دارند
    کد:
    *من دیگه حوصله جواب دادن به این سوالها رو ندارم
    اوکی داداش.من تا همین جا هم کلی شرمنده و ممنونتم.موفق باشی..

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •