تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 43

نام تاپيک: پاک کردن برنامه مخرب Security Sphere 2012

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

امکانش هست روش دستی رو بگید چون هیچ ستاپی exe/msi توی سیستم من اجرا نمیشه دانلود هم نمیتونم بکنم سیستم دیگه هم الان ندارم.. safe mode هم بالا نمیاد فایر فاکس هم اجرا نشده اکسپلورر اجرا میشه و بعد یک دقیقه بسته میشه

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام آقا این روشهای دستی همشون به حداقل چیزی که نیاز دارن safe mode هستش
    مطمئنی نمیتونی safe mode رو بالا بیاری ؟
    f8 در شروع ویندوز و safe mode !
    اگه IE داری میری منوی tools و internet options و تب connection میری و روی lan settings کلیک میکنی ، اونجا نیگاه میکنی که تیک این گزینه زده شده نباشه: Use a proxy server for your LAN
    وبعد برای موزیلا firefox ، منوی tools میری option رو میزنی و بعد روی گزینه ی advanced و بعد بخش network و در اونجا هم setting ، اونجا هم نیگاه میکنی که تیک no proxy زده نشده باشه
    و بعدش هم این برنامه ی سبک رو نیاز داری :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by A M ! N; 30-09-2011 at 22:08.

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

امکانش هست روش دستی رو بگید چون هیچ ستاپی exe/msi توی سیستم من اجرا نمیشه دانلود هم نمیتونم بکنم سیستم دیگه هم الان ندارم.. safe mode هم بالا نمیاد فایر فاکس هم اجرا نشده اکسپلورر اجرا میشه و بعد یک دقیقه بسته میشه
    من هم اولش همینطور شد کاری که من کردم این بود که سریع تا این برنامه فعال نشده وارد run شدم و msconfig و در boot.ini تونستم safemode را فعال کنم و بعدش کامپیوتر را restart کردم. بعد کامپیوتر وارد safemode َشد . البته با یکم تاخیر .

4. 2 کاربر از far2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

safe mode رو میشناسم
    وقتی اجراش میکنم سیستم ری استارت میشه حتی ویروس کش بوت داشتم اون هم ری استارت میشه توی ویندوز هم فایلهای فعال رو دستکاری میکنم درجا ارور صفحه ابی میاد idm هم اجرا نمیشه برای همین نمیتونم جیزی دانلود کنم چون هرچی بخاد دان بشه add ons اون اجرا میشه به تنها چیزی که دست رسی دارم guset بعد از لوگ اف که اونجا برنامه ها بدون مشکل اجرا میشه اما خوب خود وین محدودیت داره مشکل من اینه که ویروس خودش رو اپ دیت کرده

از ------ هم استفاده نمیکنم اینو برای چی گفتی؟؟؟؟

---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------

من هم اولش همینطور شد کاری که من کردم این بود که سریع تا این برنامه فعال نشده وارد run شدم و msconfig و در boot.ini تونستم safemode را فعال کنم و بعدش کامپیوتر را restart کردم. بعد کامپیوتر وارد safemode َشد . البته با یکم تاخیر .
    مرسی من هم برم اینکارو بکنم ببینم چی میشه

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

safe mode رو میشناسم
    وقتی اجراش میکنم سیستم ری استارت میشه حتی ویروس کش بوت داشتم اون هم ری استارت میشه توی ویندوز هم فایلهای فعال رو دستکاری میکنم درجا ارور صفحه ابی میاد idm هم اجرا نمیشه برای همین نمیتونم جیزی دانلود کنم چون هرچی بخاد دان بشه add ons اون اجرا میشه به تنها چیزی که دست رسی دارم guset بعد از لوگ اف که اونجا برنامه ها بدون مشکل اجرا میشه اما خوب خود وین محدودیت داره مشکل من اینه که ویروس خودش رو اپ دیت کرده

---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------

مرسی من هم برم اینکارو بکنم ببینم چی میشه
    در این جا من اگه جای شما بودم اصطلاحا پوست این ویروس رو با این کار میکندم:
    اگه براتون امکان داره ...هاردتو باز کن و ببند روی یک سیستم سالم و بی ویروس و یک آنتی ویروس آپدیت شده مثلا آویرا و نرم افزار Spyware Doctor و آماده برای پذیرایی از security Sphere 2012 باشه.
    روی هیچ درایوی هم از هارد ویروسی کلیک نمیکنی تا اسکن و ویروس کشی تموم بشه و نیاز به نصب ویندوز هم نداری با این روش.
    موفق و موئید باشین

7. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

فقط یک سوال ، این برنامه از کجا آمد ؟ چطوری اجرا شد ؟ چون من یادم میاد نه رو لینک خاصی کلیک کردم نه چیزی دانلود کردم . در حین پست دادن این اتفاق افتاد !

قبلا یک چیزی شبیه به این بود که تو مرورگر اجرا میشد ولی اصلا کاری به ویندوز نداشت این خیلی حرفه ای طراحی شده .

9. این کاربر از far2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

در این جا من اگه جای شما بودم اصطلاحا پوست این ویروس رو با این کار میکندم:
    اگه براتون امکان داره ...هاردتو باز کن و ببند روی یک سیستم سالم و بی ویروس و یک آنتی ویروس آپدیت شده مثلا آویرا و نرم افزار Spyware Doctor و آماده برای پذیرایی از security Sphere 2012 باشه.
    روی هیچ درایوی هم از هارد ویروسی کلیک نمیکنی تا اسکن و ویروس کشی تموم بشه و نیاز به نصب ویندوز هم نداری با این روش.
    موفق و موئید باشین
    یک کیس قدیمی دارم اما هاردش پیش خودم نیست اما راهنماییت عالی بود
    امشب مسافرم برگشتم درستش میکنم اگر برات امکان داره روش دستی رو بزار شاید تونستم وارد safe mode بشم

---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:21 PM ----------

فقط یک سوال ، این برنامه از کجا آمد ؟ چطوری اجرا شد ؟ چون من یادم میاد نه رو لینک خاصی کلیک کردم نه چیزی دانلود کردم . در حین پست دادن این اتفاق افتاد !

قبلا یک چیزی شبیه به این بود که تو مرورگر اجرا میشد ولی اصلا کاری به ویندوز نداشت این خیلی حرفه ای طراحی شده .
    حاضرم شرط ببنم از p30world گرفتم چون امروز هرباز یکی از پیج های فروم رو باز میکردم nod هشدار میداد داشتم بازی میکردم انتی ویروس رو غیر فعال کردم بعد اومدم توی فروم فکر کنم اون موقع وارد شد

11. این کاربر از mtx891 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

13 از ------ هم استفاده نمیکنم اینو برای چی گفتی؟؟؟؟

شما از ------ استفاده نمیکنی ولی این ویروس برای محدود کردن کارهای شما آدرس سرور خودشو به عنوان ------ اونجا درج میکنه تا هرکاری شما در اینترنت بکنین بدتر بشه وضعیتتون!

13. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mand007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    KERMANSHAH

پيش فرض

من یه مدت پیش یه ویروس دیگه تو همین مایه ها گرفته بودم

ابتدا وارد سیف مود شدم بعد از تو RUN

MSCONFIG

را باز کردم رفتم تو استارت اپ و تیک این مزاحم رو برداشتم

و در همون حالت رو شورت کاتش فیند لوکیشن کردم و اونو پاک کردم. البته اسمش تو استارت اپ هنوز هست ولی دیزیبله

با هر کی بخواد حاصرم شرط ببندم که از چیز پی ان گرفته اینو(چیز پی ان حالت ریموت داره و می تونن هر غلطی تو سیستمتون انجام بدن در واقع این کار خودشون هست داستان فیلتر و اینا و....

15. این کاربر از mand007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

5

اگر برات امکان داره روش دستی رو بزار شاید تونستم وارد safe mode بشم

---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:21 PM ----------

راه دستی رو هم پیدا میکنم ولی امشب دیگه واقعا خسته شدم حدوده 35 تا پست دادم امروز!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •